Koupit použitou lahvičku?
Holky, mám možná hloupý dotaz, ale...koupili byste použitou lahvičku na krmení? Jde mi o láhev medela calma, která je jinak strašně drahá a já nevím, zda ji dítě příjme. Tak se mi nechce kupovat nová. Zase na druhou stranu se bojím, zda, když ji vysterilizuji bude opravdu sterilní a čistá, aby děťátko něco nechytlo. Mám sterilizační tablety. Děkuji za názory.
@nikishkaaaa lahev jak lahev,ta by se i vysterilizovala, ale ta savicka by mela byt nova
@nikishkaaaa vzhledem k tomu, že na netu prodávají použité menstruační kalíšky, tak asi ani lahev nebude problém. Já osobně mám sice na dceru hafo věcí z druhé ruky, ale do lahve bych nešla, my v medicíně velmi ustupujeme od resterilizace plastových věcí, protože ani profi sterilizace nehubí priony, tak to je pro mě pomyslná stopka (-jasně, vím, že se priony vyskytují v mozkové tkáni, takže moc není způsob, jak by se dostali na laryngeální masku, menstruační kalíšek nebo lahev, ale stejně)
Maximálně na vyzkoušení, pokud jde dokoupit nová savička, ale také bych volila spíš novou..
@nikishkaaaa já jí třeba prodávala, nikdo jí nekoupil. Použila jsem jí 2x a pak pokaždé vyvařila, přesto jí nikdo nechtěl. Malá by radši umřela hlady než by se napila z láhve, takže u nás několik stovek vyhozených do hajz... 🙄

@nikishkaaaa Já osobně nekupuju nic použitýho, a věc jako lahvička už tuplem ne.