Nestlé rýžová kaše, kolik dát lžiček na 210 ml mléka?
Holky jak na ní?Na obalu je recept na 200ml mléka 4lžíce kaše.My děláme na noc 210ml UM které nabyde.Kolik tam dát lžiček aby to nebylo jak beton a proteklo to dudlikem ve flašce??Děkuji moc 🙂
Souhlasím s chris_n, v 7 měsících přece není třeba dávat kaši ve flašce (možná tak samotné UM, ale kaše je moc hustá). Sestra třeba neteř na flašku vůbec neučila, dává jí pít normálně z hrníčku (Teda u ní je pravda, že ona normálně kojí a dává příkrmy a z hrníčku dává vodu na žízeň, výjimečně dětský čaj. Ale i večer kaši když dělá, tak jedině normálně z misky a lžičkou. Malé je 9 měsíců)
Ahoj,
mám čerstvé zkušenosti, tak se s nima podělím🙂
Kaši ve flašce mi malá moc pít nechtěla, spíš asi tak, že jsem přesně do 210 UM dala 5 odměrek UM a 1 odměrku kaše. Bylo to řídké, a to tak jedině snědla. Jak to bylo hustší, tak to plivala. Takže jsme přešli na lžičku. Ale to jsem dělala tak podle oka, aby mi to drželo na lžičce, protože ten jejich poměr mi jaksi kapal ze lžičky🙂 A teď už to máme celkem nacvičené a se lžičkou nám to klape🙂
Ale i tak, si po kaši dá mlíčko, ael už jen 180 ml, a v noci ještě pořád těch 210 UM, prostě ji to tolik nezasytí asi:(

a co dát kaši po lžičkách? ono je to prý i vhodnější.