icon

Miminko má 3 měsíce a odmítá jídlo

hahahala
8. bře 2017

Všechny zdravím a mám dotaz. Mám doma 3 měsíční holčičku, která poslední měsíc nechce vůbec jíst ... Váha jí strašně kolísá zhubne 100g a pak zase 50g přibere a ne a ne přibrat a pořád je na stejné váze či má méně. Když jí dám flašku vypije 40ml a dál ani ťuk brečí, vzteká se, plive mlíčko, kroutí se a abych do ní dostala alespoň 60ml, tak odvádím pozornost zpíváním, chozením a ukazováním věcí ... Vypije tedy max 60ml s velkým vypětím a to cca 7x denně což je na 3 měsíce opravdu málo. Malá je veselé směje se, hraje si a je to živé spokojené miminko i s kakáním není problém... Jen to jídlo... Neví někdo prosím čím to může být či nemá podobnou zkušenost ?

Strana
z2
hahahala
autor
9. bře 2017

@jhoki Doktorka to vůbec neřeší vyčkává kam až zhubne a na to jí kašlu ... už vyjednávám s primářem dětského oddělený vyšetření... nebudu čekat až bude mít 4 kila

jhoki
9. bře 2017

@hahahala No oni pediatři se k tomu staví velmi vlažně. To, že jí málo je sice blbé, ale neměla by hubnout. Já jsem se také bála u dcery, že je nemocná, jenže ona byla vždy strašně aktivní, psychomotoricky popředu, neřízená střela. Pediatr ti v takovém případě řekne, že takové dítě nemůže být nemocné, že by bylo spavé..zaostávalo ve vývoji, atd

andy80
9. bře 2017

Mě tohle dělala malá, když jsem ji dávala jídlo po třech hodinách, nakonec jedla po pěti hodinách a začala krásně jíst.

martankak
9. bře 2017

Myslim, ze s tim sunarem asi moc neuspejete. Nutrilon profutura je chutove velice podobný, rekla bych, ze je jeste lepsi nez novy sunar, obsahuje taky mlecny tuk.. My s malou taky bojujeme o kazdy ml mleka ☹ Ale u nas to nastalo az s prvni lzickou prikrmu. Od te doby vyzaduje vse na lzicku- jidlo, mleko, caj..

mischabah
9. bře 2017

Malá dneska už 12. Létá dcera mi dělala přesně to samé, vztek a odmítání jídla. Doktorka dnes už v důchodu mi tenkrát poradila udělat větší díru do láhve a světě div se, pomohlo to. Taky už jsem myslela na nejhorší. Byla prostě moc slabá aby toho vycucla víc 😄. Mám ještě chlapečka, ten je hrozně žravej, taky mi to jedno období dělal a byla to jen obyčejná kolika, jak prý začnou pít celý trávicí systém se jim rozpohybuje. Pomohli kvalitní probiotické kapičky. Držím pěsti☺️

adikmata87
18. říj 2018

Muzu se zeptat jak to s malou dopadlo? Resim ten samy problem se synem :(

Strana
z2