icon

Tajně kontroluju partnerovi telefon. Jak z toho ven?

ptame_se_za_tebe
Dnes v 09:59

Ahoj,

vím, že to není správné, ale poslední měsíce občas kontroluju partnerovi mobil. Nemám žádný důkaz o nevěře, spíš mám pořád pocit, že mi něco tají.

Nejhorší je, že čím víc hledám, tím víc jsem paranoidní. Připadám si sama před sebou hrozně, ale zároveň si říkám, že kdyby bylo všechno v pořádku, neměla bych takovou potřebu.

Nevím, jak z toho kolotoče ven.

Tajně kontroluju partnerovi telefon. Jak z toho ven?
anonym_c43d51
Dnes v 11:46

Já tohle trochu znám. V jednom vztahu jsem taky občas koukla do telefonu a nikdy mi to nepomohlo. Na chvíli jsem si říkala, že se uklidním, ale pak jsem stejně hledala dál a řešila každou blbost. Zpětně si myslím, že problém nebyl ani tak v mobilu, ale v tom, že už jsem mu nevěřila.

kakba
Dnes v 11:54

Ano, jsi paranoidni a zenes se do zahuby. Ja nemam co tajit a pokud by me partner projizdel mobil bez meho vedomi, tak sem fakt nasrana. Pokud to delas tedka, bides to delat furt

swiss_made
Dnes ve 14:33

A co ti dává ten pocit, že něco tají? Někdy je to intuice, někdy čistá žárlivost která nikomu nepomůže. Tak nevím, jestli mu opravdu věříš a nejsou tu žádné náznaky nevěry, řekla bych že problém je spíš u tebe a určitě bych se soustředila na to, jak se vypořádat s tvou žárlivostí 🙏