icon

Muž ze seznamky odmítá videohovor před schůzkou. Co si o tom myslíte?

4. srp 2026

Píšu si s jedním mužem ze seznamky a chtěl by se sejít. Já bych předtím ráda aspoň krátký videohovor, klidně dvě minuty, jen abych věděla, že je to opravdu on.
On se tomu ale pořád vyhýbá. Prý videohovory nesnáší a že si přece můžeme zavolat normálně. Mně to ale přijde zvláštní, když se máme vidět poprvé.
Přeháním, nebo by vám to taky vadilo?

barmil
4. srp 2026

@anonym_autor je zadaný, nebo vypadá úplně jinak než na fotkách. Projela bych fotky přes Google search, nebo přes Claude/Chatgpt a zeptala se, zda to je AI, nebo reálný člověk

jancazao
4. srp 2026

Taky nesnáším videohovory, takže ho chápu. Zkus teda nejdřív normální hovor a potom uvidíš.

barulina
5. srp 2026

@anonym_autor nemam rada videohovory a vedu je jen s dcerou. Pokud by přišel někdo jiný, nebo proste fotky nějak klamaly, jednoduše bych odešla. Samozřejmostí je schůzka někde kde je dost lidi

j83
7. srp 2026

Taky nesnáším videohovory, takže ho chápu

ai30
7. srp 2026

je jedno, jaky ma osobni postoj v videohovorum. Pokud nepristoupi ani na dvouminutove zamavani, coz je uplne pochopitelny pozadavek, kdyz se mas sejit s cizim chlapem, vsechnu dalsi komunikaci bych zrusila a urcite bych se s nim nikde neschazela, ani mu nedavala detaily o sobe nebo o miste bydliste.

eviicka
7. srp 2026

Také to nemám ráda. Pravděpodobně se mu jen nechce do tohoto typu komunikace. Sama nevím, jestli bych ba tuto podmínku přistoupila. Pokud to je pro tebe ale zásadní, tak s ním nijam nechoď.

krisstina93
8. srp 2026

Taky nesnasim videohovory, vedu je max s dětma, protože jsou malé a jen u mluvení neudrží pozornost. Ale chtít po mě někdo ze seznamky videohovor, tak se na něj radši vykašlu 😅

barumrallyebum
8. srp 2026

Jestli ma zajem tak se snad prekona, ne?