icon

Lehátko pro miminko. S jakým jste spokojené?

elizzah
18. únor 2020

Doporučil by mi někdo lehátko pro novorozence s jakým jste spokojené mě se docela líbi vybrační od zopy jen s ním nemám žádnou zkušenost tak me zajímají vaše názory a zkušenosti.

jako_mala_holka
•
18. únor 2020

Zrovna jsme koupili Kinderkraft 5v1 Unimo, ale zkusenosti s nim zatim nemam, mimco se narodi az v cervnu... libi se mi ale, ze je pouzitelne na dlouho, od uplneho lehu vc houpani az po kresilko, akorat tedy neni vibracni a nehraje, ale to jsme ani nechteli

lpch
•
18. únor 2020

@elizzah Ja mam dobrou zkusenost se sedatky od Fisher Price, ale uplneho novorozence jsem do nej nepokladala, zacala jsem tam na chvilku davat az nekdy kolem druheho mesice

puhelin
•
18. únor 2020

Mam nejobycejnejsi, ktere existuje. Bez houpani a bez vibrace. Nepouzila bych to. Pouze ma hrazdu, abych na ni mohla povesit hrkacku. Je v nem pouze na cca 15 minut, kdyz se sprchuju, nebo kdyz ohrivam obed. Cca od 2 do 4 mesicu. Ted mam v koupelne na zemi podlozku a hraje si na ni sam, to same u kuchyne.

charliina
•
19. únor 2020

Zopu jsem si koupila minuly tyden, taky me nadchla, mala se ma sice narodit az v dubnu ale myslim si, ze lehatko bude super- když pominu priserne melodie ze kterych mam pomalu depresi i ja tak je fajn 😃 Ma pevnou konstrukci což je super a i to polohovani je fajn, ze to vyuzije i pozdeji jen jako sedatko. Plus teda muzes jak houpat tak zapnout vibrace- za me asi splnuje vsechna ocekavani☺️

astyna88
•
19. únor 2020

Prosim te,hlavne ne vibracni....to je mor na detske kosti a vazy. Takovy nesvar,ktery se dost chytil. Pro funkci staci uplne obyc za par korun, stejne tam je dite jen do doby,nez se ti muze otocit....