Strava pro 7měsíční mimčo
Ahoj holky...prosím napište mi Vaše názory na nás denní a jídelní režim...
6:30 kojení
9:00 UM 120ml
12:00 příkrm...zelenina,maso atd...cca 200g
15:30 přesnídávku,jogurt...
18:30 kaše
19:15 na dojezeni UM cca 100ml...
A v noci jednou kojim....mezi jidli podávám čaj...za den vypije cca 300ml
Myslíte,ze to tak stačí? Dcera se mi zdá spokojená,hlady nekřičí...Samozřejmě čekám komentář typu proč nekojim i přes den,ale postupně přecházíme na UM a dcera prso vůbec nevyhledává. Moc děkuji za komentáře.
Já mam doma hubeňoura (od narození na UM - beba ha, teď optipro) co nechce moc přibírat a podle toho co jsem četla tady v jiných starších diskuzích jak jí ostatní miminka, tak jsem se celkem zhrozila :D když maji i 5 hodinovou pauzu od snídaně do oběda a jí 5x denně. To jsem si do teď myslela jak krmím asi málo, když je malá hubená, i když teda skoro chodí, od 5m sedí a leze, je rychlá a akční hodně. Spí celou noc cca 10 hodin. Tak nevím jestli nemá málo? I když ona víc nesní, už máme naučeno.. A jí asi takhle -
8.00 UM - 230ml
10.00-10:30 ovoce, přesnídávka nebo jogurtík a křupku
cca ve 13.00 masozelenina (množství jak kdy, někdy malou skleničku a někdy velkou, podle chuti
15.00-16.00 kaše + ovoce nebo přesnídávka + křupka nebo sušenky, nebo banán atd.
18.30-19.00 první véča UM 230ml
21.00 UM 230ml
+ za den asi 150-200ml čaje

@sarka229 tak uvidis, on ti asi doktor rekne, abyste postupne presli na ten samy rezim, co my, samozrejme davkovani individualni🙂 Jinak dcera byla predtim na Hipu, ale ma potravinovy alergie a taky na kravsky mliko, take mame Nutrilon Alergy Care...