Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
Holky děkuji. Vypadá to opravdu "jen" na zuby ale ta horečka je děsivá ted jsme srazeli 40,3 mazec, uz ma totak nateklou dáseň a průjem teda a ja si jeste vcera dělala srandu te se tech zubu nedočkáme tak to mam za to! Ale musim pochválit manžela na to te jde zítra do prace je tu se mnou prý nemůže spát když je Eli takhle....
@msimankova prosím tě to homeo má v názvu 9CH? já na to teď koukám na netu a v tom aby se prase vyznalo :( nemám s tím zkušenost. Děkuji
@monikagurthova chudák malá, tak se držte holky..to teda měla hrozně moc teplotu ☹ to se nedivim že tvůj manžel taky nemohl spát ☹ tak se držte holky! ❤
@lenatu děkuji. Jako jestli mě tohle čeká u každého zubu.... :( tak mě klepne. Ty zuby jsou fakt zlo. To mám za to, že jsem si ještě v sobotu dělala legraci že se nám ty zuby nikdy nevyklubou :(
@monikagurthova jojo, to je oznaceni redeni latky, 9ch potrebujes. Jak je dnes?
@msimankova no rano vyskočila horečka během chvilky ted spinka od 11 je doktor musíme tam jet protože vcera na pohotovosti byli celí pac z toho jak je ta horečka vysoká tak aby se vyloučilo, ze se k zubum přidalo jeste neco. Beruska moje mala clovek by si to vzal nejradši na sebe. Horší je ze ji poradně nezabiraji léky na horečku a zabal dat nemuzu protože ma studené ruce a nozky. Drz nam prosim pěsti at to jsou jen zuby jsem tu na mrtvici a odpocitavam minuty kdy uz budeme moct jet k doktorovi. Ale mala je statecna pres tu horečku se na me celou noc smála a jeste když uz jsem byla fakt v haji a nevěděli jsme s manželem jak ji to srazit me začala hladit....
@monikagurthova Je statecna, beruska 🙂 Luci se smála taky, oci jak kralik, cervena a houpala se ve vajicku, smala se na psy - kdyz neni apaticka a tak, snad to neni nic vazneho. Pak dej vedet!
@monikagurthova moje dr. rika, ze ony ty leky zabiraji, ale telo je rychle znehodnoti, takze se musi kombinovat paracetamol a ibuprofen, stridaji se po 4 hod a kdyz je nad 39, dat i Diazepam proti krecim. Taky rikala, at si taky jeden vezmu, na nervy 😀
@msimankova no ja jsem úplně ready vzít si prášek na nervy
@monikagurthova no to chapu, mne uplne staci ted ten brek 70% dne, trenuju sebeovladani, ten strach k horecce je horsi...
@msimankova hrozny tohle opravdu si clovek říká jestli to ty deti mají zapotřebí
@monikagurthova no ty zuby jsou fakt masakr no ☹ a je statečná tak je šikovná 🙂 snad ji ty léky zaberou a uleví se jí 🙂
@msimankova mi povídej u nás to není 70% ale tak 85% řevu..ve dne v noci prostě pořád..Už se mi z toho chce brečet taky ☹ ... A u nás ještě ta rýma..je to mazec..
Jinak holky dneska zase vstavacka ve 4h ráno...
Holky tak nejenom ze zuby ale u zánět hrtanu pecka
@monikagurthova Ježíš ☹ chudák malá ☹
@lenatu jo my musíme mít furt neco spesl
@monikagurthova chudinka mala! A to nemela jine priznaky? To aby mel clovek kristalovou kouli 😒
@msimankova ne neměla a vcera to v tom krku ani nebylo videt. Doktor říkal ze u nich to trvá nez je neco videt. Ze nejdřív mají vzdycky horečku a pak do 24-48 hodin neco dalšího.
@monikagurthova tak jak se dari Eli?
@msimankova ahoj no jeste ma trochu teplotu a uz 4 noc spatne spala....uz ale aspoň ji no a dneska se mi krasne osypala....doktor si mysli, ze je to po te horečce a kdyby to ne zmizelo do konce tydne mame se v patek ukázat. Jinak ja uz druhou noc obývám podlahu pokojiku protože lítat porad z ložnice to se nedalo. Modlím se aby uz ti bylo v pohodě, potřebujeme se vyspat obě
@monikagurthova tak hlavně že už nemá horečky..naprosto tě chápu že s ní spíš v pokojíku, nám jak rostou zuby tak taky nespime..budí se od 21:30 každou hodinu a od 2h ráno tu půlhodinu a mezi 4-5h ráno vstavame a pak to dospava ale jen hodinku..takže malýho máme ještě v ložnici protože to bych musela spát taky na podlaze 🙂. Tak držím pěsti ať z to máte co nejrychleji za sebou holky..🙂
@lenatu no my Eli dali do pokojiku ve 3m protože jsme ji rušili jen tim, ze jsme v loznici spali 🙂 ale ja tam spím proto abych ji byla blíž a aby se manžel taky trochu vyspal. Bohuzel Eli nikoho jiného nechce takze je to na me. Jojo vypadá to te slepicce malé kropenate uz je lip 🙂 jeste sby ji slezla ta vyrážka
@monikagurthova neboj to bude dobrý, je to hrozný takovéhle nemoci u tak malých dětí..mě položí i 38,5..natož 40 ☹..chuděra ☹ a to chápu taky to chceme vyzkoušet ale nevím no .. to buzení je zatím tak intenzivní že zatím ne :-/
@lenatu doktor mi říkal ze u deti je teplota 40 stupňů jako u nas 38....no nevim teda. Jako to chápu když se budí takhle moc to by jsi se ulitala a nebo by te čekala podlaha. Ale jako ten pokojik ma své výhody mala tam ma klid a pohodu a ja nebudu muset časem resit scény az bych ji jako dejme tomu roční chtěla vysoupnout z ložnice
@monikagurthova Aha, to jsem nevěděla to s tou teplotou..no právě proto jsme taky chtěli aby šel do pokojíčku a zvyknul si 🙂 ale teď ještě ne no :-/ p.s. Jak vám je holky?
@lenatu
@monikagurthova
@msimankova Ach jo holky, ja jsme to tady ani nemohla par dnu cist, drzim palce, at je to brzo za Vama!!!! U nas nastesti zuby nula a radeji na to nemyslet. Z horecky 40 by me asi rovnou preskocilo.
JInak mala zase mohutne leze a stoupa si kde muze, timpadem pada kde muze, idealne na hlavu, nekolikrat denne, dneska jsem za ni pul dne lezla po ctyrech (coz ji teda dost pobavilo🙂 ovsem v nestrezene chvili si stihla priskripnout prsty do supliku. Jsem si puvodne myslela, ze ty zabrany na supliky a skrinky jsou proto, aby z nich dite nevyndavalo veci....chybne... Dneska se tesim, ze pujdu spat brzo, uz jen cekam, az se me dopece kure a trada🙂
@kaja2016 já taky lezu po čtyřech...😀 a nejvíc se prckovi líbí když dám haf haf vrrrr haf haf..to je celej vysmatej jak sluníčko 😀 a to je taaaak šikovná že už si stoupá! Fakt! Ta "uteče roku" jak se říká 🙂). A hmm zábrany u nás fungují stejně..taky jsme už měli skřípnuto..ale bohužel to neodradilo a zkouší to dál ☹ 😀
@lenatu 🙂 No tak parada, nejsem jediny magor 🙂 Maly se libi vsechny zvuky, idealne kdyz kopiruju ty jeji, a tech je pozehnane 🙂 Nojo, ona uz stoji mesic, asi tejden to trenuje uz jen s jednou rukou, myslim, ze bude do mesice chodit, docela se tesim, hlavne az si zvladne sama vylizt na sedacku a podobne a nebudu se bat, kde me vsude spadne...Haha, zabijacka, no tak pevne nervy🙂

@monikagurthova tak taky drzim palce, at to dobre zvladnete! Hele ja mam taky obdobi rozkladu - dutiny, pak jsem dostala injekci na prasknuti cysty na vajecniku, po ktery mne vzaly zada tak, ze jsem fakt v jednu chvili malem omdlela bolesti - a to bylo ten den, co jsem s malou byla u dr. kvuli tej horecce. Mala ma 11 kg a jak jsem tam s ni lezla a 2 hodiny cekala na moc, byla jsem trochu nasrana a kdyz mi doktorka rekla, ze tedy mozna budu muset s moci na kliniku do nemocnice, rekla jsem ji, ze tam proste nepujdu 😀 Od nas k dr. je to hodina 2 busama a nemocnice dalsich 45 min, to chcete 😀 Tak si to ted vybereme a bude to dobry.