icon

Jak řešit partnera, který všechno odkládá na poslední chvíli?

Včera v 07:11

Můj partner nechává skoro všechno na poslední chvíli. Platby, objednání k lékaři, věci kolem auta, dárky, prostě všechno řeší až ve chvíli, kdy už hoří termín.
Já pak z toho mám nervy a často to radši zařídím sama, jen aby byl klid.
Nevím, jestli to moc řeším, nebo už je toho prostě moc.

anonym_cff8a9
Včera v 07:24

@anonym_autor Můj manžel taky. Jo vytáčí mě to, ale co šlo, to jsem převzala já, a co nejde, tak ho do toho tlačím včas. Jeho to nebaví poslouchat tak to udělá taky hned aby mě nemusel každý den poslouchat 😁

anonym_247375
Včera v 07:35

Manžel je to stejné, měla jsem z toho vždycky nervy a nakonec jsem byla v roli spíše jeho mámy, která mu vše zařizovala. Teď už to dělávám tak, že zařizuji věci pro mě a pro děti, na jeho ho upozorním a pokud si to nezařídí - nebo na poslední chvíli, je to jeho věc, já za něj nejsem zodpovědná, je to dospělý člověk 🙂 Kupodivu, když zjistil, že mu nebudu stát za zadkem, začal líp fungovat.

drep
Včera v 07:56

Nemám takového partnera, mám takového tátu a ačkoliv už a nimi dávno nežiju, tak kdykoliv spolu cokoliv řešíme, šílím z něj. Můj táta je extrém, který když se ve dvě odjíždělo na dovolenou, tak ještě v jednu v kanclu dodělával daňové přiznání, domů se přiřítil v půl druhý, hladový, vzteklý, unavený, každá dovolená začala hádkou rodičů. Uf, zabilo by mě s takovým člověk žít

barulina
Včera v 08:18

@anonym_autor muj muž po tom co jsem fskt bouchla přehodnotil a ja nestačím zírat 😀 a neni to tak dávno, co mi přiznal, ze se mu mnohem lepe dýchá 😀 ale ka se fakt vykašlala na vse tenkrát 😀 a hodila na nej i doktory deti, vse

kapinana
Včera v 08:39

A nedělá to proto, že spoléhá na to, že to nakonec stejně zařídíš? Možná bych zaujala postoj, ať si to tedy udělá po svém, ale hlavně ať je to hotové.

j.a.n.i
Včera v 09:22

@anonym_autor Pokud to udělá a neprudi u toho, tak ano, moc to hrotis... Nekteri lidé jsou prostě tvůrci poslední noci. No a pokud to dela úmyslně , abys vymekla a vyresila to za nej, tak je potreba to ignorovat a pak ho v tom nechat vykoupat.

klar_tek
Včera v 11:51

Nech ho, ať to udělá po svém, i když to pro tebe možná nebude jednoduché.

rnika
Včera ve 14:49

Manžel je stejný 🫤 pomalu se vzdávám toho, že se to někdy změní. Ale děsně mě to točí. ( vrchol byl když jsme měli naše svatební prstýnky den před obřadem... a to už jsem myslela, že nebudou 😅) Blbý je, že mu to v 99%vyjde, takže on je v poho a já mám nervy v kýblu.