icon

Jak se vyrovnat s kontrolami a kritikou na pracovišti?

Včera v 18:16

Ahoj vsem,uklizim 15 let ve firme.A myslim,ze vse na pohodu.
Asi 14 dni,co chodi nase sefova na kontroly,kdyz jeste nejsme v praci a vezme si rukavice bile a kontroluje,jak je uklizeno.A rikala,ze bude mnohem hur...Tento tyden same chyby nasla,po 15ti letech...
Jak se k tomu postavit?
Prijde mi to potupny.
Dat vypoved nebo to tolerovat?
Je mi z toho na nic...

lv
Včera v 18:53

Třeba má nově kontroly úklidu zadané, možná byl někdo nespokojený, možná chtějí zvýšit standard. Spíš bych se zeptala na způsob provedení, zadání, změny atp.

autor
Včera v 19:52
@lv

Třeba má nově kontroly úklidu zadané, možná byl někdo nespokojený, možná chtějí zvýšit standard. Spíš bych se zeptala na způsob provedení, zadání, změny atp.

@lv co vim,tak je to z jeji hlavy.Ze dostala funkci,tak aby se ukazala.

zuzekk
Včera v 19:55

Nové koště… to přejde

lv
Včera v 20:12
@anonym_autor

@lv co vim,tak je to z jeji hlavy.Ze dostala funkci,tak aby se ukazala.

@anonym_autor jakožto nově jmenovaná? Pořád to platí- možná ji jmenovali, aby pozvedli úroveň úklidu, možná co bylo předtím už nestačí, zkuste se bavit normálně fakticky- co zlepšit, kde je potřeba třeba jiná chemie, postup, četnost atp.

autor
Dnes v 01:33
@lv

@anonym_autor jakožto nově jmenovaná? Pořád to platí- možná ji jmenovali, aby pozvedli úroveň úklidu, možná co bylo předtím už nestačí, zkuste se bavit normálně fakticky- co zlepšit, kde je potřeba třeba jiná chemie, postup, četnost atp.

@lv ano nove jmenovana.Zda se mi,ze to dela nashvaly.A vypovedi nemam mavat?

lv
Dnes ve 02:31
@anonym_autor

@lv ano nove jmenovana.Zda se mi,ze to dela nashvaly.A vypovedi nemam mavat?

@anonym_autor pokud nemáš zajištěné jiné zaměstnání, tak ne, alespoň zatím.

autor
Dnes v 08:22
@lv

@anonym_autor pokud nemáš zajištěné jiné zaměstnání, tak ne, alespoň zatím.

@lv děkuju za odpoved☺️.Jsem z toho zoufala.Po 15ti letech.Vzdy vse v pohode a ted toto

barumrallyebum
Dnes v 18:57

Krok c.1 je sama sobe odpovedet jestli tu praci delas opravdu peclive. Pokud ano tak "nove koste..." , pokud jsou vytky opravnene, tak se zlepsit.

westie
Dnes v 20:16

A co to vzít jako příležitost? Po 15 letech už taky nemusíš všechno vidět objektivně. Třeba ti dá zajímavé tipy, na co se zaměřit a co zlepšit. Na kontrolách není nic potupného, je to běžná věc, zažívají to i zkušení profesionálové. Já jsem třeba za kontroly mojí práce ráda, ale musela jsem se s tím naučit pracovat a přijmout zpětnou vazbu.