Může kaši večer, když ještě nejí celý oběd?
Maminky,
můžu 6 měsíčnímu dítěti dát večer kaši, když ještě nesní celou porci oběda? Je kojené.
P.S. Kaši na noc dávat chci. Ano, instantní. Mám v tom jasno.:- )
Děkuji
@honzinenka Děkuji. Jen nerozumím poslední větě - jako že jste tu rýži dala do masozelu a klasicka nemlecna kase Vám přijde vodová?
Plus dotaz - mlecna kaše je přece z UM, ne kravského. Mohla jste dát ryzovou kaši mléčnou z UM.
Zkus a uvidíš. Já dávala kaši tak dvě hodiny před spaním, teď dávám ráno. Na spánek to vliv nemělo.
resim aktualne to same, dcera 6m ma zavedenou zeleninu, ovoce, maso jeste ne... v noci moc nespi, tak jsem take uvazovala o kasi na noc... nakonec po zvazeni, ale je podle me brzo... takze kdyz se mi bude zdat hladova a ja budu mit ,, prazdno,, na kojeni, dam UM... s kasi zacnu nekdy dopoledne a uvidim, jak ji stravi, aby nebolelo brisko... Jo a zacnu se Sinlac kasi jako u syna🙂
@agnes_123 nepoužívám UM ani umělé kaše. Masozeleninový příkrm si dělám sama ( zeleninu brambory máme domácí, nemixuji, jen vidličkou umačkám, zelenina musí být hodně uvařená), stejně tak i tu rýži..Hodně ji uvařím v malém hrnečku na cca 2dny a dvě malé lžičky přidávám do příkrmu.
Na cestách jsem měla normální koupené příkrmy z DMka, tak ortodoxní zase nejsem. 🙂 Ale jak vidím ceny hlavně zeleniny a masa v obchodě, tak určitě vyjdou domácí příkrmy levněji. Jen se musí myslet víc dopředu, co nakoupit, aby to miminko mělo pestré.
O stravě malých dětí je stručná a jasná stránka od odborníků na webu: www.1000dni.cz

@antoinet Proto verim, ze to probouzeni vzdycky neni jen z hladu. Moje deti spi dobre, pokud jim nic neroste - kosti, zuby. Dokud nemaji vsechny mlecne zuby vyrostle, odstavovat jsem nechtela. I pro sve pohodli - kojenim je nejsnazsi uklidnit.