icon

DADA pleny a bělení. Jsou běleny chlórem nebo horkým vzduchem?

valuska178
21. říj 2019

Zdravím všechny, ráda bych se zeptala zda někdo z Vás neví jestli jsou pleny Dada běleny chlórem či horkým vzduchem? 🙂 Nejsme schopni nikde najít více info.🙂 Předem všem děkuji! 🙂

vendes
•
21. říj 2019

Měly by být běleny oxidací a horkým vzduchem. Nebo to aspoň píší na stránkách prodejce plen dadaplenky.cz.

valuska178
autor
•
21. říj 2019

@vendes Jé moc moc děkujeme za odpověď!!! 😊

vendes
•
21. říj 2019

@valuska178 Není zač, jestli vás zajímají pleny bez chlóru, zkuste se kouknout na Bambo nature, Kolorky, MonPeri.

vaseli16
•
22. říj 2019

Muzu Ti doporucit plenky MonPeri... Jsou od ceskeho vyrobce... Maly se mi oprudil po slavnych pamperskach a tyhle super a pak jsem pouzivala i Dada ☺️

butikova
•
5. pro 2019

Peg je ale ve všech :(

zelenaesmolda
•
6. pro 2019

@butikova
jaky peg?

drep
•
6. pro 2019

@vaseli16 monperi je čína, za mě vedou bambo nature (teda když nepočítám látkovky). I Všeobecně oblíbené muumi mi smrdí.

vaseli16
•
6. pro 2019

@drep to teda nevim kdes prisla na cinu???https://www.monperi.cz/cs/o-nas/certifikaty/

kess01
•
6. pro 2019

@vaseli16 složení plínky je celosvětové 😃

ai30
•
6. pro 2019

@kess01 No tak tomu rikam lahodna ekologicka stopa 😅 Proto me vzdycky omejvaji, kdyz nekdo rekne, ze latkovky jsou neekologicke, protoze se musi prat 😂

drep
•
6. pro 2019

@vaseli16 český nápad, česká firma, výroba v číně, stejně jako kolorky. Za mě hnus, ale nechť si každý dělá co chce

vaseli16
•
6. pro 2019

@kess01
@drep aha...super...no my uz je teda nepouzivame meli jsme je asi 14dni...to je mazec teda...diky holky za info

butikova
•
8. pro 2019

Holky a proč nelatkujete? Vždyť je to tak super. Zdravé dítko, neprasim planetu a ještě na tom hodně ušetříme