Začínáme s příkrmy. Jaké máte zkušenosti, tipy?
Ahoj,
jak plyne z názvu tématu, zajímali by mě Vaše zkušenosti se zaváděním příkrmů, nějaké tipy, jak to mimču usnadnit. My jsme začali temto týden mrkvičkou, bramborou a jablíčkem a moc nám to nejede, pořád chceme jenom mlíčkooo 😞 Podotýkám, že jsme na UM, takže příkrmy zavádíme už teď. Příkrm podávám na lžičce a bojím se, abych to malýmu nějak neznechutila, protože mi připadá, že když vidí lžičenku, už se od ní odtahuje 😞 Ředili jste třeba zezačátku všechno mlíčkem? Já ne, dávám pyré, ale třeba by to pomohlo?
jak plyne z názvu tématu, zajímali by mě Vaše zkušenosti se zaváděním příkrmů, nějaké tipy, jak to mimču usnadnit. My jsme začali temto týden mrkvičkou, bramborou a jablíčkem a moc nám to nejede, pořád chceme jenom mlíčkooo 😞 Podotýkám, že jsme na UM, takže příkrmy zavádíme už teď. Příkrm podávám na lžičce a bojím se, abych to malýmu nějak neznechutila, protože mi připadá, že když vidí lžičenku, už se od ní odtahuje 😞 Ředili jste třeba zezačátku všechno mlíčkem? Já ne, dávám pyré, ale třeba by to pomohlo?

•
25. říj 2007Kupinko, myslim ze primo jen z jablek 100 procent je moc silny. Radsi bych davala detsky caje.
0
sandra81 ziju v UK a taky jsem tu nevidela kojeneckou vodu, ale ja piju Evian a tak ho pouzivam i pro maleho.
Jinak holky mam dotaz, ted jsem cetla priklad jidelnicku na kojeni.net a tam pisou kojeni nebo UM. Chci po novem roce prestat postupne kojit, je nutne davat prckovi neco jako sunar? Muzu mu davat rano a vecer misto toho kase? On totiz neumi pit z lahve :-N , tak ho to mam ucit? Dekuji za radicky 😃
Jinak holky mam dotaz, ted jsem cetla priklad jidelnicku na kojeni.net a tam pisou kojeni nebo UM. Chci po novem roce prestat postupne kojit, je nutne davat prckovi neco jako sunar? Muzu mu davat rano a vecer misto toho kase? On totiz neumi pit z lahve :-N , tak ho to mam ucit? Dekuji za radicky 😃
Ahoj anddy já budu řešit za chvíli asi taky tuhle otázku,ale myslím že by ta UM v tom jídelníčku měla být.Moje sestra má 10ti měs.holčičku a ta je na ní celou dobu a denně jí davá asi dvakrát flašku a jinak polévky atd.Jen malého na flašku neuč to je fajn že to neumí,zkuste to potom hned s hrnečkem.Papa
ono na balené vodě nemusí být napsáno kojenecká, ale nesmí obsahovat v nejlepším případě žádné dusitany a v horším případně jen stopové množ. Dobrá voda taky není,,kojenecká,,a je ok. Ale divila bych se kdyby v UK neměli spešl kojenecký :-N
Našla sem složení evian, ale ne na lahvi tak nevim jesi je to pravda..Má dusitany 3,něco- což je hrozně moc(pro kojence by měla mít pod 1)
Já bych se bála jakýkoliv minerálky-moc to zatěžuje ledviny-ta evian, ale je taková čístá-přirovnávaj jí k destilovaný vodě, ale dusitany obsahuje dost pokud se ale nepletu což možná jo 😉
Mlíčko bych dávala určitě do toho roku sem tam 😉
Našla sem složení evian, ale ne na lahvi tak nevim jesi je to pravda..Má dusitany 3,něco- což je hrozně moc(pro kojence by měla mít pod 1)
Já bych se bála jakýkoliv minerálky-moc to zatěžuje ledviny-ta evian, ale je taková čístá-přirovnávaj jí k destilovaný vodě, ale dusitany obsahuje dost pokud se ale nepletu což možná jo 😉
Mlíčko bych dávala určitě do toho roku sem tam 😉
Nase mala taky moc nepije mlicko, myslite ze je to spatny? Jinak ale dobre prospiva. Kojim ji brzy rano, pak trochu dopoledne a pak uz spis ne. Zkousim kolem16 hodiny ale vetsinou skoro nic myslim nevypije. A po obede ma dost, rada ji z lzicky takze nevim no, kolik mlika by mela vlastne vypit.
ahojky,já dělám malému nutrilon z dobré vody.Má ted 4 měsíce a týden,neporadili byste nějaký příkrm? Má asi pořád hlad a vše je až ukončeního 4.měsíce 😞
holky, bílý je určitě lepší, protože je to jen mléko a živá jogurtová kultura, nic víc, nic míň 😉 zato u ovocného je přidaný ještě cukr, voda, sirup, zahušťovadla, škroby, barviva, regulátory kyselosti... prostě bez toho se ovocný jogurt nevyrobí, ale nemyslím, že by tyhle látky byly pro mimi nutné :-p navíc v bílém je při stejném množství víc vápníku než v ovocném 😉
hrášek, stejně jako ostatní zelenina je ideální mražená (samozřejmě pokud není možnost čerstvé, nejlépe domácí) protože bývá z podzimní sklizně, takže nerychlená 🙂
hrášek, stejně jako ostatní zelenina je ideální mražená (samozřejmě pokud není možnost čerstvé, nejlépe domácí) protože bývá z podzimní sklizně, takže nerychlená 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli