Co dělat, když dítě odmítá stravu po nemoci?
Dobrý den mám 10 měsíční holčičku která v 6 měsících bez potíží začala s příkrmy. Je to asi měsíc co jsme měly ošklivou chřipku a od té doby nechce nic jiného než nutrilon. Zkouším cokoli a nic nezabírá. Prosím měla jste to některá také tak. A co dělat?
@blanka23981 počkala bych. První dcera přestala při jakékoliv nemoci a po každém očkovaní jist. Chtěla jen mléko. Tak jsem jí jen kojila. Celé to trvalo vždycky 3 týdny než zase začala jíst.
A bylo jedno, jestli měla 6 měsíců nebo 2 roky.
Dobry den. U nas to tak bylo. Syn měl virozu a potom přestal jist. Tak jsem mu davala UM a potom měl řídkou stolici. Měli jsme jet za par dni do Chorvatska, tak jsem šla k dětské lékárce. Prohlédla ho, byl zdravy. Rikala jsem ji, ze má prujmy. A ona mi na to řekla, ze bych se taky po kdybych vypila litr mléko a nic jiného. A ze mu mám nabízet to, co má rad, ale nenahrazovat. Nechce, nechce. Ale podotýkám, ze fakt to mliko pil tak 3 týdny, kdy nic nechtěl. Tak jsem to tak dělala a světě div se, druhy den jedl skoro vse.
Dobrý den strašně moc děkuji. Už jsem byla zoufalá. Taky právě máme ridkou stolici a je vidět že ji UM nestačí začala se v noci opět budit 3x.

@blanka23981 a nejí vůbec nic? Solite jidlo? Společně jist taky nechce? No určitě bych jidlo nenahrazovala um ikdyz to chce