icon

Tipy na pevné ohrádky do bytu pro batolata

saraca
30. říj 2023

Ahoj maminky, prosím dejte mi typ na dobrou a hlavně pevnou ohrádku do bytu pro roční batole. Děkuji

pampeliska1313
30. říj 2023

My měli klasickou dřevěnou. Ale rovnou říkám, že to tam nedával, prostě řev, přestože tam byl jen v kritických chvílích, měl tam nějaký hračky a tak.

nagojka
30. říj 2023

Mám stejnou zkušenost viz komentář výše ..taky tam byl jen v kritických chvílích...vydržel si tam hrát maximálně půl hodky...ovšem mám známou která do ohrádky dává pořád ještě 2 letou holčičku a v pohodě...

te_reza
30. říj 2023

Měla jsem obří dřevěnou, asi 150x150 a byla tam úplně v pohodě.

malytlustyhroch
30. říj 2023

Skvely je mit tak velkou ohradki, aby si v ni rodic mohl lehnout a dat si slofika, zatimco je dite bezpecne v ohradce (dokud se tedy nedostane do faze "pouzij rodice jako schudek," coz prijde brzy).

emillyhk
30. říj 2023

Měli jsme dřevěnou metr krát metr, syn v ní byl nečekaně v pohodě. Ale on byl dlouho pohodář, víceméně by asi vydržel na místě i bez ní.

saraca
autor
30. říj 2023

Já bych chtěla právě síťovanou tuhle: ale nevím zda ho udrží. Píšou že je z hliníku- konstrukce. Tak snad no. Dřevěnou nechci protože by si o to vymlátil zuby a podle mne nebude mít rád ty mříže.

saraca
autor
30. říj 2023

Teda kovovou konstrukci

lucillecolliness
30. říj 2023

@saraca my máme a za nás super jen teda malej dost padá takže určitě něco na zem my máme puzzle a podložku věší se za ty sítě stoupá si chytá všeho s drží za nás supr

martinka_33
30. říj 2023

@saraca podobnou síťovanou jsme meli, byla super. Akorát jeste pred druhými narozeninami se slecna naucila rozepínat zip a tak ohrádka ztratila puvidní smysl 😀

saraca
autor
30. říj 2023

@martinka_33 a nedá se to nějak zamknout? No mě teď jde hlavně o 3-4 měsíce. Ve dvou letech se s ním snad už domluvím 😀👀

martinka_33
30. říj 2023

@saraca on ten zip je jen zvenčí, teoreticky když ho dobře zapneš, tak se zevnitř rozepnout nedá, prakticky vubec nevim jak to ta potvora dokázala 😀 Takovej malej Houdini 😀

veronicka89
30. říj 2023

Meli jsme podobnou - vetsi a super