Jak ženě snížit libido?
Ahoj 👋🏻
chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost se snížením libida své partnerky.
Moje žena by chtěla neustále sex, klidně každý den nebo alespoň párkrát do týdne. Já takovou potřebu nemám. Stačí mi to klidně tak jednou za půl roku.. klidně bych dal i déle. Celá léta se kvůli tomu hádáme. Dost často ji odmítám a prakticky nikdy sám nic neiniciuju. Je zoufalá. Mě to trápí. Miluju ji a chtěl bych to nějak vyřešit. Pomoct ji.
Máte s tím někdo zkušenost ? Jak snížit ženě libido aby tolik nechtěla a netrápilo ji to ? Snižuje ji to sebevědomí. Cítí se nechtěná a má to na její psychiku fakt špatný vliv. Kdykoliv ji odmítnu když se snaží o sex tak to způsobí horší a horší stavy.
Jinak je nám 30. Máme jedno větší dítě co chodí do školy. Žena je krásná, štíhlá a celkově dost půvabná žena.
Pokud opravdu nejsi troll, tak podle toho, co čtu, mi přijde, že si oba s manželkou hodně zakládáte na tom, jak vypadáte, jaké výkony podáváte atd. Taky jsem kdysi měla takového přítele, který mi pořád říkal, jak jsem krásná, na druhou stranu jsem z toho pochopila, že očekává, že budu krásná pořád a při všem, snad i při práci na zahradě či co. A protože nejsem Krainová 🙂 a nemám ráda, když se člověk pořád musí kontrolovat a při práci doma, po ránu v posteli, ale i při tom sexu nevypadám zrovna nejlépe (faldy na břichu, pokřivená tvář vzrušením atd.), byla jsem a jsem ráda, za svého současného partnera u kterého vím, že když dělám na zahradě, nejsem prostě za modelku. Sice mi neříká, jak jsem krásná, ale zase na druhou stranu mě to k ničemu nezavazuje a můžu být i nehezká, prostě taková, jaká jsem a v tom je právě ta svoboda a spontánnost. A z toho vyplývá, že když jsme dříve mívali sex, tak jsme ho klidně měli i nepřipravení, neumytí, prostě tam byla vášeň a nic nás nemohlo zastavit. Teď už je samozřejmě situace jiná, teď máme sex 2x do roka (ano, je to tak a znám mnoho manželství, kde to mají stejně), ale my už jsme spolu skoro 30 let. Takže na to nekoukej.
Odpovím takhle hromadně protože je nade mnou spoustu dobrých příspěvků, které se některé prolínají.
Pro mě sex je výkon. V sexu se ode mě něco očekává - nějaký výsledek. Očekává se, že vydržím nějakou dobu, že se budu nějak chovat, že budu dost dominantní, dost iniciativní, že u toho budu dobře vypadat, že budu zrovna umytý, že použiju správnou techniku a zvolím správnou polohu, že úspěšně dovedu ženu i sebe k orgazmu a tak dále. Je tam tolik věcí co je třeba splnit - proto je to pro mě výkon.
Nikdo nechce sex s nějakým trdlem co neví kam sáhnout, udělá se za 30s a je hotovo.
Na začátku vztahu to bylo asi podobné - ale s trochu větší frekvencí. Ona byla vždy iniciator, vždy byla ten kdo měl větší chtíč.
Pro mě je prostě v celém tom dni, kdy člověk celý den pracuje, pak cvičí, pak se stará o dítě a rodinu, uklízí a vaří tak sex je jen další položka kde musí splnit určitou roli a podat konkrétní výkon. Často to popisuji jako výkon - to je pravda a taky tam je asi kámen úrazu ale zatím nevím co s tím.
Jen dodám, že mi nejde o fyzický výkon - hodně cvičím a sportuji .. jde spíš o tu mentální nálož.
@ondrej3876 Takže to máš v hlavě. Hele, navštiv urychleně psychologa, resp. sexuologa a řeš to! Protože tohle nastavení u chlapa není normální! Hele, ženská s tebou chce mít sex, protože tě miluje, chce ti být na blízku...chce se cítit milovaná, chtěná. U žen sex není jen o fyzické potřebě (narozdíl od chlapů, kteří dokážou ojet ženskou, ke který absolutně nic necítí, ale má hezký prsa a sexy postavu a je vyzývavá, tak mu stoupne, sotva se na ni podívá), ale právě o citech. Ty jí odpíráš i to mazlení, tulení atd....předem v sobě vytváříš blok a odpor k sexu. Kdybys byl žena, tak to snad i pochopím, ale u chlapa? Kterýmu je TŘICET???
Jo a ještě jedna věc, oprostěte se od myšlenky, že když ženskou tzv. neuděláte (tj. nepřivedete k orgasmu), tak to není dobrý sex. Muž má taky vždycky jakože výčitky a je smutný, když mě neuspokojí (stává se dost často, protože u mě to prostě není jen tak jednoduché, na orgasmus musím být fakt naladěná a musí k tomu být vhodná konstalace, ve finále mám orgasmus tak ve 20-25% případů?) A víš o tom, že je spousta žen, které toho orgasmu nedosáhnou nikdy? Mají se kvůli tomu vzdát sexu? Sex není přece jen o tom dosáhnout nejlepšího orgasmu, ale o té blízkosti, vzájemnému propojení atd. Cesta je cíl. A sex NENÍ o nějakém výkonu. A bohužel dokud si toto nastavení nepředěláš, tak se nikam neposuneš. A nehledej chybu v manželce, protože ta chyba není v ní. Ale v tobě, v tvém bloku někde v hlavě.
Není to ani tak o tom, že bychom si oba zakládali na tom jak u všeho vypadat - žene je to jedno. Já si na tom hodně zakládám - ne protože bych tolik chtěl ale protože se to ode mě jako od muže očekává.
V práci být správným šéfem, doma správným manželem, správným tátou a v neposlední řadě taky správným milencem v posteli. Každá role má tolik vlastností, které musí člověk umět. Už jen to, být správným mužem - jak náročný je tohle .. to jednoho unaví.
Kdykoliv se pak schyluje k sexu - klidně i rychlovka v koupelně - okamžitě mi naskočí co všechno se ode mě očekává, jakou roli teď musím zahrát a radši se na to vykašlu. Tolik to zas nepotřebuju.
Nikdo mě nikdy asi nijak neurazil ale zkrátka každý ode mě očekává něco. A žít s tím, že já jsem prostě takovej jakej sem a buď se vám to líbí nebo ne přeci nejde. Člověk pak buď skončí sám a nebo bude celý život hledat ty lidi kterým to nevadí jaký je. Vždycky je potřeba se nějak přizpůsobit.
Není to ani tak o tom, že bychom si oba zakládali na tom jak u všeho vypadat - žene je to jedno. Já si na tom hodně zakládám - ne protože bych tolik chtěl ale protože se to ode mě jako od muže očekává.
V práci být správným šéfem, doma správným manželem, správným tátou a v neposlední řadě taky správným milencem v posteli. Každá role má tolik vlastností, které musí člověk umět. Už jen to, být správným mužem - jak náročný je tohle .. to jednoho unaví.
Kdykoliv se pak schyluje k sexu - klidně i rychlovka v koupelně - okamžitě mi naskočí co všechno se ode mě očekává, jakou roli teď musím zahrát a radši se na to vykašlu. Tolik to zas nepotřebuju.
Nikdo mě nikdy asi nijak neurazil ale zkrátka každý ode mě očekává něco. A žít s tím, že já jsem prostě takovej jakej sem a buď se vám to líbí nebo ne přeci nejde. Člověk pak buď skončí sám a nebo bude celý život hledat ty lidi kterým to nevadí jaký je. Vždycky je potřeba se nějak přizpůsobit.
@ondrej3876 ok . Koncim tohle uz je vymysl 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
@izz76 vidíš a pak je tu strana druhá, já bych nemohla být s člověkem, co to chce každý den. Každá to vidíme jinak.
Na obou stranách musí být kompromis.
@kakba Kompromis lze pokud jeden chce sex denne a druhy dvakrát týdně. Zakladatel sex nepotřebuje, dvakrat do roka to je nic. To je jako žít s impotentem.
@ondrej3876 ok . Koncim tohle uz je vymysl 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
@veronicka89 Není. Jen sdílím jak to vidím. Myslím že výsledek diskuze už je stejně jasný. I tak děkuji za rady a zamyšlení se. Vypadá to, že je potřeba vytrvat v terapiích a snad se to někam pohne.
@ondrej3876 a neodpovidas na otazky :
proc te ,, neoskace ,, manzelka ?
Takze se nic od tebe neocekava…
Stejne jako proc neprovede ona pouze tobe oralni sex
@ondrej3876 a neodpovidas na otazky :
proc te ,, neoskace ,, manzelka ?
Takze se nic od tebe neocekava…
Stejne jako proc neprovede ona pouze tobe oralni sex
@veronicka89 tak to přeci není - i když převezme iniciativu manželka, tak to neznamená, že já budu ležet jako prkno. Ona nepotřebuje jen muj penis, to si to muže udělat sama hračkou. Ona u toho potřebuje pořádného chlapa.. takže to opět vyvolává nějaká očekávání byť tu hlavní aktivitu dělá ona.
@veronicka89 tak to přeci není - i když převezme iniciativu manželka, tak to neznamená, že já budu ležet jako prkno. Ona nepotřebuje jen muj penis, to si to muže udělat sama hračkou. Ona u toho potřebuje pořádného chlapa.. takže to opět vyvolává nějaká očekávání byť tu hlavní aktivitu dělá ona.
@ondrej3876 na vsechny tvoje rozumy odpovidam : ne !
@ondrej3876 na vsechny tvoje rozumy odpovidam : ne !
@veronicka89 Chapu. I tak díky z rozumný reakce.
@ondrej3876 a predstav si ze jsou akce kdy nikdo neocekava nic … a ze se nechavame unašet a nic nedelat a lezet jako prkno 👀 … nekdy ja, nekdy on …
Me uz to co pises uplne zacina rozcilovat 🫣🤯
@ondrej3876 a to ze u toho potrebuje ,, poradneho chlapa si myslis , nebo to ti rekla? Nebo to tikaj chlapi v hospode ???
Nic blokuju . Skoda casu
@ondrej3876 tak podle tohohle příspěvku si myslím, že by ti pomohl psychiatr/psychoterapeut. Tohle už je nějak forma úzkostné poruchy (nebo krmím trola), deprese nebo něco podobného. Dělám ve vysoce náročném stresovém a kompetitivním oboru, kde jsem se dostala hodně vysoko, čili už jsem ten, kdo si vždycky musí vědět rady, musí se umět rozhodnout, musí z časovém stresu dělat manuálně náročné věci, navíc jsem jedna z nemnoha žen, tak cítím odpovědnost i za to, že holkám ukazuju, že to v tom oboru jde. To ale absolutně nic nevypovídá o tom, za kolik mám běhat kilometr, jak dobře umím udělat slide stop nebo jaké mám podávat výkony v sexu. Naopak, si v sexu můžu užívat to, na co mám zrovna náladu, když chci být dominantní, tak muž může jenom ležet, když chci být submisivní, tak zas nemusím nic já.
Pokud vnímáš tlak, co musíš dělat a jaký máš podat výkon, tak je to něco v tobě, za co rozhodně nemůže žena a měl bys to řešit s odborníkem.
@ondrej3876 tak podle tohohle příspěvku si myslím, že by ti pomohl psychiatr/psychoterapeut. Tohle už je nějak forma úzkostné poruchy (nebo krmím trola), deprese nebo něco podobného. Dělám ve vysoce náročném stresovém a kompetitivním oboru, kde jsem se dostala hodně vysoko, čili už jsem ten, kdo si vždycky musí vědět rady, musí se umět rozhodnout, musí z časovém stresu dělat manuálně náročné věci, navíc jsem jedna z nemnoha žen, tak cítím odpovědnost i za to, že holkám ukazuju, že to v tom oboru jde. To ale absolutně nic nevypovídá o tom, za kolik mám běhat kilometr, jak dobře umím udělat slide stop nebo jaké mám podávat výkony v sexu. Naopak, si v sexu můžu užívat to, na co mám zrovna náladu, když chci být dominantní, tak muž může jenom ležet, když chci být submisivní, tak zas nemusím nic já.
Pokud vnímáš tlak, co musíš dělat a jaký máš podat výkon, tak je to něco v tobě, za co rozhodně nemůže žena a měl bys to řešit s odborníkem.
@drep To že někdo řeší asi né úplně standardní témata ještě neznamená, že je to troll .. i když - taky už si na to docela zvykám - není moje první diskuze na toto téma za ta léta a ve výsledku si to vždycky lidi myslí - asi se není čemu divit. Já v tom žiju léta ale když to čte někdo mimo, může to působit zvláštně.
Nicméně - na psychoterapie docházím. Nicméně tempem, kterým tohle řešíme (vlastně jsme se ho ještě ani nedotkli) to bude na roky práce - jestli to vůbec bude mít nějaký výsledek.
Ono se ode mě očekává? Kdo očekává, když ženě na tom asi tak nezáleží? Ty? Možná ty sám jsi sám sobě tou největší příčinou vyvolané impotence.
Jestli nejsi troll, tak máš úzkostnou poruchu nebo je za tím blbý dětství. Nevím, co řešíš v terapiích, ale asi bych terapeutovi řekla, že potřebuješ zrychlit. Bude tě to stát i méně peněz, když se konečně pohnete dopředu.
Ono se ode mě očekává? Kdo očekává, když ženě na tom asi tak nezáleží? Ty? Možná ty sám jsi sám sobě tou největší příčinou vyvolané impotence.
@anonym_ba41e6 Všichni to očekávají.. to už se dostáváme trochu mimo téma sexuality a intimity nicméně každý očekává, že se budete nějak chovat. Váš zaměstnavatel od vás něco očekává, váš partner od vás taky něco očekává - určité "typické" vzorce chování a ty je třeba naplnit, pokud chcete, aby ten, co to od vás očekává, byl spokojený. V některých oblastech tyto očekávání můžete naplňovat asi méně (tolik se nestane, když se ten vztah - třeba pracovní - ukončí) ale v jiných oblastech - typicky ve vztahu - natož manželském s dětmi - je prostě potřeba tyhle očekávání naplnit.
@anonym_ba41e6 Všichni to očekávají.. to už se dostáváme trochu mimo téma sexuality a intimity nicméně každý očekává, že se budete nějak chovat. Váš zaměstnavatel od vás něco očekává, váš partner od vás taky něco očekává - určité "typické" vzorce chování a ty je třeba naplnit, pokud chcete, aby ten, co to od vás očekává, byl spokojený. V některých oblastech tyto očekávání můžete naplňovat asi méně (tolik se nestane, když se ten vztah - třeba pracovní - ukončí) ale v jiných oblastech - typicky ve vztahu - natož manželském s dětmi - je prostě potřeba tyhle očekávání naplnit.
@ondrej3876 Já bych neřekla, že jsme mimo oblast sexuality. Ona totiž s životem úzce souvisí. Je to téměř jediná oblast, kde se můžeme chovat tak, jací jsme bez přetvářek. Já to teda aspoň dělám nebo dělala. Tehdy tam jsem to byla skutečně já, bez masek a bez rolí. Ano, pořád jsme v nějaké roli, ale ta role by nás neměla přehnaně svazovat. Jasně, že v práci mají očekávání, ale to je z obou stran, já práci, vy výplatu. Ale když ta očekávání na tebe s sexu neklade žena, tak to budeš jedině ty sám. Asi se bojíš selhání, že nebudeš čistej, nebudeš dobře vypadat, dobře vonět atd... tohle je podle mě někde hluboko z dětství. Ono to dětství je prevít, promítá se do celého dalšího života. Jak se k nám chovají rodiče, pak se chováme i my sami k sobě, pokud to neumíme ukočírovat. Držím palce, ať se ti to povede. Mám kolem sebe lidi, kteří s tím bojují celý život.
@ondrej3876 Já bych neřekla, že jsme mimo oblast sexuality. Ona totiž s životem úzce souvisí. Je to téměř jediná oblast, kde se můžeme chovat tak, jací jsme bez přetvářek. Já to teda aspoň dělám nebo dělala. Tehdy tam jsem to byla skutečně já, bez masek a bez rolí. Ano, pořád jsme v nějaké roli, ale ta role by nás neměla přehnaně svazovat. Jasně, že v práci mají očekávání, ale to je z obou stran, já práci, vy výplatu. Ale když ta očekávání na tebe s sexu neklade žena, tak to budeš jedině ty sám. Asi se bojíš selhání, že nebudeš čistej, nebudeš dobře vypadat, dobře vonět atd... tohle je podle mě někde hluboko z dětství. Ono to dětství je prevít, promítá se do celého dalšího života. Jak se k nám chovají rodiče, pak se chováme i my sami k sobě, pokud to neumíme ukočírovat. Držím palce, ať se ti to povede. Mám kolem sebe lidi, kteří s tím bojují celý život.
@anonym_ba41e6 Souhlas .. prakticky asi se vším. Co se těch nároků týče - je to asi oboustranné. Nějaké nároky na mě klade žena - má nějaké potřeby v sexu (nic extra mimořádného), nějaké touhy a přání. Na druhé straně jsem já - který na sebe u toho taky klade nějaké nároky - jak u toho vypadat, jaké dělat zvuky, jak silně přirážet, jak často střídat polohy atp. Moc nad tím přemýšlím. To mi udělá v hlavě šílený koktejl a vyleze z toho, že sex je jen hra, role a výkon - něco do čeho se radši nepouštím nebo na to nemám energii.
Na sto procent to má kořeny někde v dětství - s tím nemohu než nesouhlasit .. vzhledem k tomu, že se toto neděje jen v sexu se ženou. Děje se to ve vztahu jako takovém, v práci, obecně asi ve všech vztazích co mám.
Opět - díky za rozumný názor - zajímavá a obohacující diskuze.
Tak vzhledem k tomu, že jsem chlap, tak se ode mě něco očekává. Každá žena si přeje, aby její muž měl nějaké konkrétní vlastnosti a v sexu obzvlášť.
Není přeci sex jako sex. Může být špatný sex i dobrý a skvělý a to hodně záleží na okolnostech a taky na tom, co se při tom sexu děje. Pokud ten muž zná dobré polohy, ví jaké techniky použít, neudělá se za minutu přirážení a tak dále. Prostě to, jestli bude sex dobrý, ovlivňuje dost faktorů. Řekl bych že je lepší nemít žádný sex než mít furt jen špatný sex.
Na to, abych po celém dni podal dobrý výkon a všechno tohle promyslel a připravil se, tak je prostě potřeba hodně energie a tu není vždy tak snadné v sobě najít.
To, že ji radši ani nemazlím vzniklo až časem - dříve jsem dělal alespoň to ale postupně se to vytrácí - nechci v ní budit přílišné naděje že "něco" bude, protože jí mi je pak líto když ji odmítnu když se po mě pak večer sápe nebo na mě sahá.
Co se týče toho jestli za to budu ženě stát věčně - tak to nevím - to opravdu není na mě - je to víc na ní, jestli jí za to stojím jako partner nebo ne. Hádám že po světě chodí spousty chlapů, kteří chtějí sex častěji .. jestli jí tam nebude chybět zase něco jiného u těch chlapů, to je otázka ..
A jestli jsem to někdy řešil na terapii toto téma ? úplně zatím ne - zatím jsem prošel spíš různýma metodama jak si zvednout libido, různé kurzy mužství a já nevím čeho všeho .. Asi bude cesta nakousnout výkonnostní stránku sexu na terapii nejspíš .. ikdyž moc nevěřím tomu, že by se to mělo změnit vzhledem k tomu že jsem muž a něco se ode mě očekává.
@ondrej3876 Promyslel a připravil se? To není start raketoplánu, to je sex. Ten fakt nepotřebuje připravu. Naopak. Čím míň plánovaný, tím lepší.
@ondrej3876 Promyslel a připravil se? To není start raketoplánu, to je sex. Ten fakt nepotřebuje připravu. Naopak. Čím míň plánovaný, tím lepší.
@mabs presne tak.. na sexu je nejlepsi uplne vypnout a vubec nic neresit, jen vnimat toho druheho..
@mabs To asi záleží .. po tolika letech vztahu ? kde už není moc čím překvapit, co objevovat ? Prostě jen rutinní záležitost - stejná jako minule ? Stejná jako příště ? Když tomu člověk chce dát nějakou jiskru - nějaký smysl - tak je potřeba se nad tím zamyslet ne ? Aby to neskončilo vždy jako missionář na zádech v ložnici .. tak jako 20x předtím.
@mabs To asi záleží .. po tolika letech vztahu ? kde už není moc čím překvapit, co objevovat ? Prostě jen rutinní záležitost - stejná jako minule ? Stejná jako příště ? Když tomu člověk chce dát nějakou jiskru - nějaký smysl - tak je potřeba se nad tím zamyslet ne ? Aby to neskončilo vždy jako missionář na zádech v ložnici .. tak jako 20x předtím.
@ondrej3876 i po 18 letech mi to s mužem fungovalo. Takže na "tolik" let vztahu, bych to nesváděla. Rozhodně za mě lepší misionář, než sex jednou za měsíc. Sex není o výkonech. Je to o intimitě.
@ondrej3876 i po 18 letech mi to s mužem fungovalo. Takže na "tolik" let vztahu, bych to nesváděla. Rozhodně za mě lepší misionář, než sex jednou za měsíc. Sex není o výkonech. Je to o intimitě.
@mabs Rozumím. Pravděpodobně nejsme všichni v sexu a intimitě obecně, tak zdatní. Proto se tu ostatně nechávám lynčovat a snažím se najít nějaký tip.
Pro mě to tak snadné není.
Já myslím že jí ani tak nejde o sex jako o to ABY JSI JI CHTĚL ( sexuálně). Chce se cítit CHTĚNÁ, ŽÁDANÁ. Nemůžeš to aspoň hrát? 😅
@ondrej3876 jenže misionář jako 20x předtím je lepší než nic. Mnohem lepší než nic. Nemůžu mluvit za ženy a už jsem psala, sex má miliardu odstínů, možností, variant a stejně tak, jako si dám občas prasácky párek s rohlíkem, protože potřebuju zahnat hlad, tak si užiju totální klasiku, kterou si vyjádříme vzájemnou blízkosti. A to nevylučuje, že další jídlo bude pětichodová degustace jako vrchol užívání a že další sex bude mnohahodinová tantra. Ale i ten párek v rohlíku občas strašně bodne.
Pijes alkohol ? Mel jsi nekdy sex po alkoholu , kdy jsi se citil svobodneji a bez tolika myslenek ? Nebo Joint? Treba?
Já myslím že jí ani tak nejde o sex jako o to ABY JSI JI CHTĚL ( sexuálně). Chce se cítit CHTĚNÁ, ŽÁDANÁ. Nemůžeš to aspoň hrát? 😅
@reeeza Hrát to mohu. Nevydrží to ale věčně - většinou pár dní dokud na to myslím .. pak se vrátím do běžného provozu a přestanu na to myslet. Ale máš pravdu - myslím, že touží hlavně po pocitu, že po ní toužím.

Tak vzhledem k tomu, že jsem chlap, tak se ode mě něco očekává. Každá žena si přeje, aby její muž měl nějaké konkrétní vlastnosti a v sexu obzvlášť.
Není přeci sex jako sex. Může být špatný sex i dobrý a skvělý a to hodně záleží na okolnostech a taky na tom, co se při tom sexu děje. Pokud ten muž zná dobré polohy, ví jaké techniky použít, neudělá se za minutu přirážení a tak dále. Prostě to, jestli bude sex dobrý, ovlivňuje dost faktorů. Řekl bych že je lepší nemít žádný sex než mít furt jen špatný sex.
Na to, abych po celém dni podal dobrý výkon a všechno tohle promyslel a připravil se, tak je prostě potřeba hodně energie a tu není vždy tak snadné v sobě najít.
To, že ji radši ani nemazlím vzniklo až časem - dříve jsem dělal alespoň to ale postupně se to vytrácí - nechci v ní budit přílišné naděje že "něco" bude, protože jí mi je pak líto když ji odmítnu když se po mě pak večer sápe nebo na mě sahá.
Co se týče toho jestli za to budu ženě stát věčně - tak to nevím - to opravdu není na mě - je to víc na ní, jestli jí za to stojím jako partner nebo ne. Hádám že po světě chodí spousty chlapů, kteří chtějí sex častěji .. jestli jí tam nebude chybět zase něco jiného u těch chlapů, to je otázka ..
A jestli jsem to někdy řešil na terapii toto téma ? úplně zatím ne - zatím jsem prošel spíš různýma metodama jak si zvednout libido, různé kurzy mužství a já nevím čeho všeho .. Asi bude cesta nakousnout výkonnostní stránku sexu na terapii nejspíš .. ikdyž moc nevěřím tomu, že by se to mělo změnit vzhledem k tomu že jsem muž a něco se ode mě očekává.
@ondrej3876 zajdi si za dobry sexuologem . Tvuj pohled na sex fakt neni ok. Pisu to vyse a pisou to i ostatni holky.
To je hlavni kamen urazu .
O tom ze nikde nepises proc nemate sex ve smyslu budes uspokojen nejdriv ty pak ona , nebo jenom jeden … nebo proc nevolite polohu kde je aktivni jen partnerka … ? Ale tohle vsechno jsou uz detaily.
Pokud nejsi troll , je tohle fakt hlavni vec co bys mel tesit.
A to opravdu s temi co se tim zabyvaji …
Ptz pokud ti za xx let terapii nerekli a nevyvratili tuhle tvoji formu jak mam podle tebe vxpadat sex - byly to vyhozene penize … a uprimne myslim ze i partnerka je na vině. Mi tojle rict partner tak to posledni co od nej cekam he ,, bušeni ,, 4x do tydne