icon

Do čeho obléknout mimčo do zimního fusaku?

len.z
15. říj 2009

Ahoj maminky.....máme 5 měs. holčičku a přemýšlím, co jí koupit na sebe do zimního fusaku..jestli je lepší kombinézka, nebo bundička a teplé kalhoty.....děkuji Lenka 🙂

petrach
•
15. říj 2009

len.z mi mame kombinezu ,přijde mi rychlejc oblečená ..jinak myslím že to je vcelku jedno..kombineza netahne v pase to u nas vyhralo 😉

power700
•
15. říj 2009

my také měly kombinézu. Rychleji se to oblékne . 🙂

atreides
•
15. říj 2009

my zase měli kalhoty a bundu, víc mi to vyhovovalo a když jsem potřebovala někde rychle přebalit, tak jsem jen stáhla kalhoty, ale osobně si myslím, že je to jedno, záleží co vyhovuje víc tobě 😉

josifek
•
15. říj 2009

Já do fusaku nedavala ani kombinézku ani bundu a kalhoty ale normální věci většinu ty sametové ty teplejší 😉 Kombinézku máme zvlášť a to dávám jen deku do kočárku 😀

jituskak
•
15. říj 2009

to já právě taky řeším. dneska jsem byla poprvé s fusakem a teda nevím. dala jsem mu punčocháčky, teplý ponožky a tepláčky a na bodýčko s dlouhým rukávkem jen nextíkovou chlupatku. a čepičku samo. no, že by se nějak potil se mi nezdálo, ale hned mi usnul, tak jsem mu tam nechtěla šahat... takže myslíte, že i do fusaku oblíkat víc? já teda trochu tápu. malej má 5 měsíců.

jmisa
•
15. říj 2009

Jitus, myslím, že byl oblečenej dost. Já měla malého oblečeného obdobně a sáhla jsem si a byl teplý akorát.

senja
•
15. říj 2009

Jituskak, souhlasim s jimisa - bylo to akorat 🙂

Naseho trimesicniho prcka v tech dnesnich 4 stupnich oblekla jen do kombinezky bez fusaku. Pod kombinezkou mel mansestrove laclacky + puncochacky, vlnene boticky, tricko s dlouhym rukavem a vlneny svetrik, cepicka. Stejne v tom silenem pocasi jsme venku vydrzeli jen kolem 40 minut 😀 😝

Myslim, ze abych ho takto obleceneho dala do kombinezky a teprve pak do fusaku by muselo byt o neco chladneji 😉

baca
•
15. říj 2009

Já jsem myslela, že pod tu kombinézu malou obleču jen jako na doma, body a kalhoty, ale vidím, že vy pod to víc oblékáte, tak nevím, ale zase bych ji asi šupla do fusaku, takže ony se ty vrstvy zase vyrovnají tam

ronja27
•
15. říj 2009

taky jsem dneska vahala dala jsem : teple puncosky, bodycko , lehci svetrik, cepicku a kombinezku mame takovou jemnouckou zda se mi lehci neni nejaka naducana a v te jsem ho dala do fusaku a jeli jsme. pri vetsi zime pocitam ze pridam jeste deku.

evicka7
•
15. říj 2009

naší malé bylo loni v zimě půl roku a měla obě varianty, jak kombinézu, tak bundu, ale častěji jsme používali kombinézu, protože pod ní byla oblečená jako na doma a dál jsem neřešila, ale máme teda fakt teplej fusak, třeba do fusaku co jsme měli k jané kočárku bych jí pod tu kombinézu navlékla víc

kubinkov
•
16. říj 2009

Jsem zastánce jednoduchosti. Malé mimi jsem v zimě oblékla do kombinézy na domácí oblečení ( Body + overal) a šupla do fusaku. Dneska měl ( 21 měs.) body, punčocháče, fleecové kalhoty, fleecová mikinka, zimní bunda, kuklička, rukavice, boty. V kočárku seděl ve fusaku a taky hodně chodil. 😉 Kombinézu budeme používat až bude mrznout.

hlavinka
•
16. říj 2009

zdarec holky! rika se, ze by dite melo mit o jednu vrstvu vic nez my. takze podle mne je ta jedna vrstva navic fusak - a dost tepla. Ja davam bundu a teplacky teplejsi. je fakt, ze ty, co jeste nechodi, se nezahrejou, zatim co my chodime a tim se trochu zahrejeme. Ale zase nechci nic prehanet, aby nebyla moc choulostiva

baca
•
16. říj 2009

Tak já jsem si taky dnes říkala, že to nebudu přehánět, že je jeden nad nulou a přišla jsem totál omrzlá. A to jsem měla rukavice a čepici. Příště si vezmu rukavice snad dvoje a pod kalhoty ještě nějaké spoďáry. 😀

len.z
autor
•
16. říj 2009

Holky já jsem takový ten tip, že jakmile je po d 20 stupňů tak mrznu...takže to abych malou do kočárku nabalila jak kouli.......já mam Fusak od Emitexu, je hoooodně teplý, tak jsem koupila kombinézku s bavlněnou podšívkou, místo flaušové, aby se zase v tom kočáru neupekla.... 🙂
Ale je to děsné dilema......už aby bylo jaro... 🙂

lisanda
•
16. říj 2009

Ahoj my chodíme oblečené takhle, 4,5m: body, dupky nebo teplé punčošky, teplý-semišový overal s kapucí, čepku bavlněnou a fusak lodger 🙂

zlajana24
•
17. srp 2015

Ahojky, já mám zase fusak-kaiser a je hodně zatepleny tak nechci davat moc vstev at se mi maly neupece. takže to vydim na body s dl.rukávem, punčocháče, mikinu chlupatku neboo bundu? cepku rukavice púlosim poradte dámy 😖