icon

Chůvička. Jakou máte vyzkoušenou?

cila9
22. čer 2020

Dobrý den dámy,

uvažuju o koupi chůvičky. Jakou máte vyzkoušenou? Zatím se mi líbí bayby chůva, kvůli poměru cena/výkon. Chci jen vysílačku bez zbytečných funkcí, jako měření vlhkosti a podobně. Jen dobrý zvuk a hlavně obě jednotky na baterie, ať můžu mít vysílačku v kočárku a tak dále.

zirafka11
22. čer 2020

@cila9 mám TrueLife nany tone VM 1 a jsem spokojená.

biedronca
22. čer 2020

@cila9 No jestli je rozhodující aby OBĚ stanice mohly být bezdrátové/na baterky, tak až takový extra výběr není. Tuto rozhodujeme my si koupit, byla mi tady doporučována, pro mě je právě rozhodující aby obě ty stanice byli na baterky 🙂

biedronca
22. čer 2020

@zirafka11 A obě ty stanice mohou být na baterky? Zadná z nich nepotřebuje neustale zasuvku?

miba10
22. čer 2020

@biedronca přesně tuhle máme doma. Je opravdu super. Jedinou nevýhodu má, že bez napájení vydrží cca 30 minut

jancabr
22. čer 2020

Máme Neonate. Sice za 3.000, ale maximálním spokojenost a bereme to jako investici na třeba šest let

zirafka11
22. čer 2020

@biedronca ano, obě jsou na baterky. Akorát ta dětská část na baterky funguje jakoby v pohotovostnim režimu, tj. přenáší jen zvuk. Nesvítí, nedělá melodie. A tedy nemám vyzkoušeno, jak dlouho na baterky vydrží.

cila9
autor
22. čer 2020

A co říkáte na Bayby bbm 7705?

biedronca
22. čer 2020

@miba10 jenom??? Kurde to je na prd......

anita003
22. čer 2020

@biedronca taky máme tuhle a vydrží rozhodně několik hodin, odhadem 6 určitě, víc jsem zatím nepotřebovala... Takže @miba10 má určitě slabou baterku...

blondynka400
22. čer 2020

@cila9 za mne jedině Avent, stačí obyčo, třeba tato: https://www.mall.cz/detske-chuvicky/philips-ave...
Mám tedy starší model, ale funguje bezchybně, pouze na baterky vydrží poměrně dlouhou dobu.

cila9
autor
23. čer 2020

@blondynka400 na tu jsem se dívala a úplně by stačila, jenže dětská jednotka není na baterie, je to tak?

miba10
23. čer 2020

@biedronca bohužel, ale možná by se to dalo vyřešit tím, že by se do toho dala koupit silnější dobíjecí baterie 😉

biedronca
23. čer 2020

@anita003 a to je na dobijeci baterie,ano?

anita003
23. čer 2020

@biedronca ano, když jdu spát, dám to nabíjet a ráno zase funguju normálně bez sítě... Jsem s ní fakt spokojená, má velký dosah a bez kamery si to už neumím představit..

blondynka400
23. čer 2020

@cila9 tu co mám já, tak je. Normálně tam jsou nabíjecí baterky a vydrží bez sítě hodně dlouho. Případně se tam dají dát i normální baterky. Jak jsem psala, mám tedy starší typ...

aneta15
23. čer 2020

@cila9 já mám tuhle a jsem spokojena

biedronca
23. čer 2020

@anita003 Takže rovnou při koupi přikoupit nabíječku baterií a silné nabíjecí baterky, ano? 🙂

anita003
23. čer 2020

@biedronca nene, tam nejdou běžné baterky, je tam klasická nabíjecí baterie jako např. v telefonu...😉

dunkap
23. čer 2020

@cila9 ahoj, já mám tuto a jsem také maximálně spokojená.
https://www.mall.cz/detske-chuvicky/neonate-bab...

biedronca
23. čer 2020

@anita003 Jo taaaaak 🙂 Ok, už chapu. DÍKY !! a dosah tedy dobrý jo?

anita003
23. čer 2020

@biedronca mám otestováno přes několik zdí, přes celý dům až na zahradu, takže fakt super, až mě to samotnou překvapilo... Každopádně, jestli se budeš ještě nějak rozhodovat, určitě zvol s kamerou, neb kolikrát mi třeba malá ze spaní kňourá, tak se můžu jenom podívat na obrazovku a zjistit, že spí a nemusím tam pokaždé lítat 😉

biedronca
23. čer 2020

@anita003 No právě, tak ja chci tu o které se ted bavíme právě. tu Baby BBM 7020.