Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
@lenatu Jooo, to znam, pokus o lezeni, ruce nefungujou, bum tlamicka na zemi a reje a v idealnim pripade se neprastil(a)🙂 hele sikovna nevim, ona je proste hrozne hr do vseho od prvniho dne, nekdy si rikam, jestli se nechce co nejdriv naucit chodit, aby mohla od nas odejit 🙂 Ja taky driv pekla az bliz k vanocum, jenze letos jsem se bala, abych to vsechno stihla, kdyz vidim to svoje tempo 😒
@kaja2016 Já se zatím rozhoduju, jestli budu péct 😀
Máte nějaké ověřené jednoduché recepty?
Hele já taky štěkám, dělám tik ťak - hodiny se malej moc líbí, taky z nich asi bude dělat šmuky 🙂 Malá si začíná sedat - na to se těším, když jí na chvíli potřebuju odložit, na zem jí nepoložím 😀 a tak nějak se poloplazí pololeze. Dneska konečně vykoukl jeden z očekávaných tesáků - asi dvojka nahoře, ale přijde mi hrozně daleko, spíš jako trojka, nechápu nic 😀 Upírek můj.
@kaja2016 no já se toho taky bojím právě že to nestihnu, ale snad babičky něco napečou navíc kdybych nestihla udělat všechny druhy co chci :-/ já bych to linecký mohla upict teď a dát do mrazáku, jenže já i manžel to milujeme a pochybuji že by se to vůbec do mrazáku dostalo 😀.. malej je taky hrrrr a hrozně se vzteká že nemůže chodit..on dělá z jógy tzv."střechu" a hrozně se rozčiluje že si nemůže stoupnout :-/ 😀..a nejhorší je, že já ho položím na záda, on si z toho sedne, ze sedu na čtyry a už zkoumá co kde by mohl vyzkoumat 😀
@msimankova my jsme taky netopýři..ta dvojka mu roste rychleji než jednička..a já mám vše hrozně složitý ..recepty ještě po prababičce a ta to měla po svojí mamce..:-//
@msimankova jediný co mám jednoduchý jsou rafaelo kuličky..salko, kokos, mandle..hotovo 😀
@lenatu uz dobrý dikybohu 🙂
@monikagurthova no huraa! To je dobře že je to za vama holky! 🙂
Takže zase zubatá horečka. Mám novou informaci - dala jsem malé čípek Nurofen a ona se za chvíli pokadila. Tak jsem volala na pohotovost, jestli jí mám dát novej nebo počkat. Dr. říkala, že se určitě většina vstřebala, ať počkám, a ono jo! To bych nečekala, že je to tak rychlý 😀
@lenatu ja jsem šťastná jako blecha konečně po 5 provádělych nocích se te berusce ulevilo 🙂
@msimankova u nás jede jenom sirup od nurofenu 🙂 to už zas roste zub? 😀 my máme teď 2 dny pokoj, sice pořád vstavame v 5h ale budí se za noc 2x 🙂.
@monikagurthova no to chápu 🙂, hlavně že to máte za sebou
@monikagurthova No tak super, jsem rada.🙂
U nas docela problemy se spanim, nevim, proc. Jako problemy, no, proste nekdy se v noci vzbudi a nechce spat, dokud ji nepohoupu - na coz nejsem zvykla. Asi realita kdejake maminka, ale u nas to nebylo.
@lenatu chapu, ja linecky delala vcera a dneska uz jsou jen 4 kousky. Asi proste budu do Vanoc pect "na zkousku" a v tom poslednim tydnu dopecu, co chutnalo. Jsou to stejne letos prvni Vanoce, kdy muzu zjistit, co chlapovi chutna, loni jsem lezela na riziku a predloni jsme spolu teprve randili.
@msimankova No u nas se obvykle delali rohlicky, linecky, pracny, vosi hnizda, kokosovy koule a plneny orechy. Ja si recept najdu vzdycky nekde na netu. To linecky jsem delala podle apetitonline, docela podle toho pecu varim a vychazi me vsechno hezky. Uvidim, co letos stihnu, jeste mam v planu pernicky, podvodniky a kdyz bude cas, tak treba i kokosky atd...na netu toho je fakt mraky🙂
@msimankova no však proč ne 😀 my to měli taky rychlí a nelitujeme
@lenatu 🙂 Prosimte, ja ani nevim, ze jsou Vanoce v sobotu, ja jsem rada, kdyz vim, ktery je den dneska. Jeste jak manzel dela kratkej dlouhej tejden, tak se absolutne neorientuju🙂 no vidis to, ja slibila, ze sem hodim vanocni tvoreni a vubec nic jsem nestihla. Jen jsem udelala tu svicku z pomerance, ale nebylo to hodno zverejnovani🙂 a venec jsem koupila plastikovy v ikee s tim ze ho nazdobim a nakonec visi na dverich jen tak nenazdobeny🙂 No treba se jeste neco zadari.
@msimankova Jinak holky, tak to mame teda podobne od seznameni k miminku🙂 to je hezky🙂
@lenatu
@msimankova
@monikagurthova a holky budte radi, ze si vam deti jeste nestoupaj. V prvni chvili je to radost a i dite je spokojenejsi, ze uz stoji a leckam dosahne, ale nasleduje utok na dusevni zdravi maminky, kdyz musi neustale kontrolovat, kde si dite stoupa (obvykle treba vedle sklenenyho stolu, nebo o moji nohu atd.) a kam eventuelne spadne a o co si muze eventuelne rozseknout hlavu...fakt psycho 😉
@kaja2016 no já právě koupila slaměné korpusy a chystám se na to v nejbližší době vlítnout..:-/ 😀 ideálně tenhle týden co bude, a budu dělat jen adventní a na dveře, ještě bych chtěla udělat truhlíky na okna ale nevím nevím, Každopádně před barákem máme mini stromeček takovou "kouli" tak ho ozdobim lojovejma koulema a křížalama a ořechama ať si zvířátka taky daj 😀..jinak my to s mužem měli "hustý" známe se od dětství a to už mi tenkrát tvrdil že jednou budu jeho 😀 pak jsme se 5 let neviděli a potkali se na Silvestra, začli si psát, jezdit na motorce, randit atd..s tím, že já mu hned na začátku řekla že mi je sice 20, ale že bych chtěla miminko a že chci už vztah na pořád, že jestli chce blbnout tak ať si blbne ale já chci víc..No a za rok a půl jsem čekala Alexka 😀..my se chtěli v dubnu brát a na říjen jsme plánovali že by se mohlo narodit miminko 😀..No tak v říjnu byla svatba a 31.3. se nám narodil kocourek 🙂). Takže sranda 😀 ...a to ti věřím, mě stačí že malej všude leze..je fakt rychlej a moc ho to baví..úplně se těším až začne stoupat..všude samej roh a skleněný stůl máme taky :-// hlavně pevný nervy Káji, já se taky hroutim chvilema..jdu si umýt ruce (otázka max 2 minut) a přijdu a vysypaný křupky po celým obýváku, orvaná půlka kytky, a vykramovana komoda..takže všechno co šlo tak je na policich..:-/
@lenatu Haha, no vidis, ja to rikam porad, ze nejdulezitejsi je, aby zenska vedela co chce a chlapy ji budou na rukou nosit.-) A to je moc hezky, ze se znate od detstvi. To je fakt krasny.🙂 Hele u nas to bylo taky vtipny, kdyby mi nekdo rekl, ze s timhle chlapem skoncim a jaky bude bajecny tata a manzel, tak neuverim🙂 I kdyz moji mame se libil hned🙂 No s tema odchodama, ja uz se ji bojim nechat i na sekundu... mam teda ohradku, ta se hodi hlavne po ranu, je dost prostorna, tak si tam vlezeme obe a ja jeste odpocivam a ona radi jak cerna ruka. Jinak prez den mam vyndany tri sprucle, aby si mohla volne vlezat vylezat a k memu prekvapeni tak 50 procent casu travi v ni...podle me se tam citi bezpecne...
@kaja2016 ja taky nevěřila že bych a ním mohla skončit 😀 a fakt jo.. sice to taky nebylo vždy růžový protože je to chlap a váha do toho a na mě jako na raka to bylo moc..🙂 Táta i manžel je to teď úžasnej..sice když přijel že zabijačky byl tak "unavenej" že si nemohl ani sundat holínky ...😀 ale jednou za čas proč ne 😀 my máme taky ohrádku a taky ho tam dávám ráno..hezky si hraje a já chystám snídani, pak nám vždy rozložím gauč a když je najezenej tak se tam spolu ještě naplácnem a dospáváme 🙂) (vstavame stale 4-5h ráno) pak jak se probere tak začne rošťačit a leze všude takže se v ohrádce vzteká protože z ní nemůže ven.. 😀
@msimankova vstávat v 7 ..Ježíš to bych si přála ☹, ale já zas v 8h večer padám na hubu únavou...takže žádná sova nejsem..😀 Já jsem celou dobu ok, ani si neprijdu unavená a sednu si na gauč k TV a za 5 minut jsem tuhá 😀
Holky četla jsem vaše příběhy s chlapama a musim přidat nas příběh 🙂 my s manželem jsme se potkali na vysoké když jsme si ji dodelavali před 6 lety. Ja vdana on přítelkyni 2 roky jsme byli "přátele" (uvozovky jsou schválně protože my spolu sice nic nemeli ale byli jsme do sebe zamilovaní všichni to viděli jen my dva ne) no potom odjel na pul roku do Skotska a když se vrátil tak jsem mu na zkoušce oznámila ze se rozvádím on se na me podíval a prý kdy se muzu nastěhovat 😀 a bylo. A když jsme oznámili ze jsme spolu tak všichni na to jen no jasne vždyť to se dalo čekat. A bylo 🙂 známe se 6 let ale spolu jsme 4 roky spolu a na 3 výročí jsme se vzali a prd pak hned Eli 🙂
@monikagurthova tak to je pecka! Taky pěkný 🙂) jo ty si to měla vlastně těžký vid :-/ (předtím v tom manželství) ..je zajímavé jak to ostatní vidí a těm dvoum to nedojde..😀 do nás taky kamarádi "rejpali" proč spolu nechodíme.. a my se divili furt a pak pauza a bum 😀 ...Fakt je to hezký 🙂 prej kdy se mám nastěhovat 😀 😀 to je fakt paráda 😀
Ja jsem byla 8 let v tak trochu zvlastnim vztahu, kdy jsem chlapa nezajimala a nahrazovali ho pratele a tak. Pak mi doslo, ze takhle zit nechci a ze se odstehuju. No a nynejsiho pritele jsem znala asi pul roku /ja jsem mela ve stejne ulici obchod a on bar/ a nechala jsem se pozvat na sklenicku a namotat - v lednu. Za dva tydny jsem u nej bydlela. Pak jsme si rekli, ze na dite mame vek, ze jsme stary a nemusi to byt hned, takze si nebudu davat novy telisko a uvidime. Tak jsme videli - Luci mame z udalosti 4 dny od vyndani toho teliska 😀
@msimankova 😀 😀 😀 to je super! Asi to tak má prostě být! Já tomu věřím teda 🙂. Však my celý jaro 2015 mluvili o svatbě ( v květnu mě požádal) to jsme spolu chodili rok 😀 no a v červnu jsme se dohodli že vysadim prášky že chceme to miminko a 29.6. jsem vysadila a 14.7. otěhotněla 😀 😀 😀 a nejlepší byla moje babička, zjistila jsem to ve středu a chtěla jsem ji to zavolat a ja ji říkám ,,Ahoj babí, musím ti něco říct" ..A ona mi říká ,,Seš těhotná, já to vím, mě se o tom v pondělí zdálo" 😀.. naše babička je taková Sibyla 😀
@lenatu Jj můj bývaly byl tyran a ja to porad neviděla. Ji bylo to vtipný a ja na nej klidně hned ale čeká te tolik a tolik hypotéka na tolik a tolik let, vyplatit bývalého, úvěr chceš nechceš 😀 no jo ekonomové 😀
@msimankova a @monikagurthova a co vy holky? Zdobite?

@kaja2016 Fakt je malá moc šikovná 🙂) taky se na tohle těším..u nás se začíná lezt po čtyřech..zatím tam nechával ruce (měl je na místě) s nožkama se hezky odrážel ale většinou skončil na pusine tak se plazil..No a teď je to ruka noha.. 😀 a jede a hodně rychle takže si ještě uziju 😀 a néééé já peču až po 5.prosinci takže mám ještě čas, ale stále vymýšlím co upeču všechno ..nooo rohlíčky a linecký to je jasný 🙂) úplně si mě na to navnadila..asi něco sesmolim 😀