Ahoj,
jak plyne z názvu tématu, zajímali by mě Vaše zkušenosti se zaváděním příkrmů, nějaké tipy, jak to mimču usnadnit. My jsme začali temto týden mrkvičkou, bramborou a jablíčkem a moc nám to nejede, pořád chceme jenom mlíčkooo ☹ Podotýkám, že jsme na UM, takže příkrmy zavádíme už teď. Příkrm podávám na lžičce a bojím se, abych to malýmu nějak neznechutila, protože mi připadá, že když vidí lžičenku, už se od ní odtahuje ☹ Ředili jste třeba zezačátku všechno mlíčkem? Já ne, dávám pyré, ale třeba by to pomohlo?
Ahoj holky možná blbej dotaz,ale přesto 🙂 můžu malé vmíchat trochu mrkvičky do UM třeba 2 lžičky? Začali jsme s příkrmy předevčírem,ale malá mi tu mrkvičku na lžičce vytlačuje jazýčkem,chtěla bych to zkusit přes flašku třeba to půjde líp....
Ahoj holky,
chci se zeptat odkdy můžu začít dávat prckovi rozmackany banan?☺
Maminky prosím o radu.
Malý narozený 7.10.2016. S příkrmy jsme začali o týden dřív 1.2.2017. Z toho důvodu, že mi pil strašně vysoký dávky UM ( na UM je od 2 měsíce) Vypil třeba 320 ml a za dvě hodiny měl znova hlad.
Všechno až a mrkev snáší dobře. Ale....teď pro změnu to UM nechce skoro vůbec...
Vypadá to u nás nějak takto:
8:00 - 60 ml UM
10:00 - 100ml UM
11:30 - 130 g zeleninka
13:00 - 120 ml UM
16:00 - 180 ml Kaše
18:30 - 60 ml UM
Pak mi spí až do 2:30 - vypije 180 UM a spí až do 7:00 cca.
Do toho sem tam vypije cca 60 ml čaje, ale dávka za celý den.
Myslím si, že toho UM má hrozně malý dávky, moje otázka z ní, jestli nemám dopoledne zavést už nějaké ovoce ? Nebo jestli myslíte, že je to v pořádku ?
Je hodně velký má skoro 70 cm a 7,5kg....
Ahoj holky, můžu se zeptat od kdy můžu začít s prikrmy? Maly je narozen 6.1.2017, takze za chvili bude mit 4.mesice a nevim jestli uz muzu pomalu zacit a nebo az po poradě s dr.? Děkuji za odpověď.😊😊😊