Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
@kaja2016 manžel to dostal za úkol hned jak jsem přestala kojit takze u nas v tomhle pohoda třeba dneska ve 4 rano krmil on pac byl na záchodě a mala se zrovna probudila tak jsem si aspoň pospala a ja mam na tohle dikybohu muže šikovného a zajímá se umí u vyměnit látkovou plenku sice první vázáni dopadlo tak ze ji tam ze vzteku udelal malem uzel ale ted pohoda. Jak přijede domu bere si Eli on koupe obléká krmí a uspava a pak az se jde najíst a tak. O víkendu mu ji vzdycky odpoledne strčim do kočárku a jdu spát 🙂 takze ja si na tohle fakt nemůžu stěžovat.
A s těmi sklenickami jasne ze je taky budu využívat zahrada skoro sklizena a jako občas se mi fakt vařit chtít nebude jen proste musim překonat ten odpor sama v sobe a presne kojit jsem taky chtěla aspoň do 2 let a houby 🙂
@monikagurthova u nás to manžel ví od té doby co nekojím, ví jakou má mít voda teplotu, kolik odměrek a kolik toho malej sní.. 😀 no já ted koukám po jiném sportovním kočárku..do toho našeho se nevejde pořádně fusak takže půjde na bazar.. ☹
@lenatu me uz se do kočárku nevejde Eli 😀 jako teplotu moc neřeším mam vodu predvarenou a pokud ma 120 vody tak 10s v mikrovlnce a pokud 150 tak 15 a hotovka.
@lenatu a presne ví ze když hulaka po 2-3 hodinach tak 135 a pokud po 4 hodkach tak 170 jak nebylo potřeba prso tak nastoupil 😀
@monikagurthova No mě do hlubokýho ještě jo ale řve... a ve sporťáku klouže dolů a je nevrlej a s fusakem bohužel malej (dvojkombinace) takže půjde 😀 Jo, přesně, taky se musí zapojit 😀
@lenatu jo hlubokej tam tak tak a rve pac nevidí a ve sportaku se neudrží a vajíčko no to bych ji musela nohy useknout 😀
@monikagurthova Jsem ráda že to neprožívám sama 😀
@lenatu vid, se clovek hned cítí lip 😀
Jo no, ale je to mazec teda 🙂 😀
@lenatu na tohle doporučuji film Tři muži a nemluvně jak ja se jim smála 😀
My na to koukali nedávno 😀 a manžel se docela nasmál, jako on hraní a mlíko to je pohodička,, ale na uspávání a to koupání mu nejde...koupání by nebylo tak hrozný, ale ten než by ho osušil, učesal, namazal atd. tak by byla hodina pryč 😀 a uspávání jim spolu prostě nejde protože malej je zvyklej, že taťka s ním rošťačí takže by leda usnuli oba vyčerpáním 😀..
@lenatu u nas tatínek proste dostal na jeden den miminko a ukaz se hrdino 🙂 jako miminko bylo najedene, vykoupane namazane a spokojene spinkalo a manžel vycerpanej a to na domácnost ani nesahl 😀 pak uznal ze si do prace fakt jezdí odpočinout. Stval me totiž tim jak mi říkal jak je unavenej z prace a ze víkend a kdesi cosi tak jsem mu řekla fajn tak si to na jeden den zkus dala jsem mu návod a odjela jsem na cely den od te doby ticho po pěšině a prave si začal malou brát kazdy vecer a o víkendu odpoledne abych si odpocinula a prave me kolikrát dostal ze vstal rano na krmeni nebo si ji vzal rano abych se dospala
Jéé, tak to u nás musím zkusit taky, ale já když ho vidím tak mám strach mu ho nechat.. 😀....Jako malej by byl určitě taky spokojenej, ale manžel asi na odstřel.. Mě včera dorazil tím, že vůbec nešetřím .. 😀
@monikagurthova a vyvolala to pokladní, jednou za měsíc jezdíme na velký nákup.. (3500kč cca) pak už dokupuju jen pečivo, šunku a sýr) a paní u pokladny mi říká: ,,A mateřská je pryč co? Hlavně že cigoši tu dělají takovejhle nákup pomalu 3 krát týdně, já to říkám furt, bejt černá mám se jak prase v žitě a nemusím tu sedět a dělat píp..píp.." 😀 😀 😀 A manžel pak v autě začal..lásko asi bysme vážně měli šetřit... to je blb.. 😀 já kupuji vše v akci pomalu ani nekupujeme to nejdražší ...no nechápu... jsem z něj vyřízená... asi mu založím jeho vlastní účet a ať se stará on 😀
@lenatu hele ja se taky bála ale co je to i jeho dítě a nemysli si oni jsou nakonec velmi důsledni 🙂 jo to manžel taky jednou hudroval tak vyfasoval seznam a jel nakoupit a pak mi říká ty jo fakt par veci a dvojka v prdeli a byl klid 😀
@lenatu je fakt ze ja se s mužem nemazu na to fakt nemám nervy
Ja se musim smat, jak je to vsude stejny 🙂 U nas pomalu utichaji diskuze typu nic nedelas, zivim te a tak. Jsem s malou fakt porad sama, od zacatku, takze kdyz jednou pan podotknul, ze dite rve jen u mne, myslim ze to bylo okolo sestinedeli, dost mne nasral 🙂. Rekla jsem mu, ze kde by asi rvala jinde, kdyz on je s nama dve hodiny za tyden... Tak ted jsme v Italii vsichni pohromade, tak trosku vidi... Ale obcasnemu vysvetleni, kolik mne mala stoji za mesic, se nevyhneme.
Jinak s jidlem dobry, porad stejne mlika, ke svacine hruska, jablko nebo banan ze sklenicky - doma poresim svoje, k obedu zelenina od babi a na noc do mlika bud ryzova nebo ryzovokukuricna kase. Maso doma, uz se vracime za tyden. K internetu 🙂
@msimankova Je no 😉 Z jineho soudku, nestalo se Vam take, ze jste samovolne zacali houpat prazdnou postylku? Me ano 😀
@kaja2016 me se stalo ze v noci zblbla z Eli jsem capla psa a začala ho chovat 😀 a potom když jsem jeste kojila jsem usnula a najednou se otočila vylitla jsem ze Eli je podle mnou ne ja se někdy v průběhu toho zvedla dala ji do postýlky a zase si lehla ale boha si to nepamatuji 😀
@monikagurthova haha, njn, ja treba obcas reknu i manzelovi u vecere papej🙂 A jemu to ani neprijde divny🙂 Njn🙂
@kaja2016 jo ja na nej tuhle no ty jsi sikulka vid hlasem jako na Eli Koukal na me jak na blázna
@monikagurthova rekla bych, ze je dobre, ze to jeste reflektuje, az prestane jako u nas, jste v haji 😉 Jinak taky zvatlas na dite, kdyz jsi venku mezi cizima lidma? Ja teda jo a obcas se nekdo blbe podiva. Kdyz si vzpomenu, kdyz jsem deti nemela, taky me to prislo divny. Veci se meni 😉 A jak jidlo? U nas asi zacpa po prikrmech, dcera vcera vicemene cely den brecela, i jsem ji uz zmerila teplotu, jak me vydesila. Ale dneska OK, prijel jeji tatik z prace a spolecne spinkaj, naprosta spokojenost. 😉
@kaja2016
@monikagurthova Holky, zrovna včera jsme jeli autobusem za babičkou, a já ho měla v nosítku a malej když jede autem nebo autobusem tak dělá brmmm brm brm brmmm a já mu říkám :,,Jedeš v brm brm viď Lexínku, autobusém noo..jedeme za babičkou, čeká na nás na zastávce, no pusinku (dala jsem mu pusu), ty se krásně směješ, nechceš bumbat?.." Vzhlédnu nahoru a koukala na mě půlka autobusu 😀 Ale mě to prostě nedošlo ... 😀
@kaja2016 my je museli vysadit zvracela po nich takze jedeme UM Hipp 1. Ja se snažím nezvatlat a babičky okrikuji když na ni začnou sislat je to hrozny! M to prave s manželem neděláme prijde nam to hrozny 🙂
@monikagurthova tak to bys ze me mela sok. 🙂 Ja na ni teda i kvilim 😀 Ona s tim tedy zacala, prijde mi to neadekvatni ji odpovidat jinou reci nez tou jeji - reci verlyb a delfinu 😀 😀 😀
@lenatu haha, me to prijde uplne normalni. 😉 Aspon jsi pouzila nejaka existujici slova 😉 Ja diteti (spis teda doma) rikam, Bebe, bebe, meme, meme . Meme dela, kdyz ji neco desne trapi a usedave place. Bebe ze srandy🙂 No a pak ma ruzne druhy kvilejicich zvuku 😀
@kaja2016 malej kdyz se vzteká tak dělá mamamamama 😀 a všichni prej hele on když je naprdnutej tak říká máma 😀 a u papání dělá hammmm ale proto, že já mu říkám Alexku ham 😀 a nebo dělá blee 😀 je to sranda.. VČERA SE NÁM VYKLUBAL PRVNÍ ZUB! Jednička vpravo dole 🙂) aa ze včera na dnešek se vzbudil až v půl 4 a pak v půl 7...a teď rošťačí na zahradě a je hrozně důležitej
@lenatu jezis to je krasny 🙂 a to je fakt vtipny to mamamam....ale asi to pismeno M, tam bude nejak hrat roli, kdyz ta nase eMe eMe... 🙂 A dela to prakticky od narozeni....A musim rict, ze kazdy tyden v tomhle veku je fakt znat, ta nase je proti Alexovi uplny nemluvne. Taky bych otiskla nejakou fotku, ale mam s tim spatny zkusenosti vystavovat neco na netu 😖
@kaja2016 ze me jsou maminky na mrtvici ze na ni mluvím jako na dospělou, ale když a me křičí křičím na ni taky 😉

@monikagurthova tak hlavne jestli si ji precet manzel. Ja jsem u zubare a pisu domu kolik odmerek🙂