icon

Manžel si vyměnil číslo na diskotéce. Co byste udělaly?

lejla002
10. kvě 2026

Ahoj holky, potrebuju radu. Jeste nikdy jsem takhle nikam nepsala ale jsem takova dost spatna z toho, tak se zkousim vypsat a poradit. Jsme s mamzelem 10 let, mame syna 5 let a nyni jsem ve 20 tydnu tehotenstvi. Manzel byl na zapijeni kamaradovi dcery v klubu kde se vsichni zacali bavit s dvema holkama. Rano jsem pak zjistila, ze si on jediny vymenil cislo a tou jednou a hned tu noc ji psal a zval ji na zapijeni naseho ditete az se narodi. Kdyz jsem ho konfrontovala tak rikal, ze se nic nestalo, ze ani nemel zadne umysli a ze nechape jak ta situace vznikla. Udajne si ji rano hned zablokoval. Je z toho hodne spatnej. Ja asi mnohem vic, citim se hrozne zrazena a strasne mi ublizil jeste ve stavu v jakym sem a nevim jestli mu dokazu odpustit a zapomenout. Ta duvera je uz pryc. Co si myslite? Co byste delaly vy? Dekuju

rayasisu
10. kvě 2026

Dej tomu čas .. jsme jen lidi a každej někdy udělá chybu. Myslím, že by byla škoda zahodit pěkný vztah kvůli jednomu klopýtnutí. Ve finale- co se vlastně stalo? Vyměnil číslo, ale nijak nezastíral že má ženu a bude mít dítě, na který se těší kór když ji zval na zapijeni. S manžel bych si o tom promluvila, že je to pro tebe rána... Mě by to ranilo stejně jako tebe a naprosto tě chápu. Proto bych si dala čas to vstřebat a pak uvidíš 🤷

kackakastanka
10. kvě 2026

asi tak nějak, mohu flirtovat třeba s deseti muži a není to narušení důvěry, nebo nějaký přečin, prostě si zaflirtoval, nic víc, nic míň, asi bych to jen dospěle probrala a řekla, že mě to mrzí, ale určitě bych to takto brutálně nehrotila, nevíš, jestli mu dokážeš odpustit? co přesně odpustit, že si zaflirtoval? myslím, že budeš muset ubrat, a i by mě zajímalo, jak si to náhodou zjistila, že si s ní píše a má její číslo, ale to asi není podstatné... chápu, že jsi těhotná a přecitlivělá, ale jsme jak psáno jenom lidi a on jenom muž, neboli sameček, který si jen zaflirtoval...

anonym_1b57c9
10. kvě 2026

Manžel si přihne, vymění si s nějakou číslo a ty hned běžíš na Mk se zaregistrovat. Myslím, že se s tím musíš popasovat sama. Zatím se nic nestalo, tak proč hned plašit. Bylo by dost ukvapené se s ním rozejít.

anonym_8e828c
10. kvě 2026

Chlap si zajde na pivo s ostatními chlapy, doma na něj čeká hysterka, co mu hned prolustruje mobil a přestože se nic nestalo, běží na socky a děla z toho apokalypsu. Tož "pěkná" pohádka na rozproudění diskuze.

pacinka12
10. kvě 2026

Ahoj, věřím že to bude v pohodě a takto reaguješ i protože jsi těhotná a možná trochu přecitlivělá. Kdyby chtěl šuk, tak má milion jiných příležitostí a míst kam tu holku pozvat, než je narození vašeho dítěte za 20 týdnů 😉

kakba
11. kvě 2026

Jak ti ublížil? Vždyť nic neudělal. Jaká důvěra je pryč? Co mu máš odpustit? Chápu tedy dobře, že na ulici se nemůže kouknout na jinou ženu než na tebe a odvrací oči? No holka, tak to je fakt úlet.

darris43
11. kvě 2026

Nech to plavat. Nic sa nestalo a každý dělá chyby. ♥