Co teď frčí za podložky pod miminko na hraní, pasení koníků apod.?
Co teď "frčí" za podložky pod miminko na hraní, pasení koníků apod.? Před deseti a sedmi lety jsem pro děti měla pěnové puzzle, to už určitě nechci, kdykoliv si do toho ublinkli nebo naslintali, musela jsem to celé rozebrat. Co doporučujete, s čím jste spokojené? Kdyby to vypadalo hezky a dalo se to využít i později na něco jiného (další děti neplánujeme), bylo by to super.
Jsou takové skládací podložky, které se dají lehce utřít 🙂 Já jsem ale vždycky používala klasickou deku 😀
@ellyem No deka je zatím můj favorit. Nějaká hezká, co jí pak využijeme i jinak. Děsí mě, co s miminkem přijde nových krámů, kterých se pak budu muset zbavovat (a stojí peníze). Tak bych to ráda pojala nějak rozumně.
Měla jsem pro všechny děti na zemi deku. Protože šiji patchwork, tak šitou, hezkou, po klucích jsem ji pak snadno prodala, holčičce jsem pak ušila větší, kterou se do cca 8 let i zakrývala. I teď (má 12) si ji bere třeba k televizi, ale už by se jí hodila větší. Takže má věc, která se používala dalších x let. Deka se snadno vypere, dá se dát i do sušičky, pokud ji potřebuji rychle zpět.
My jsme měli pro malého pěnovou termo podložku. Tekutiny se snadno utřely, nic se nevsáklo, od země bylo teplo (tehdy jsme neměli podlahovku a zem byla dost studená a tvrdá) a byla příjemně měkká. Když splnila svůj účel, tak už nebyla ve stavu kdy bych ji schovávala, sem tam odlouplá, tak jsme ji měli ještě chvíli na ven a pak jsme vyhodili. Teď s dalším to budu řešit stejně, není to velká investice.
@ellyem No deka je zatím můj favorit. Nějaká hezká, co jí pak využijeme i jinak. Děsí mě, co s miminkem přijde nových krámů, kterých se pak budu muset zbavovat (a stojí peníze). Tak bych to ráda pojala nějak rozumně.
@whocares jestli chces fakt neco wau prirodniho a nevadi ti cena - mam tip ❤️🙌🤣🤩
@whocares jestli chces fakt neco wau prirodniho a nevadi ti cena - mam tip ❤️🙌🤣🤩
@veronicka89 No minimálně se pokochám. 😅 Ukaž!
@veronicka89 No minimálně se pokochám. 😅 Ukaž!
@whocares kousek od nas v lese ( Bregenzerwald ) ma holka firmu a vyrabi veci z korku 🙂
Ten korek je nadhera, ale nesla bych do toho ani za nic, dite brzy kouse, boucha hrackami, ohyba... na to korek neni idealni. Meli jsme postupne dve ty obri skladaci penove podlozky od dvou znacek, jednu 10 let zpet a druhou 2 roky zpet a u nich jde teda povrh do haje taky hrozne rychle, takze na tom pak stejne mame deku 🙄. Kdybych kupovala neco noveho, tak bych koupila bavlnenou deku - at se z toho neuvolnujou mikroplasty, jako z umelych chlupatych dek. Mozna kontrastmi nebo s nejakym vzorem a at z toho mimino vizualne neco ma.
Ten korek je nadhera, ale nesla bych do toho ani za nic, dite brzy kouse, boucha hrackami, ohyba... na to korek neni idealni. Meli jsme postupne dve ty obri skladaci penove podlozky od dvou znacek, jednu 10 let zpet a druhou 2 roky zpet a u nich jde teda povrh do haje taky hrozne rychle, takze na tom pak stejne mame deku 🙄. Kdybych kupovala neco noveho, tak bych koupila bavlnenou deku - at se z toho neuvolnujou mikroplasty, jako z umelych chlupatych dek. Mozna kontrastmi nebo s nejakym vzorem a at z toho mimino vizualne neco ma.
@anonym_ac962a ja si myslim ze to je necim podlozene a melo by to byt odolne 🙂 lidi to maji fakt nekolik ket ( videla jsem 4 roky starou podlozku ) osobni zkusenost nemam u nas se znici i to co je neznicitelne 👀🤓
Clarissa Kork ( bez vzoru , se vzory , ruzne barvy 😉 )
@veronicka89 No krásný to je. Já mám korkovou podložku a cvičení a starší kluci mi ji docela zrasovali, když po ní jezdili autíčky a tak, to se bojím, že by se pak ani neprodalo, jak to bude dobitý. Ale je to fakt nádhera, to jo.
Nakonec jsem koupila na Vintedu za dvě stovky prošívanou dětskou deku a uvidíme, co případně potom. Máme podlahové topení, tak to bude lepší než něco z "plastu", co pak může třeba uvolňovat nějaký sajrajty.

Jsou takové skládací podložky, které se dají lehce utřít 🙂 Já jsem ale vždycky používala klasickou deku 😀