icon

Proč partner ztratil zájem o sex?

1. říj 2026

Ahoj, asi bych chtěla znát názor i jiných, protože já se docela trápím a jsem i zbytečně protivná 🙈 S přítelem jsme spolu něco přes rok a prvních 11 měsíců jsme měli úžasný sex, obvykle několikrát denně. Pak partner dostal výpověď z práce, já těžce onemocněla a byla dlouho v nemocnici.. Po návratu z nemocnice tvrdil, jak si musíme vše vynahradit, jak jsem mu chyběla po všech stránkách... Ale od té doby jsem aktivní jen já, když nejsem já aktivní, nic není, čím dál častěji mě ale i odmítá. Tvrdí, že to není mnou, že je to stresem a že nemá na sex vůbec chuť, že ani nemasturbuje. Když se ho začnu dotýkat, má erekci a zpravidla k sexu dojde, ale musím být já nahoře. Jenže já už si připadám jak žebrák... Zkoušela jsem nic neiniciovat, ale to nebylo nic, takže jsem to po více než dvou týdnech nevydržela a zase sex vyprovokovala. Jenže mně už chybí aktivita z jeho strany atd. Řekla jsem mu to vše narovinu, tvrdí, že je to stresem a že bude líp. Jenže mně je hůř a hůř 🙈 připadám si jako žena úplně na nic, kór když předtím to bylo tak úžasné a najednou nic.. Navíc poslední dny už spolu nespime ani v jedné posteli a mně to přijde začátek konce 😔 stále mám totiž některé zdravotní problémy a lépe se mi spí v jiné posteli, v původní mám v noci bolesti, což on ví, ale lehnout si ke mně nepůjde, protože je tam zvyklý a je to prý přece jedno. Jenže mně chybí i dotyky, co jsme doteď měli. Navíc už jsem jednou vztah bez sexu zažila a už to znovu nechci, protože pro mě je sex prostě důležitý a naopak mi při stresu pomáhá, protože asi jen při něm dokážu úplně vypnout hlavu. Teď jsem pořád bez nálady, i když se snažím přemáhat, jsem podrážděná, nešťastná a kolikrát se na přítele nedokážu ani podívat, protože mě to opravdu trápí. Možná jsem povrchní, mám opravdu hodně jiných problémů a starostí, ale asi i proto tak prožívám i tento nezájem.

anonym_2a80fa
•
1. říj 2026

Kupte si hračky 🤷🏻‍♀️ .... Já měla také těžké období a sex jsem vůbec nechtěla, stress, hormony, bylo toho na mě v jednu chvíli moc. Sex jsme neměli 3 měsíce, uspokojila jsem ho orálně či rukou a nebo on sám... A jsme spolu 10let ... Nikdo se z toho neposral, kór po dvou týdnech.. 🙄

autor
•
1. říj 2026
@anonym_2a80fa

Kupte si hračky 🤷🏻‍♀️ .... Já měla také těžké období a sex jsem vůbec nechtěla, stress, hormony, bylo toho na mě v jednu chvíli moc. Sex jsme neměli 3 měsíce, uspokojila jsem ho orálně či rukou a nebo on sám... A jsme spolu 10let ... Nikdo se z toho neposral, kór po dvou týdnech.. 🙄

@anonym_2a80fa tak já se rozhodne neposeru,jak píšeš, nevím,proč bych měla. To období trvá přes tři měsíce, ne dva týdny a předtím jsme měli sex každý den několikrát, tak je to prostě hodně velká změna. Hraček mám spousty, bohužel jsem žila v manželství bez sexu skoro tři roky. Prostě ten nezájem mě psychicky hází ještě níž, než už jsem kvůli řadě jiných věcí 😔

autor
•
1. říj 2026
@anonym_2a80fa

@anonym_2a80fa a ty píšeš, žes ho uspokojila orálně nebo rukou... Chápu že během těch vašich tři měsíců. On vůči mě nevyvíjí absolutně žádnou aktivitu teď. A to je trochu rozdíl.

martinka_33
•
1. říj 2026

Pokud jsi mladá a nemáte děti, fakt nevidím důvod se upínat a být s někým kdo to přestal vyhovovat. Já osobně jak se znám bych ve tvé situaci šla o dům dál...

anonym_1f93f7
•
1. říj 2026

My to máme podobně už několik let. Ani nevím proč zůstávám...Odejít po 10ti letech je těžší než po jednom roce. Být tebou, zdrhám. Šťastná takhle nejsi a šťastná takhle nebudeš..nebo snad budeš? Odpověď znáš a víš co máš dělat.

autor
•
1. říj 2026
@anonym_1f93f7

My to máme podobně už několik let. Ani nevím proč zůstávám...Odejít po 10ti letech je těžší než po jednom roce. Být tebou, zdrhám. Šťastná takhle nejsi a šťastná takhle nebudeš..nebo snad budeš? Odpověď znáš a víš co máš dělat.

@martinka_33
@anonym_1f93f7 děti mám svoje právě z předchozího vztahu, ale partner s nimi vychází dobře a oni s ním, udělal pro ně víc, než jejich vlastní otec, co je přes dva roky ani neviděl. Já bych to asi i ukončila, protože vím, jak mě život ve vztahu bez sexu deprimuje, ale do té doby to bylo opravdu super. Pak během jednoho týdne dostal partner výpověď a já skončila ve vážném stavu v nemocnici, kde jsem málem nepřežila a on se mezitím staral o děti. Teď už jsem ale na tom poměrně dobře, on nastoupil do nové práce, ale náš sexuální život zmizel. On tvrdí, že je ze všeho vystresovaný, že to není mnou, že bych ho nepřitahovala, ale že teď prostě jen nemá chuť a že až si věci sednou, bude prý líp. A já právě nevím 🙈