icon

Elektronická odsávačka mléka. Jakou doporučíte?

annachr
8. zář 2019

Ahoj doporucite mi dobru elektonicku odsavacku mléka? Mam ruční a jdou mi upadnout ruce.

svntvt
•
8. zář 2019

Medela 😉

pe_tu_ss_ka
•
8. zář 2019

Za mě také medela.. Ale jestli můžu radit, tak na obě prsa zaráz, ušetří to čas, a navíc když se jedou obě prsa společně odaaje se víc.. Já takhle dostala půjčenou od sestry, a ta je jen na jedno prso, a z druhého jsem musela chytat lahvičkou, protože teklo samo 🙈

merope
•
8. zář 2019

Taky mám Medelu a spokojenost.

ange_de_la_morte
•
8. zář 2019

Medela je super 🙂 já měla Medela Mini Electric a vystačila jsem si - maximální spokojenost ... pokud ti nevadí větší investice tak Medela Swing je ještě lepší

svntvt
•
8. zář 2019

Mela jsem Swing, je to teda fakt suma, ja mela stesti, ze jsem ji mela pujcenou od svagrove, ale vyborna vec. Jsou tam dve faze, stimulacni a odsavaci, nastavis si i tlak, aby to nebylo ani moc ani malo a nebylo to neprijemne, proste fakt vymakana.

svntvt
•
8. zář 2019

Jeste doplnim, ze jsem jednu dobu i dost bojovala o zachovani mleka a bez teto odsavacky bych to nedala.

merope
•
Autor odpověď smazal
•
merope
•
8. zář 2019

@svntvt Tak já měla půjčenou Medela Symphony, to je ještě větší pálka - ale rozkojila jsem se skvěle i s dosti rozdrbaným kojením z nemocnice a s dítětem na neonatologickém JIPu. Ale pak po návratu z porodnice už s malým jsem sehnala Medela Mini Electric a s ní "kojila" dalších pár měsíců než se drobek naučil sát sám.

zzuzzocka
•
8. zář 2019

Ardo Calypso, ",kojila" jsem takto 11 měsíců.

annachr
autor
•
9. zář 2019

No prave potrebuji jenom na noc malinka mi prespi i 8 hodin pak se napapa trošku asi 5 minut z jedneho prsu a spí dal tak to druhe musim odsavat mam ruční a to je nanic možná by stačila ta madela mini ale holky je to fakt ranec

svntvt
•
9. zář 2019

@annachr Jako pokud to pouzivas malo, tak zkus tu mini, furt lepsi nez rucni. A mrkni na bazar, holky to vetsinou prodavaji za hezkou cenu.

jirovapa
•
9. zář 2019

@annachr měla jsem od Philips avent a byla jsem maximálně spokojená. Byla na jedno prso a stačila mi. Ale mají i na dvě prsa, záleží jak budete chtít 🙂. Po roce jsem jí prodávala v pěkném stavu dál 🙂.