Zimní neBF boty. Máte tip pro zdatně chodící děti?

nikkigingerbread
2. říj 2023

Ahoj maminky, hlavně ty, které svým dětem nekupujete barefoot boty. Dcera má 14 měsíců, 3 měsíce chodí, spíše už tedy běhá. Jako první botičky máme barefoot Bobux xplorer go aqua, ale dále už barefoot cestou jít nechci. Proto se ptám, jaké boty pořizujete zdatně chodícím dětem na podzim/zimu? V kočárku už moc neposedí, takže prostě nějaké teplé, nepromokavé a zároveň lehké 😅(už tak se bude v zimě batolit v kombinéze jak sněhulák, tak ať ještě nezvedá nějaké těžké glády :D) Dle paní prodavačky z Bosonožky má dcera nožku širší, s vysokým nártem. Pokud máte doporučení na prodejnu v Brně, kde mi pomohou s měřením a výběrem, sem s ním. Děkuji.

podaji
2. říj 2023

Ja jsem detem kupovala u Bati. Dostali rozum a delaji pro prcky boticky lehke, kozene hlavne ohebne a s dostatkem mista jak na narty tak prstiky. Mrkni na jejich stranky.

ada22
2. říj 2023

Asi mi tu teď ostatní ukamenuji, ale dcera v zimě má nejraději superfity. A to má celkem širokou nohu a vysoký nárt. Loni jsem ji koupila nádherné Barefoot Protetiky se zlatou hvězdou. Fakt si je vyskemrala, že se jí líbí a jako rezervní měla Superfit po segre, která měla úzkou nohu. A raději si brala ty superfity, že se jí v tom líp chodí.

te_reza
2. říj 2023

Superfit a ty gumáky Mammut do čvachty.

swan42
2. říj 2023

@ada22 superfit ale fakt nejsou na sirokou nohu, to bude mit dcera spis normalni sirku

fyii
2. říj 2023

richter u nas l3psi nez superfity

podaji
2. říj 2023

@swan42 superfity delaji v nekolika sirkach. Bohuzel prodavaji vetsinou ty nejuzsi

dyechampion
Autor odpověď smazal
Zobraz
swan42
2. říj 2023

@podaji nejspis jo, nikde jsem vylozene na sirsi nevidela, takze bych kazdopadne na takove nohy ani nedoporucovala

erika2
5. pro 2023

@nikkigingerbread dětská obuv Rybička na Staré osadě, mají obuv klasickou, kompromisní i barefoot. Nohu měří délku i šířku, hodnotí tvar nohy v oblasti prstů

petulkadodo
5. pro 2023

@nikkigingerbread Kupujeme Froddo, jsou to kompromisy. Neprotečou, sedí i na širší nožku. Do hlubokého sněhu pak normální sněhule, máme Demar.