icon

Doporučte lahvičku pro kojené mimi, mléko mu teče všude

iveek_30
21. únor 2017

Prosím poraďte ideální lahvičku. Náhle jsem musela přestat kojit, malé zjistili alergii na BKM, hrozně váhově spadla a měla hrozné průjmy. Přešli jsme na speciální umělé mléko, ale malé většina mléka výteče koutkem pusinky. Tak ani nevím kolik toho vypila a musím přidělat další láhev...a opět několikrát převléci...Pokud to půjde ráda bych se i ke kojení vrátila, začala jsem s přísnou dietou..Máte někdo podobnou zkušenost a která lahvička Vám zabrala??? Děkuji moc!!!

luska__
21. únor 2017

ahoj 🙂 zatím miminko nemám, ale švagrová a nevlastní ségra měly pro miminka tuto: http://www.pinkorblue.cz/medela-calma-system-pr... a určitě bych i já kupovala. Byly moc spokojené a obě miminka z nich výborně pili a to byli obě kojené, ale když odstříkávaly, tak jen do této

majavcelicka
21. únor 2017

Mě laktační tenkrát doporučovala, dát do pusinky prst (aby se aktivoval sací reflex) a pak použít klasickou stříkačku bez jehly (dá se normálně koupit v lékarně). Ale my to tak nezvládly. Pak mi doporučovala Avent. A opravdu na Avent lahvičky nedám dopustit, a co má z okolí, tak skoro všichni na ně postupně přešly. Ale jak píše nahoře luska_ , tak Medela bude mít také vychytané věci. Mohla jsem používat v porodnici odsávačku od Medely a fakt oproti tomu co jsem měla doma, to byla špička. Takže do Medely bych také šla.

panickatlamicka
21. únor 2017

Byt tebou, tak pokud drzis prisnou dietu, kojila bych dal a dokrmovala tim specialnim um pres sttikacku , protoze pokud chces dal kojit, nemuselo by to s lahvickou fungovat spravne. Vim, ze maminky si navzajem doporucuji lahev medela. Omlouvam se za nevyzadanou radu, jsem proste takova. :-*Nemyslim to zle. 🙂

iveek_30
autor
21. únor 2017

Používáme právě Avent...mám dodržet pauzu min 1 týden od kojení...aby se tělo od mléka vyčistilo...doufám, že se tedy opět rozkojim. Přes stříkačku bych asi nic jiného nezvládla než krmit, je stále hladová, vypije 210 a ještě má hlad, ale asi tím, že ji třeba půlka vyteče. Ale i tak děkuji! I při kojení ji vždycky mléčko vytékako, ale né tolik jako při krmeni z lahvičky ...:-/ má asi i větší jazýček...tak si říkám jestli vůbec jiná láhev pomůže..

panickatlamicka
21. únor 2017

@iveek_30 myslim, ze je tady skupinka maminek, jejichz deti abkm maji. Vim, ze Sarka od @katyxq ma abkm a Katka u toho nofmalne kojila, ale zda se ti Katy ozve...uz sem nechodi...urcite by ti poradila, jak zkloubit. oboje.

kekulice
21. únor 2017

@iveek_30 pokud chceš kojit, tak Calma od Medely a odsavat a odsavat. Hlavně v noci.

janawei
21. únor 2017

Používali jsme lahvičku do Tommee Tippee. Ale co nejdéle jsem přikrmovala přes cévku a stříkačku.

messias
21. únor 2017

Ja bych doporucila Anti-colic od MAM 🙂

any_any
21. únor 2017

Calma, Medela - u nas funguje

ivinkaamalka
21. únor 2017

@messias já taky 🙂

pmaja
21. únor 2017

Nemohla jsem kvuli vade male kojit,stale jsem doufala,ze se to zvladne tak jsem pouzivala od medely calmu a jejich dvoufaz.odsavacku,odsavat porad,ve dne v noci,jinak mliko nebude. U nas se nepodarilo kojit ale aspon jsem ji 9m odsavala a medela byla jedina co vzala do pusy . Jinak malicek a strikacka s bublinou. Prvni dcera po aventu malem odmitla prso a to ji mela jen parkrat. Medely veci se casto daji koupit bazarove za krasny ceny a nahr.dily jsou vice nez dostupne...