Sandálky nebo barefoot botky. Co vybrat?

evytra
11. čer 2020

Ahoj maminky dcera (3roky) chtela jsem na leto sandalky Nike sunray protect(gumova podrazka, latkove,vzdusne) ale prave jsem narazila na tyhle excelentni barefoot sandalky...co myslite? Zase se bojim at u tech kozenych neni ta podrazka az moc teka trebas kdyz litame po kamenech , ve meste atd....tak nevim jestli ty "najky" a nebo barefoot sandalky prece jen dcera uz vsude vleze, na kole na odrazedle řadi

evytra
autor
11. čer 2020
jipe
11. čer 2020

podrážka bude v pohodě, pokud je zvyklá na bare, řid se spíš rozměry a tvarem nohy, ty nike jsou na uzounkou nohu (synovi nic jiného na extraúzkou nohu nesedí)

kvmatonka
11. čer 2020

Přesně tak, spíše jde o rozměry a tvar nožičky. Nike sunray jsou takoví držáci, perfektně sedí na úzké nožky, kotníky a paty a i dom.palce. Ty druhé sandálky Ef (boty si nechává vyrábět Botatex z Ostravy - myslím, že polská výroba) jsou spíše na širší nožky, na dom.palce určitě ne, moc brzy se špička stáčí. Jako dají se utáhnout i na úzké kotníky a paty - mají tam polstrování. Ale pokud je dcera hodně aktivní a je ve hře i odrážedlo a tvarově jí sedí, tak bych šla do Nike. Dají se i prát a ten okop vydrží i to odrážedlo.

evytra
autor
11. čer 2020

PARADA HOLKY DIIKY!!! volime Nike