icon

Rychleschnoucí ručníky. S jakými máte dobrou zkušenosti?

iulia
18. srp 2019

Synovi jsem do plavání kupovala v roce 2018 rychleschnoucí ručník od značky SEA TO SUMMIT DRYLITE TOWEL. A jak syn roste, má oblibu v aquaparcích, uvažujeme o pořízení dalších osušek na vodní radovánky. Jen se na trhu objevila spousta rychleschnoucích ručníku a osušek od 300 kč (Yate) až po 800 (zrovna ten náš). Jak je to s kvalitou rychleschnoucích ručníků (osušek)? Má některá zkušenost s levnější variantou? Zůstat věrný značce sea to summit nebo jsou to zbytečně vyhozené peníze? Anebo existuje nějaká jiná stejně dobrá značka jako sea to summit? Děkuji za reakce.

mimco
•
18. srp 2019

@iulia decathlon

11177
•
18. srp 2019

@iulia Decathlon nebo Lidl je mívá na eshopu, tyto dvě značky stejný materiál, stejná zkušenost, za mě levnější než píšeš a spokojenost!

majajaa
•
19. srp 2019

Mám z Decathlonu i z Lidlu není mezi nimi rozdíl. Oboje dle mého splňuje to co má. Používáme neustale. přiznám se, ze bych za ručník 800,- nedala. Vlastně i těch 300,- mi přijde dost. Ale proti gustu...

pratensis
•
19. srp 2019

Taky máme z Lidlu celá rodina (na cestování) a jsme spokojeni.

kajalka
•
19. srp 2019

Teď jsem koupila v Lidlu za nějakých 120 Kč.

summer2012
•
19. srp 2019

Mám z decathlonu různé velikosti od asi 50,-Kč do 200,- a naprostá spokojenost 😉

merope
•
19. srp 2019

Mám jeden asi ne úplně levný a jeden dražší a u obou mám problémy se savostí.

iulia
autor
•
19. srp 2019

Moc děkuji za zkušenosti a jelikož mi to nedá, vyzkouším lidl nebo decathlon. Lidl je ma na ehopu vyprodané, ale do decathlonu se stejně chystám pro ještě jednu plavací desku.

iulia
autor
•
Autor odpověď smazal
•
iulia
autor
•
19. srp 2019

Na každodenní utírání to není, ale na cesty tyto ručníky ušetři hromadu místa. Když jsme byli jen dva, nařešili jsme to, ale teď jsme 4 a už se toho balí víc - ručníky + župánky pro děti + plavací blbosti + hračky + svačinka.