Jak řešit partnera, který všechno odkládá na poslední chvíli?
Můj partner nechává skoro všechno na poslední chvíli. Platby, objednání k lékaři, věci kolem auta, dárky, prostě všechno řeší až ve chvíli, kdy už hoří termín.
Já pak z toho mám nervy a často to radši zařídím sama, jen aby byl klid.
Nevím, jestli to moc řeším, nebo už je toho prostě moc.
Manžel je to stejné, měla jsem z toho vždycky nervy a nakonec jsem byla v roli spíše jeho mámy, která mu vše zařizovala. Teď už to dělávám tak, že zařizuji věci pro mě a pro děti, na jeho ho upozorním a pokud si to nezařídí - nebo na poslední chvíli, je to jeho věc, já za něj nejsem zodpovědná, je to dospělý člověk 🙂 Kupodivu, když zjistil, že mu nebudu stát za zadkem, začal líp fungovat.
Nemám takového partnera, mám takového tátu a ačkoliv už a nimi dávno nežiju, tak kdykoliv spolu cokoliv řešíme, šílím z něj. Můj táta je extrém, který když se ve dvě odjíždělo na dovolenou, tak ještě v jednu v kanclu dodělával daňové přiznání, domů se přiřítil v půl druhý, hladový, vzteklý, unavený, každá dovolená začala hádkou rodičů. Uf, zabilo by mě s takovým člověk žít
@anonym_autor muj muž po tom co jsem fskt bouchla přehodnotil a ja nestačím zírat 😀 a neni to tak dávno, co mi přiznal, ze se mu mnohem lepe dýchá 😀 ale ka se fakt vykašlala na vse tenkrát 😀 a hodila na nej i doktory deti, vse
A nedělá to proto, že spoléhá na to, že to nakonec stejně zařídíš? Možná bych zaujala postoj, ať si to tedy udělá po svém, ale hlavně ať je to hotové.
@anonym_autor Pokud to udělá a neprudi u toho, tak ano, moc to hrotis... Nekteri lidé jsou prostě tvůrci poslední noci. No a pokud to dela úmyslně , abys vymekla a vyresila to za nej, tak je potreba to ignorovat a pak ho v tom nechat vykoupat.
Manžel je stejný 🫤 pomalu se vzdávám toho, že se to někdy změní. Ale děsně mě to točí. ( vrchol byl když jsme měli naše svatební prstýnky den před obřadem... a to už jsem myslela, že nebudou 😅) Blbý je, že mu to v 99%vyjde, takže on je v poho a já mám nervy v kýblu.

@anonym_autor Můj manžel taky. Jo vytáčí mě to, ale co šlo, to jsem převzala já, a co nejde, tak ho do toho tlačím včas. Jeho to nebaví poslouchat tak to udělá taky hned aby mě nemusel každý den poslouchat 😁