icon

Řešení dětské výbavy při dvouleté věkové mezeře?

cherie24
12. říj 2021

Ženy, které máte děti 2 roky od sebe, jak to řešíte s výbavou jako je kočárek, sedačka ke stolu a podobně? Kupovaly jste dvou generační kočárek nebo už jste to zvládly se stupátkem? Nebo židlička ke stolu, máte normálně 2 stejné místo židlí? Eventuálně, co třeba jste kupovaly i podruhé, protože to první stále využívá a bez toho by jste se neobešly? ☺️ Budou od sebe 2 roky 3 měsíce a budu ráda za jakékoli rady, které mi pomůžou se nezbláznit. 😄

Strana
z2
andelka
14. říj 2021

@cherie24 ale jo, ušetří. Starší bys ty věci stejně kupovala. Nepoužívala by to i kdyby miminko nebylo.

aneta_v
14. říj 2021

@cherie24 ja si hlavne myslela, ze kdyz jsou od sebe holky 3 mesice (a ty dva roky) a starsi byla lehke predcasnatko, tudiz mensi, tak mi vyjde obleceni na jednotliva rocni obdobi a ono ejhle 😅😅

felixfelicis
14. říj 2021

@cherie24 ne vyloženě ušetří, ale kupovala bych to tak jako tak a pak bůhví, jestli a za kolik by to šlo zase prodat,takhle mám dobrý pocit z toho, že se u nás všechny ty dětské věci využiji na maximum a pak to už jenom daruju za odnos nebo za cokoladu a nemusím to řešit...

Strana
z2