icon

Jak ženě snížit libido?

ondrej3876
3. kvě 2026

Ahoj 👋🏻

chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost se snížením libida své partnerky.

Moje žena by chtěla neustále sex, klidně každý den nebo alespoň párkrát do týdne. Já takovou potřebu nemám. Stačí mi to klidně tak jednou za půl roku.. klidně bych dal i déle. Celá léta se kvůli tomu hádáme. Dost často ji odmítám a prakticky nikdy sám nic neiniciuju. Je zoufalá. Mě to trápí. Miluju ji a chtěl bych to nějak vyřešit. Pomoct ji.

Máte s tím někdo zkušenost ? Jak snížit ženě libido aby tolik nechtěla a netrápilo ji to ? Snižuje ji to sebevědomí. Cítí se nechtěná a má to na její psychiku fakt špatný vliv. Kdykoliv ji odmítnu když se snaží o sex tak to způsobí horší a horší stavy.

Jinak je nám 30. Máme jedno větší dítě co chodí do školy. Žena je krásná, štíhlá a celkově dost půvabná žena.

Strana
z2
ondrej3876
autor
Dnes v 07:52
@anonym_d38cd4

@ondrej3876 To že těmahle gestama šetříš je za mě teda mnohem horší. Jasně, ze začátku to možná tak bude, ale ty z toho musíš udělat běžnou věc. A neříkej mi, že když se hecneš, tak že žena bude chtít hned znovu. Jako prvních pár dní možná jo, ale pak se taky nasytí.

Tím, že těmi komplimenty šetříš, tak nejen, že se cítí neuspokojená, ale když jí nedáš najevo ty hezké věci, tak se bude cítit jako nejošklivější ženská na světě a sebevědomí půjde k bodu mrazu.

Nedokážeš si představit, jak je těžký být hezká ženská o kterou chlapi stojí. Mohla by si zaskotačit lusknutí prstu, ale chce být věrná. Tak trpí šíleným způsobem.

@anonym_d38cd4 Máš naprostou pravdu. Už jsme si tímhle obdobím několikrát prošli - vždy když už žena byla na dně, po nějaké velké hádce a tak. Slíbil jsem, jak to zlepším ale jak říkáš - jen jsem to hecnul. Snažil sem se denně myslet na to, aby to bylo - Samé pusinky, objímačky, plácání po zadku a tak dále. Sex každý druhý den (né že bych to potřeboval ale věděl jsem, že ji to udělá radost tak jsem se donutil). Vždy to po týdnu nebo dvou sklouzlo zpět do normální rutiny - já na to přestal myslet a vrátil se do normálního nastavení kde tyhle věci nepotřebuji a zapomínám je aktivně dělat.

Teď už jsem s tímhle opatrnější - nic neslibuju a rád bych, aby když už něco začnu dělat, abych u toho vydržel na vždy. Nemyslím si, že žena zvládne další navnadění že se něco zlepšilo a opětovně zklamání že je vše při starém.

Jinak umím si představit jak se cítí - jak říkám - řešíme to snad deset let. Tolik pláče, tolik hádek, tolik doprošování o kontakt. Vidím co to s ní dělá a ničí mě to jen se mi ještě nepovedlo to změnit.

Jinak jsem si jistý, že kdybych ji nasytil, tak jí bude stačit klidně jednou nebo dvakrát týdně. Teď to chce každý den klidně protože jí to chybí po těch týdnech občas i měsících.

izz76
Dnes v 08:52

@ondrej3876 Chudak tvoje žena. Divím se,že spolu jste a pokud spolu chcete být i nadále, měl by jsi ženě povolit milence. Upřímně ti řeknu, že s chlapem kterého nebaví sex bych žít nechtěla, nevydržela bych mu zůstat věrná.

kakba
Dnes v 08:55
@izz76

@ondrej3876 Chudak tvoje žena. Divím se,že spolu jste a pokud spolu chcete být i nadále, měl by jsi ženě povolit milence. Upřímně ti řeknu, že s chlapem kterého nebaví sex bych žít nechtěla, nevydržela bych mu zůstat věrná.

@izz76 vidíš a pak je tu strana druhá, já bych nemohla být s člověkem, co to chce každý den. Každá to vidíme jinak.
Na obou stranách musí být kompromis.

anonym_1808db
Dnes v 11:16
@ondrej3876

Děkuji za odpovědi - zapomněl jsem sem dodat první část a tak je jasné, že jsem za blbce víc než bych musel.

Jasně že jsem se snažil dělat nejdříve něco na sobě. Jsme spolu přes deset let. Aktivně cvičím, testosteron mám na maximálních hodnotách, zdravě jim a pravidelně docházím na terapie. Stres v práci nemám. Nicméně si myslím, že je normální, že každý člověk nechce sex furt.

Proč chci změnit svoji ženu je to, že už nevíme kudy kam. Přijde mi, že donutit chtít sex někoho kdo nechce moc nejde. Jasně že to pro ní z lásky udělám ale ona to pozná, že se mi nechce. Tohle ženy vycítí.

@ondrej3876 my to máme přesně naopak, chlap by chtěl denně či 5x do týdne a já se spojíme 1x týdně či 1x za 14 dní, je mi 34 a chlap má 28, jsme spolu 9 let ... Taky byly neustále hádky, orální uspokojení už odmítal. Jsem momentálně rok po porodu a nějak už to toleruje a já začínám mít i více chuť, tak to je aspoň 2x do týdne, on má klid a já taky 😅

reeeza
Dnes v 11:18

Nečetla jsem celou diskuzi, jen tvůj příspěvek.

Jak snížit ženě libido...nebo spíš jak ho zvýšit tobě? 😉

Je normální, že jsou partneři v lecčems nekompatibilní, ale dá se mnohdy kompromisovat. Ovšem v sexu si nejsem jistá...ten se nedá vynuti, chuť na něj se nedá vůlí úplně nastavit. Jste každý naprosto jinde. Umím si představit tvoji frustraci i frustraci tvé partnerky. Zní to děsivě v čem chuděra žije. Nonstop odmítaná, nechtěná sexuálně...bohužel si to zřejmě vztahuje na sebe a svoji sebehodnotu a nebo to propojuje s tím, že míra tvého sex. chtíče je úměrná míře tvé lásky k ní. Musí jí to hodně bolet. Myslím, že by měla jít na terapie kde by se naučila to oddělovat a rozlišovat. Zároveň by jí to pomohlo si uvědomit, že ty jiný nebjdeš a třeba by dospěla k rozhodnití myslet víc na sebe a ukončit to. Každopádně to pořád nevyřeší to, že je ve 30ti sexuálně nedobrovolně neaktivní.

Upřímně...Je možností i to, že byste se rozešli? Ona je nešťastná a nevidím řešení...Ty na sílu svůj sexuální apetit nezvýšíš. Lidé jsou různí, někteří jsou asexuální, jiní skoro asexuální. To je těžké...

ondrej3876
autor
Dnes ve 12:41
@reeeza

Nečetla jsem celou diskuzi, jen tvůj příspěvek.

Jak snížit ženě libido...nebo spíš jak ho zvýšit tobě? 😉

Je normální, že jsou partneři v lecčems nekompatibilní, ale dá se mnohdy kompromisovat. Ovšem v sexu si nejsem jistá...ten se nedá vynuti, chuť na něj se nedá vůlí úplně nastavit. Jste každý naprosto jinde. Umím si představit tvoji frustraci i frustraci tvé partnerky. Zní to děsivě v čem chuděra žije. Nonstop odmítaná, nechtěná sexuálně...bohužel si to zřejmě vztahuje na sebe a svoji sebehodnotu a nebo to propojuje s tím, že míra tvého sex. chtíče je úměrná míře tvé lásky k ní. Musí jí to hodně bolet. Myslím, že by měla jít na terapie kde by se naučila to oddělovat a rozlišovat. Zároveň by jí to pomohlo si uvědomit, že ty jiný nebjdeš a třeba by dospěla k rozhodnití myslet víc na sebe a ukončit to. Každopádně to pořád nevyřeší to, že je ve 30ti sexuálně nedobrovolně neaktivní.

Upřímně...Je možností i to, že byste se rozešli? Ona je nešťastná a nevidím řešení...Ty na sílu svůj sexuální apetit nezvýšíš. Lidé jsou různí, někteří jsou asexuální, jiní skoro asexuální. To je těžké...

@reeeza myslím že to vystihuješ naprosto přesně. Na terapie kvůli tomu chodí. Za ta léta se už nějak naučila si to nebrat úplně osobně což ale neznamená, že jí to neničí. Je extrémně kontaktní, chybí jí to zkrátka. Já samozřejmě celá léta navštěvuji různé kurzy, terapie a podobné věci ale chuť na sex člověk asi nevykouzlí zkrátka. Asexuální si nepřijdu. Jednou za čas to mám rád ale ty dny jsou prostě tak nabité, že podávat ještě pak výkon v posteli je prostě náročné.

Jestli je možností to že bychom se rozešli ? Tak vždycky je to řešení. Z mojí strany teda to úplně poslední. Nezastávám toto. Máme rodinu, jsme manželé, máme dítě a tak dále. Sex je (pro ní) určitě podstatná část vztahu nicméně ve všech ostatních oblastech bych řekl, že fungujeme velice dobře. Máme jinak krásný život až na tuhle jednu oblast. Jestli se kvůli tomu rozvádět, rozvracet rodinu a kazit dítěti dětství - to není na mě abych posoudil bohužel. Já bych do toho nešel ale je fakt, že já tu nejsem ten, komu to chybí.

Strana
z2