Jídelníček 7-8měsíční mininka. Máte tip?

annoonniimm
2. kvě 2023

Zdravím, můžu se zeptat jaký jídelníčky mají vaše děti v těch 7-8 měsících? Malá ráno mléko vstává v 9h 11:30 oběd maso zelenina, maso příloha, těstoviny. Odpoledne jogurt nebo přesnídávka a na večer mléčnou kaši i když vím, že některé nedáváte... Dávám na zapití čaj nebo vodu a většinou si po tom jídle dá ještě prso sní max 100g někdy ani to ne. A ještě se kojí mezi těmi jídly. A kdy dáváte polévky? Třeba na večer místo té kaši? Díky

martulka88
2. kvě 2023

@annoonniimm Syn (ABKM) to měl cca jako teď (14měs.). V 5.ráno mléko (vstává okolo 7-8). V 9 svačinka (ovoce/přesnídávka). Ve 12 oběd - maso + zelenina či třeba těstoviny s "omáčkou". Někdy jen hutná polévka. Ve 3 svačina (pudink/přesnídácka/ovoce/muffinek/toast.chleba apod..). V 6 se jde koupat a o půl 7.má večeři - kaše/mléko. Večer budem rušit mléko a nahradíme ho buďto chlebem či polévkou. Tím, že měl ABKM,nemohl brambor a občas má problémy s bříškem, tak teprve budu odbourávat večeři s mlékem. Ale třeba kousky jí od 9-10měs. (on měl už ve 4měs. první zoubek a v roce už 16).

moonulka
2. kvě 2023

Syn má 7m, ale na příkrmech je od 6,5m a ještě formou BLW. Zatím má jedno jídlo za den, jak to vyjde, buď s námi snídá ovoce jako my, nebo má oběd jako my (zelenina, maso, příloha, teď jsem zaváděla vejce), případně vhodně upravené jednotlivé suroviny. Kojení se nezměnilo, jídlo má ještě na dlouho jen na ochutnání.

laxesis
Autor odpověď smazal
Zobraz