4měsíční mimčo pije UM každé dvě hodiny. Co ho zasytí?
Dobry den mam 4 mesicni mimco a jsem uz mesic na umelem mleku,ale porad ji kazde dve hodiny a je mu to malo nedase ho necim prikrmit ?? nebo neco co byho zasytilo?
na příkrmy se mi zdá být zbytečně brzy. jsi si jistá, že má opravdu hlad? jinak já měla prvního na um taky a taky vyžadoval krmení co dvě hodiny. přikrmovat jsem začala ale až po ukončeném pátém měsíci.
zkousela jsemi pridat davku a stale mu je to malo porad jen ji a budi se mi hladem
@andilisek to ale nutně nemusí být hladem. rozhodně bych nedávala mléka víc ani častěji. zatěžovalo by to bříško a mohlo by ho to začít trápit nebo by mohlo začít blinkat. u nás teda ani příkrmy nepomohly. i když prcek začal jíst, tak stejně i v noci vstával co dvě hodiny a to skoro snad do dvou let 😅
Možná by pomohlo vyzkoušet jiné UM...???
no nicim jinym me neprijde ze by se budil pokazde kdyz se vzbudi tak straslive breci a dokud nedostane najist tak porad breci a to mi prez den ani nespi jen hodku a usne az vecer kolem 22-23 hod. a spi 4-5hod. a jinou umstravu se mi nechce davat chci pro prcka co nejprirodnejsi stravu ne chemikalie a levne seracky co se pridavaji do jinych mlek
No my začali s příkrmy v 5,5 měsících ( korigo 4,5 ), a to jakmile nás přímo hypnotizoval při jídle. Nyní je nám 6,5 měsíce. Nemůžu teda říct, že by nejedl tak často. Přes den papká co 2,5 až 3 hodiny. A to vypije cca 240ml mlíčka. Ale zato jakmile v sedm večer lehne, tak se vzbudí až v 6:30 ráno, což je paráda.
Začít přikrmovat mnohdy neznamená, že se více zasytí. Možná teď máte jen období, kdy vyžaduje více mléka.
Nemusi to byt hladem.zalezi kolik toho vypije.nase mala na 4 mesicich cca 180 5krat denne.ted roustou nam zoubky je to ruzne.nekdy210 nekdy treba jen 90 zalezi jak ji boli zoubky.uz jime jak zeleninku maso tak I ovoce.
Pokud ma ukoncenej 4 mesic zkusila bych prvni kasicku.
Malá měla 4 měsíce a 2 týdny a začala jsem na noc dávat kašičku.Jsme na UM.Nejdříve rýžovou,pak rýžovo - vanilkovou.Poslední krmení má ve 22,hodin a spí až do 7.hodin do rána.Jinak standardně vypije 6x denně 166 ml mléka.Od 4-měsíce a 3 týdnů jsem začala dávat na oběd zeleninu,ale vždy s dávkou mléka ještě.A jinak už měla v mléku i piškot 🙂 Předevčírem měla 5 měsíců a už začnu dávat ovoce.Zvládá vše dobře,ale každé dítě je jiné,na tu noc bych tu kaši klidně zkusila 🙂
Na večer kaši Domiš mi papká 230 ml kaše ve 20 hod a pak ještě než jde spát kolem 21h vypije dalších 50ml kaše a to j docela hustá, no a na snídani cca kolem 8.30 pije mlíčko to si dá většinou 210 ml pak kolem 10h si dává okolo 100ml, pak na obed mu vařím zeleninku, nejradši má špenát a brambory, samozřejmě mu dávám i něco jinýho. Do špenátu je dobrý dát trochu UM nebo MM. Dávám mu to do skleniček od přesnidávky což dělá 100-120 ml pak za půl hodky pije dalších 120 ml, na svačinku sní nějaký ovoce, nejradši banán a pár kapek z pomeranče, banán sní celej, jinak nějakou přesnídávku, pak si dává ještě nějaký mlíčko 90-120 ml. Pak se ještě občerství nějakou to stovkou okolo 17h a pak až ve 20h tu kaši...Takže za den vypije skoro litr mlíčka+příkrm a čajík... Jinak byl dost nenažraný a pil snad co hodinu, dvě... 😀 a spí už celou noc

Určitě bych počkala minimálně do ukončení čtvrtého měsíce a potě zkusila pomaličku zeleninku, nebo zkusit zvýšit dávku UM...