icon

Instruktor autoškoly. Je jeho zájem opravdový nebo je to humor?

Včera v 09:52

Holky, potřebuju asi trochu reality check 😂

Dělám autoškolu a mám instruktora, který je teda o dost starší než já. A nevím, jestli už mi z něj trochu hrabe, protože se mi prostě líbí 😂, ale přijde mi, že mezi náma něco je.

Před jízdou a po jízdě se spolu dost bavíme, smějeme se, popichujeme se. On si pamatuje fakt hrozně moc věcí, co jsem mu řekla, i třeba z předchozích jízd, sám rozvíjí konverzaci. Během jízdy je ale úplně v pohodě a profesionální.

No a pak začaly padat i takové narážky 😂 Jednou třeba prohodil něco o tom, že se půjdeme líbat, a smál se u toho. A jindy byla nějaká situace, kdy řekl „dokud nejsi mokrá, tak je to dobrý“ 😂 Já vím, že to může být jenom sranda, ale právě v kombinaci s tím vším okolo už si říkám, jestli mě třeba trochu neoťukává a nezjišťuje, jak budu reagovat.

Já mu teda rozhodně nedávám najevo, že mi to vadí. Spíš naopak 😂 Mně se líbí a upřímně bych byla ráda, kdyby mezi náma něco proběhlo i mimo autoškolu. Neříkám, že z toho hned chci vztah, klidně by to mohlo být jen něco mezi náma, ale samozřejmě bych se nebránila ani tomu, kdyby z toho časem bylo něco víc. Prostě mě přitahuje a jsem zvědavá, jestli to má podobně.

Zároveň ale vím, že tam dělá autoškolu i jedna moje známá a u ní údajně nikdy nic nezkoušel. A vím ještě o dvou dalších holkách, které s ním jezdily, a taky prý nikdy žádné podobné narážky nebo problém neměly. Takže si říkám, jestli to třeba fakt není jen jeho humor a já v tom hledám něco víc, protože se mi líbí. 😂

Mně osobně ty narážky nevadí, jen prostě potřebuju vědět, jak by to působilo na vás. Myslely byste si, že tam z jeho strany může být nějaký zájem, nebo byste to zatím vůbec neřešily?

A prosím žádné „je starší, tak to nemůže fungovat“ 😂 Věk mi osobně nevadí.

lis6
Včera v 10:16

Tak ho pozvi na kafe a uvidíš, myslím že kdyby on pozval tebe během období,kdy je tvůj učitel bylo by to neprofesionální, takhle mi to přijde v pohodě. Navíc když tě odmítne může to svést na to, že se to nehodí, že jsi jeho studentka. A kdyby mu vadil opravdu ten fakt, že tě učí, řekne ti, že až bude po jízdách.

anonym_81c162
Včera v 10:18

Známý dělal instruktora autoškoly, střídal známosti jako ponožky. Pak mu to manželka přestala tolerovat a změnil zaměstnání. Stejně jim to vztah nezachránilo, rozvedli se, on slečny střídá dál a čím je starší, tím mladší si vybírá. Myslím, že váš vztah by skončil s poslední jízdou v autoškole. Ale dělej, jak myslíš.

lis6
Včera v 10:24
@anonym_81c162

Známý dělal instruktora autoškoly, střídal známosti jako ponožky. Pak mu to manželka přestala tolerovat a změnil zaměstnání. Stejně jim to vztah nezachránilo, rozvedli se, on slečny střídá dál a čím je starší, tím mladší si vybírá. Myslím, že váš vztah by skončil s poslední jízdou v autoškole. Ale dělej, jak myslíš.

@anonym_81c162 tak to že jeden instruktor je děvkař neznamená, že jsou všichni.ale já jsem nenapravitelná romantička

anonym_97f6f3
Včera v 10:45

Mě říct něco cizí chlap, s kterým mám nějaký pracovní kontakty něco o vlhnutí, tak u mě sympatie končí, úplně to nesnáším.. to je jak kdybys narážela na erekci, výdrž, velikost penisu. Nechutný. Taky znám instruktory kurevníky, možná to ta pozice “zaučování” trochu symbolizuje. Flirt, vztah, kafe - a podle toho se uvidí co bude dál je ok, po ukončení autoškoly.

biciklissie
Včera v 18:45

Nehodnotím, jestli jsou ty narážky vkusné, to je asi o vkusu a míře každého. Když se Ti líbí, tak já bych řekla, že až udělám autoškolu, tak bych to s ním ráda oslavila nějakou skleničkou/kávou/večeří, dle situace. A uvidíš, jestli má zájem, tak se k tomu sám ke konci vrátí. Pokud jsou to jen řečičky, tak nic. Ale nechala bych to fakt až po konci autoškoly, ať je to korektní.

tereza0111
Dnes v 07:46

Nech to byt, dokud nedodelas autoskolu. Az ji dodelas, muzes mu zkusit napsat jestli by nekam nezasel, ale spis bych s tim moc nepocitala. Spis bych rekla, ze se tak bavi s mladou holcinou aby mu to rychleji utikalo a vidi, ze ty se chytas tak pridava. Je to od nej dost neprofesionalni