Instruktor autoškoly. Je jeho zájem opravdový nebo je to humor?
Holky, potřebuju asi trochu reality check 😂
Dělám autoškolu a mám instruktora, který je teda o dost starší než já. A nevím, jestli už mi z něj trochu hrabe, protože se mi prostě líbí 😂, ale přijde mi, že mezi náma něco je.
Před jízdou a po jízdě se spolu dost bavíme, smějeme se, popichujeme se. On si pamatuje fakt hrozně moc věcí, co jsem mu řekla, i třeba z předchozích jízd, sám rozvíjí konverzaci. Během jízdy je ale úplně v pohodě a profesionální.
No a pak začaly padat i takové narážky 😂 Jednou třeba prohodil něco o tom, že se půjdeme líbat, a smál se u toho. A jindy byla nějaká situace, kdy řekl „dokud nejsi mokrá, tak je to dobrý“ 😂 Já vím, že to může být jenom sranda, ale právě v kombinaci s tím vším okolo už si říkám, jestli mě třeba trochu neoťukává a nezjišťuje, jak budu reagovat.
Já mu teda rozhodně nedávám najevo, že mi to vadí. Spíš naopak 😂 Mně se líbí a upřímně bych byla ráda, kdyby mezi náma něco proběhlo i mimo autoškolu. Neříkám, že z toho hned chci vztah, klidně by to mohlo být jen něco mezi náma, ale samozřejmě bych se nebránila ani tomu, kdyby z toho časem bylo něco víc. Prostě mě přitahuje a jsem zvědavá, jestli to má podobně.
Zároveň ale vím, že tam dělá autoškolu i jedna moje známá a u ní údajně nikdy nic nezkoušel. A vím ještě o dvou dalších holkách, které s ním jezdily, a taky prý nikdy žádné podobné narážky nebo problém neměly. Takže si říkám, jestli to třeba fakt není jen jeho humor a já v tom hledám něco víc, protože se mi líbí. 😂
Mně osobně ty narážky nevadí, jen prostě potřebuju vědět, jak by to působilo na vás. Myslely byste si, že tam z jeho strany může být nějaký zájem, nebo byste to zatím vůbec neřešily?
A prosím žádné „je starší, tak to nemůže fungovat“ 😂 Věk mi osobně nevadí.
Známý dělal instruktora autoškoly, střídal známosti jako ponožky. Pak mu to manželka přestala tolerovat a změnil zaměstnání. Stejně jim to vztah nezachránilo, rozvedli se, on slečny střídá dál a čím je starší, tím mladší si vybírá. Myslím, že váš vztah by skončil s poslední jízdou v autoškole. Ale dělej, jak myslíš.
Známý dělal instruktora autoškoly, střídal známosti jako ponožky. Pak mu to manželka přestala tolerovat a změnil zaměstnání. Stejně jim to vztah nezachránilo, rozvedli se, on slečny střídá dál a čím je starší, tím mladší si vybírá. Myslím, že váš vztah by skončil s poslední jízdou v autoškole. Ale dělej, jak myslíš.
@anonym_81c162 tak to že jeden instruktor je děvkař neznamená, že jsou všichni.ale já jsem nenapravitelná romantička
Mě říct něco cizí chlap, s kterým mám nějaký pracovní kontakty něco o vlhnutí, tak u mě sympatie končí, úplně to nesnáším.. to je jak kdybys narážela na erekci, výdrž, velikost penisu. Nechutný. Taky znám instruktory kurevníky, možná to ta pozice “zaučování” trochu symbolizuje. Flirt, vztah, kafe - a podle toho se uvidí co bude dál je ok, po ukončení autoškoly.
Nehodnotím, jestli jsou ty narážky vkusné, to je asi o vkusu a míře každého. Když se Ti líbí, tak já bych řekla, že až udělám autoškolu, tak bych to s ním ráda oslavila nějakou skleničkou/kávou/večeří, dle situace. A uvidíš, jestli má zájem, tak se k tomu sám ke konci vrátí. Pokud jsou to jen řečičky, tak nic. Ale nechala bych to fakt až po konci autoškoly, ať je to korektní.
Nech to byt, dokud nedodelas autoskolu. Az ji dodelas, muzes mu zkusit napsat jestli by nekam nezasel, ale spis bych s tim moc nepocitala. Spis bych rekla, ze se tak bavi s mladou holcinou aby mu to rychleji utikalo a vidi, ze ty se chytas tak pridava. Je to od nej dost neprofesionalni

Tak ho pozvi na kafe a uvidíš, myslím že kdyby on pozval tebe během období,kdy je tvůj učitel bylo by to neprofesionální, takhle mi to přijde v pohodě. Navíc když tě odmítne může to svést na to, že se to nehodí, že jsi jeho studentka. A kdyby mu vadil opravdu ten fakt, že tě učí, řekne ti, že až bude po jízdách.