icon

Jak snížit ženě libido?

ondrej3876
Včera v 19:27

Ahoj 👋🏻

chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost se snížením libida své partnerky.

Moje žena by chtěla neustále sex, klidně každý den nebo alespoň párkrát do týdne. Já takovou potřebu nemám. Stačí mi to klidně tak jednou za půl roku.. klidně bych dal i déle. Celá léta se kvůli tomu hádáme. Dost často ji odmítám a prakticky nikdy sám nic neiniciuju. Je zoufalá. Mě to trápí. Miluju ji a chtěl bych to nějak vyřešit. Pomoct ji.

Máte s tím někdo zkušenost ? Jak snížit ženě libido aby tolik nechtěla a netrápilo ji to ? Snižuje ji to sebevědomí. Cítí se nechtěná a má to na její psychiku fakt špatný vliv. Kdykoliv ji odmítnu když se snaží o sex tak to způsobí horší a horší stavy.

Jinak je nám 30. Máme jedno větší dítě co chodí do školy. Žena je krásná, štíhlá a celkově dost půvabná žena.

anonym_6e4c2a
Včera v 19:34

@ondrej3876 😃🤣😂

anonym_7c41f2
Včera v 20:09

Tak spolu buďte sexuálně aktivní jinak než klasiku sex. Nějak kde si užije hlavně/ jen ona. Mnohdy to je víc o ochotě než o chuti. Nemělo by se čekat se začínánìm se sexem na chuť na sex. Mnohdy ta chuť příjde až během sexu. Takže ochota do toho jít, byť jen kvůli tomu druhému je první krok. Většinou pak příjde ten zbytek taky a chuť se taky objeví🙂 Zkus vystupovat ze své komfortní a pohodlné zóny.

anonym_6f10de
Včera v 20:13

Dovol jí milenca 😉 když s tebou to nejde

anonym_c7a704
Včera v 20:16

Ondřeji, Ondřeji, než začneš s opravami své ženy, začni u sebe. Mít vedle sebe takovou kost a chtít v lepším případě jednou za půl roku, říká hodně o tvém vlastním libidu. Doporučuji návštěvu praktika, urologa, sexuologa a psychoterapeuta, aby ti pomohli rozklíčovat, proč jsi frigidní.

luhana
Dnes ve 04:11

@ondrej3876
Ondřeji není na místě řešit otázku jak snížit ženě libido, ale naopak jak tobě ho zvýšit. Protože mladý 30 -letý muž a touha po sexu jen jednou za půl roku ?!?! To jako vážně...? Tvá žena musí být neskutečně flustrovaná, s takovou tě za chvíli pošle k vodě. Neumím si představit, že bych se musela neustále domáhat fyzického kontaktu a ještě být stále dokola odmítaná. Zapřemýslej nad sebou, jak tento svůj problém začneš (u sebe) řešit, než ti žena uteče.

1pomnenka
Dnes ve 04:49

Už jen to, že si myslíš, že je něco špatně na tvé ženě, svědčí o tom, že by ses měl léčit. Je zázrak, že máte dítě. Vůbec bych se nedivila, kdyby si našla někoho jiného. Doufám, že ji to brzy napadne. Snad jsi jen troll, který se tu snaží rozpoutat diskuzi. To, co tu píšeš o své ženě, je od tebe přinejmenším drzost.

ondrej3876
autor
Dnes v 05:11

Děkuji za odpovědi - zapomněl jsem sem dodat první část a tak je jasné, že jsem za blbce víc než bych musel.

Jasně že jsem se snažil dělat nejdříve něco na sobě. Jsme spolu přes deset let. Aktivně cvičím, testosteron mám na maximálních hodnotách, zdravě jim a pravidelně docházím na terapie. Stres v práci nemám. Nicméně si myslím, že je normální, že každý člověk nechce sex furt.

Proč chci změnit svoji ženu je to, že už nevíme kudy kam. Přijde mi, že donutit chtít sex někoho kdo nechce moc nejde. Jasně že to pro ní z lásky udělám ale ona to pozná, že se mi nechce. Tohle ženy vycítí.

anonym_68e4c8
Dnes v 05:42

@ondrej3876 Nebudu odpovídat pod nickem, přece jen jde o intimní téma,ale co chci říct ,že já to mám stejně tak. Milují svého muže , přitahuje mě a sex s ním je i po 14ti letech fakt skvělý a proto bych to chtěla obden ( každý den nemám kapacitu ). Mám v tom odraz svých emocí - má láska , vášeň, chtíč, mazlení... Neumím si představit,kdybych měla tak frigidního muže,že by se zmohl minimálně jednou za půl roku. To OPRAVDU není normální. Kup si kotvičník, choď do fitka nabudit testosteron a pak si ho vybij na ženě,nebo ti vážně uteče. A.nebude to její vina.

klokanka31
Dnes v 06:03
@ondrej3876

Děkuji za odpovědi - zapomněl jsem sem dodat první část a tak je jasné, že jsem za blbce víc než bych musel.

Jasně že jsem se snažil dělat nejdříve něco na sobě. Jsme spolu přes deset let. Aktivně cvičím, testosteron mám na maximálních hodnotách, zdravě jim a pravidelně docházím na terapie. Stres v práci nemám. Nicméně si myslím, že je normální, že každý člověk nechce sex furt.

Proč chci změnit svoji ženu je to, že už nevíme kudy kam. Přijde mi, že donutit chtít sex někoho kdo nechce moc nejde. Jasně že to pro ní z lásky udělám ale ona to pozná, že se mi nechce. Tohle ženy vycítí.

@ondrej3876 A proč nechceš změnit sebe? Divím se že si ještě nenašla milence...

elvira
Dnes v 06:08

Při větě:" stačí mi jednou za půl roku" jsem měla jasno...🤭 Aneb jak vytrolit matky na mateřské, které v dobré víře přispěchají s radami...

anonym_c7a704
Dnes v 06:09
@ondrej3876

@ondrej3876 tak tu hru budeme hrát i dnes: samozřejmě, že je normální, když někdo sex nepotřebuje denně či několikrát týdně, ale to není případ Ondřeje. Ondřej trpí poruchou sexuální funkce. Zvýšená potřeba sexu jeho ženy může pramenit z její frustrace, že žije s frigidním mužem. Opravit/Měnit může každý člověk vždy jen sám sebe, nikdy druhou osobu. Pokud Ondřejovi praktik, urolog a sexuolog řekli, že jeho porucha nemá spouštěč v rámci jejich odbornosti, pak je problém v psychice a měl by docházet na intenzivní psychoterapie, aby co nejrychleji odhalil svá traumata, která ho dostala do této fáze.

ondrej3876
autor
Dnes v 06:29
@anonym_c7a704

@ondrej3876 tak tu hru budeme hrát i dnes: samozřejmě, že je normální, když někdo sex nepotřebuje denně či několikrát týdně, ale to není případ Ondřeje. Ondřej trpí poruchou sexuální funkce. Zvýšená potřeba sexu jeho ženy může pramenit z její frustrace, že žije s frigidním mužem. Opravit/Měnit může každý člověk vždy jen sám sebe, nikdy druhou osobu. Pokud Ondřejovi praktik, urolog a sexuolog řekli, že jeho porucha nemá spouštěč v rámci jejich odbornosti, pak je problém v psychice a měl by docházet na intenzivní psychoterapie, aby co nejrychleji odhalil svá traumata, která ho dostala do této fáze.

@anonym_c7a704 nevim jakou hru máte namysli ale i tak díky za odpověď. U sexuologa jsem zatím nebyl. Docházím pravidelně k psychologovi z vlastní vůle jen jako psychohygienu abych případně řešil nevyřešená traumata z dětství a tak dále.

Nepovažoval jsem svoji “nechuť” k sexu za vadu. Prostě každý má jinou potřebu. Obecně je sex fajn. Když už ho máme tak mě to baví ale nepotřebuju to furt. V rámci dne, kde má člověk na starosti milion věcí je to prostě další položka na seznamu činností kde člověk musí podat nějaký výkon.

ondrej3876
autor
Dnes v 06:30
@klokanka31

@ondrej3876 A proč nechceš změnit sebe? Divím se že si ještě nenašla milence...

@klokanka31 snažím se na sobě pracovat už tak deset let. Nikde jsem neřekl že nechci změnit i sebe.

ondrej3876
autor
Dnes v 06:33
@1pomnenka

Už jen to, že si myslíš, že je něco špatně na tvé ženě, svědčí o tom, že by ses měl léčit. Je zázrak, že máte dítě. Vůbec bych se nedivila, kdyby si našla někoho jiného. Doufám, že ji to brzy napadne. Snad jsi jen troll, který se tu snaží rozpoutat diskuzi. To, co tu píšeš o své ženě, je od tebe přinejmenším drzost.

@1pomnenka chápu tu negativitu .. neřekl jsem, že je na mé ženě něco špatně. Jen hledám způsoby jak ji ulevit od frustrace a smutku. Neustálé odmítání se na člověku dost podepíše. Samozřejmě pracuji na sobě a na tom, abych měl libido co největší ale jak jsem řekl - žena pozná, že se do toho člověk nutí. To že má muž erekci nutně neznamená že chce sex.

klokanka31
Dnes v 06:42
@ondrej3876

@klokanka31 snažím se na sobě pracovat už tak deset let. Nikde jsem neřekl že nechci změnit i sebe.

@ondrej3876 A nejsi gay? 🤔

anonym_dc7464
Dnes v 06:43

Budete muset oba najít kompromis. Třeba jednou týdně.

ondrej3876
autor
Dnes v 06:45
@klokanka31

@ondrej3876 A nejsi gay? 🤔

@klokanka31 minimálně ne tak, že bych o tom věděl. Můži mě nepřitahuji, jakákoliv intimita s muži mi přijde nechutná .. naopak ženy obecně mě dost přitahují. Včetně moji ženy. Jen ten sex tolik nepotřebuji.

ondrej3876
autor
Dnes v 06:46
@anonym_dc7464

Budete muset oba najít kompromis. Třeba jednou týdně.

@anonym_dc7464 snažíme se no ale je to boj. Nemáme to jednou za půl roku .. to by se mnou žena už vážně nebyla. Spíš jednou za pár týdnů ale vždy z její opakované iniciaitivy. Já bych si na to nevzpomněl.

klokanka31
Dnes v 06:59
@ondrej3876

@klokanka31 minimálně ne tak, že bych o tom věděl. Můži mě nepřitahuji, jakákoliv intimita s muži mi přijde nechutná .. naopak ženy obecně mě dost přitahují. Včetně moji ženy. Jen ten sex tolik nepotřebuji.

@ondrej3876 Když tě ale ženy přitahují, co jiného bys s nima chtěl dělat?

ondrej3876
autor
Dnes v 07:20
@klokanka31

@ondrej3876 Když tě ale ženy přitahují, co jiného bys s nima chtěl dělat?

@klokanka31 Tak jsem ženatý .. takže nic 🙂 Nicméně otázka byla jestli jsem gay.

Velice často se mi stane, že někde jsem mezi lidmi a říkám si - tyjo to je ale hezká žena.. ta má hezký zadek .. nebo má hezká prsa, obličej atp. Nicméně to nepokračuje myšlenkami - že bych s ní hned chtěl mít sex. Takhle to přeci nefunguje.

ondrej3876
autor
Dnes v 07:38
@anonym_7c41f2

Tak spolu buďte sexuálně aktivní jinak než klasiku sex. Nějak kde si užije hlavně/ jen ona. Mnohdy to je víc o ochotě než o chuti. Nemělo by se čekat se začínánìm se sexem na chuť na sex. Mnohdy ta chuť příjde až během sexu. Takže ochota do toho jít, byť jen kvůli tomu druhému je první krok. Většinou pak příjde ten zbytek taky a chuť se taky objeví🙂 Zkus vystupovat ze své komfortní a pohodlné zóny.

@anonym_7c41f2 Tohle je mimochodem docela kámen úrazu no - jedno moje slabé místo o kterém vím. Právě ta chuť tam před sexem je minimálně. Mě přijde zvláštní u tak intimní věci jako je sex jít do toho i přes to, že se vám nechce. Většinou když se mi nechce tak to žena opravdu okamžitě vycítí. Není tam v tu chvíli žádná touha nic - spíš takové "No joooo .. tak jdem na to no, když teda musíme ..".

Já se snažím ženě samozřejmě dopřát ale prostě bez té energie u toho. Máme hračky, klidně ji uděláme hezky jinak ale ona to ví, že to dělám jen abych měl klid a ona byla spokojená. Někdy když je hodně frustrovaná tak přijme alespoň to ale někdy radši nechce nic než aby věděla že to dělám z donucení.

eliss232
Dnes v 07:45

Tak tebe by chtěla mít doma každá žena, to ti řeknu. 😂😂😂

ondrej3876
autor
Dnes v 07:48
@eliss232

Tak tebe by chtěla mít doma každá žena, to ti řeknu. 😂😂😂

@eliss232 Toho sem si vědom .. za těch pár let co to řešíme už jsem přišel na to, že pro ženy je sex alfa a omega vztahu. Co na tom, že je chlap obecně skvělej .. sex je sex.

O důvod víc to nějak vyřešit aby mě žena neopustila. Těžko si hledat jinou s tímhle nastavením.

klokanka31
Dnes v 07:49
@ondrej3876

@anonym_7c41f2 Tohle je mimochodem docela kámen úrazu no - jedno moje slabé místo o kterém vím. Právě ta chuť tam před sexem je minimálně. Mě přijde zvláštní u tak intimní věci jako je sex jít do toho i přes to, že se vám nechce. Většinou když se mi nechce tak to žena opravdu okamžitě vycítí. Není tam v tu chvíli žádná touha nic - spíš takové "No joooo .. tak jdem na to no, když teda musíme ..".

Já se snažím ženě samozřejmě dopřát ale prostě bez té energie u toho. Máme hračky, klidně ji uděláme hezky jinak ale ona to ví, že to dělám jen abych měl klid a ona byla spokojená. Někdy když je hodně frustrovaná tak přijme alespoň to ale někdy radši nechce nic než aby věděla že to dělám z donucení.

@ondrej3876 A když už k něčemu dojde, to tě pak baví?

ondrej3876
autor
Dnes v 07:57
@klokanka31

@ondrej3876 A když už k něčemu dojde, to tě pak baví?

@klokanka31 Je to jak kdy. Pokud mám na to náladu tak je to skvělej sex. Někdy dost vášnivej, plnej všeho, co k tomu patří - různých poloh, praktik, hraček atp.

Pokud náladu ale nemám a jen se do toho nutím tak je to tak 50/50 - někdy se to v průběhu sexu změní a je z toho nakonec fajn/průměrný sex a někdy se to nezmění a nějak si to prostě oddělám aby to bylo.

kakba
Dnes v 08:11

Ahoj Ondreji. Jako takhle. Mit doma partnera, je fuk zena nebo muz a mit to kazdy den, tak jsem frustrovana uz jen z toho, ze to zase bude. Mam takovou kamaradku a pokazde me napada myslenka, co ji na tom tak bavi. 3x denne ze vsech stran, vsemi otvory, pak jsem tu ja, ktere to staci 1x do tydne, ale je to proste skvely. Mam kamarada, ktery potrebu nema stejne jako ty a je spokojeny. Ma svoji rodinu, se zenou maji nastavena pravidla a funguje jim to. Ja te chapu a nemyslim si, ze je chyba v tobe. Je potreba pochopit, ze ne vsichni jsme stejni a nemusime to delat jak kralici kazdej den.

ondrej3876
autor
Dnes v 09:44
@kakba

Ahoj Ondreji. Jako takhle. Mit doma partnera, je fuk zena nebo muz a mit to kazdy den, tak jsem frustrovana uz jen z toho, ze to zase bude. Mam takovou kamaradku a pokazde me napada myslenka, co ji na tom tak bavi. 3x denne ze vsech stran, vsemi otvory, pak jsem tu ja, ktere to staci 1x do tydne, ale je to proste skvely. Mam kamarada, ktery potrebu nema stejne jako ty a je spokojeny. Ma svoji rodinu, se zenou maji nastavena pravidla a funguje jim to. Ja te chapu a nemyslim si, ze je chyba v tobe. Je potreba pochopit, ze ne vsichni jsme stejni a nemusime to delat jak kralici kazdej den.

@kakba Díky za rozumnou odpověď. Bohužel já jsem chlap - tuhle diskuzi nevedu poprvé a jakožto muž bych na to měl mít chuť furt, ideálně vždy a všude - jakmile to tak není - je se mnou vždy něco špatně. To už jsem přijal, že nejsem úplně jako ostatní a snažím se na tom pracovat ale chuť k sexu zkrátka nevykouzlím - tedy né úplně.

anonym_d38cd4
Dnes v 09:54

Co jsem tak vyčetla z tvých příspěvků, tak toho máš asi hodně a nemáš už na ten sex tzv. kapacitu. Píšeš, že se ti to často i líbí. Já mám doma podobného manžela, jen né teda s frekvencí 1x za půl roku, to bych se zbláznila, ale princip stejný.

Jinak problém je určitě v tobě. Ve 30 chtít jednou za půl roku není normální a přesně vím, jak se tvá žena cítí. Co bych ti poradila je to, abys důsledně dodržoval rituály typu pusa ráno, příchod/odchod, před spaním. Plácni ji jen tak po zadku, řekni, že jí to sluší, když jí to sluší. To tě nic nestojí. Obejmi ji jen tak u kuchynske linky, chytni za ruku, napiš občas nějakou zprávu typu, že se na ni těšíš. To tě nic nestojí a tvoje žena se bude cítit minimálně žádaná, když už teda bude bez toho sexu.

A zkus s tím sexem začít a iniciovat ho. Třeba jednou týdně. Ona je tvá žena dlouhodobě nenasycená. Když jí nějakým způsobem dosytíš, tak už to taky nebude chtít tak často.

ondrej3876
autor
Dnes v 10:02
@anonym_d38cd4

Co jsem tak vyčetla z tvých příspěvků, tak toho máš asi hodně a nemáš už na ten sex tzv. kapacitu. Píšeš, že se ti to často i líbí. Já mám doma podobného manžela, jen né teda s frekvencí 1x za půl roku, to bych se zbláznila, ale princip stejný.

Jinak problém je určitě v tobě. Ve 30 chtít jednou za půl roku není normální a přesně vím, jak se tvá žena cítí. Co bych ti poradila je to, abys důsledně dodržoval rituály typu pusa ráno, příchod/odchod, před spaním. Plácni ji jen tak po zadku, řekni, že jí to sluší, když jí to sluší. To tě nic nestojí. Obejmi ji jen tak u kuchynske linky, chytni za ruku, napiš občas nějakou zprávu typu, že se na ni těšíš. To tě nic nestojí a tvoje žena se bude cítit minimálně žádaná, když už teda bude bez toho sexu.

A zkus s tím sexem začít a iniciovat ho. Třeba jednou týdně. Ona je tvá žena dlouhodobě nenasycená. Když jí nějakým způsobem dosytíš, tak už to taky nebude chtít tak často.

@anonym_d38cd4 Ano mám toho hodně a sex je pouze další věc na seznamu. Jak jsem už řekl - nemáme to jednou za půl roku - to by mě žena dáávno opustila - ale klidně bych si na to půl roku nevzpomněl.

Máš pravdu - tyhle věci jsou fajn - pusy, objetí atp, žena to logicky zbožňuje - moje jediná obava je ta, že jí to vždy dává nějaké naděje na to, že bude večer sex a když to pak nedodržím tak se cítí ještě o to hůř. Proto s tím šetřím - lepší jí nedávat ani tu naději než ji to pak nedopřát. Přijde mi to jako vařit celý den před hladovým a večer mu to jídlo nedat.

Každopádně díky za tipy - beru si je k srdci.