icon

Proč známý neodpovídá na mé zprávy?

29. bře 2026

Dobrý den. Mám otázku, možná úplně blbou ale i tak. Mam známého, nedávno jsem si všimla, že se na mě tak jinak dívá, dlouhé pohledy, úsměvy lichotky. Bylo mi to příjemné. Pak řekl, ať se ozvu, že se mě rád uvidí. Jenže když jsem se ozvala, neodpověděl. Nějak nevím, jak se k tomu postavit. Je mi to líto. Měl me třeba poslat do háje, ale ne mlcet. Je mi to líto pořád přemýšlím, proč nepíše, co jsem udelala špatně nebo jestli je jen srab. Nechci to nechat byt a přejít to, že takhle je to v pohodě. Navíc se čas od času potkáme, takže to bude divný... Podotýkám že předchozích x let jsme spolu komunikovali úplně normálně.
Co byste udělali?

1pomnenka
29. bře 2026

Nic, nemá zájem. Byla to jen zdvořilostní nabídka. Ty sis to vyložila jinak.

reeeza
29. bře 2026

To je jeho vizitka, že neumí komunikovat a chová se nevyzrále, jako kokos. O tobě to, že neodpověděl, nic nevypovídá. S tebou a tvou hodnotou to nesouvisí. Tak to nevztahuj na sebe. Ty jsi nic neudělala špatně.

To je prostě život a zná to každý z nás. Někomu se líbíme, ale něco tam prostě třeba chybí. Až tam bude vše, poznáš to😁🥰.

V hlavě si to přenastav. Líbí se ti někdo, kdo není až takové terno, když se ani neozve🤷‍♀️.

Tady to prostě nevyšlo, nech to plavat. Ono to jednou výjde jidne a buse to mít jiný spád 😉🥰