icon

Jak seznámit dítě s novým partnerem?

12. čer 2026

Po jaké době a jakým způsobem jste seznámili dítě s novým partnerem?
S ex jsme od sebe rok, s novým partnerem jsem 4 měsíce. Dcera bude mít v srpnu 4. S ex máme střídavku 50/50 a vycházíme spolu v pohodě, ale o mém novém vztahu zatím neví.

zuzkasim
12. čer 2026

Tak počítej s tím, že dítě se tatínkovi pochlubí🙂 Bezva mi to přijde na nějaké společné akci, na výletě. Pro dítě je to přirozenější než doma, kde cítí že je to jeho, jsi tam ty a najednou do toho "vetřelec", děti pak často vyžadují podstatně víc pozornosti.

anonym_36761c
13. čer 2026

@anonym_autor a taky bych se před dítětem zdržela držení ruky a dávání si pus a pod. Vše prostě pomalu a hlavně nenásilně. Ono vlastně ani teď po 4 měsících nevíš jestli to vydrží a proč pak zbytečně dělat dítěti v hlavě chaos.

barulina
13. čer 2026

@anonym_autor tak ja deti s manželem neplánovaně seznámila vlastně hned. Byli jsme na 1 rande, pak jsem dost onemocněla a on prostě přijel, nakoupil, uklidil, postaral se a pak jal jsem se z toho dostala, proste porad byl. A proc jsem hotova (zkoncila jsem i se synem v nemocnici, dceru v te době hlídala kolegyně) přijala jeho pomoc? Protoze mi nic jiného nezbylo, nemam rodinu a byli jsme dost infekční, tak jsem nemohla požádat kamarádky.

mabs
Dnes v 11:56

My jsme byli bruslit.