Do kolika měsíců nosilo vaše dítě bodyčka?
Jsou praktické i pro dvou tří roční batole 🙂 ?
Občas vídám moc krásná body ve větších velikostech, ale nevím, zda ty spodní druky nezavazí pak kvůli chození na nočník... 😀 anebo jestli se do toho nechá ještě nasoukat... 😎
Díky za poznatky 😉
Budu je dávat, dokud seženu velikost. Trička má stále vysoukaná pod prsa.
Klukům jsou 2 roky, jsou bez plen, ale na zimu jsem každému ještě jedno koupila (vel. 98), aby neměli holá záda. Uvidím, jak se jim to bude líbit mít to zapnuté jen přes slipy. Jinak jsme teď už dávali trika. Převážně body jsme měli do vel. 86.
co nejdýl, ale jak neměl plínu tak už ne. To bylo nepohodlné pro mě i pro něj. 😉
Nosili jsme do velikosti 98 🙂
Tak já dávala až do třech let kvůli zádům. A s čůráním nebyl problém, rozeplo se to a bylo, dávala bych i dýl, sle do školky už to je nepraktické 😉 a hlavně větší velikosti nedělají..
Skoro do tri let a kdyby delali vetsi nez 98, nosili bychom i dal. 🙂
Tak mi teď jsme přes den bez plen, takže na doma triko na ven bodýčko kvůli zádíčkům a aby se jí triko nesoukalo ven z kalhot. Přes léto byly trika i na ven. Jinak máme vel 86/92
U dcery do 98. Trička jsou pěkná věc, ale pak jsou neustále holá záda ☹
Nosí doteď 🙂 na čůrání volá a druky rozepnu a je to 🙂
Oba cca do 20 měsíců, došli jsme k velikosti 92 u prvního a 98 u druhého synka. Bez plen mi to přišlo nepraktické, se slipečkama jim ty druky vadily mezi nožičkama, ať byly rozepnuté nebo zapnuté, tak jsem jim v chladnějších dnech pak dávala dlouhá trička nebo nátělníčky (lidl má super, drží tvar a jsou krásně dlouhé) 🙂
do tý doby než je bez pleny což je teď..na zimu má kombinézu takže na záda mu netáhne..pro mě jsou trička praktičtější 😉
Nosi stale a nestezuje si ze by ho to nekde tlacilo.
my nosili do cca 2,5 let, než jsme odbourali plenky, poslední velikost 98-104, bez plen je to už nepraktické, letošní zimu budeme poprvé bez, tak snad to dáme s nátělníkem taky v pohodě.. Když je chladněji, tak je dávám místo vrchního dílu pyžama (zatím máme na noc pleny), ale už budou za chvíli malé a větší nejsou..
Asi tak do dvou let - přes zimu jsem je dávala ještě na ven, aby neměla holá záda. Pak už to bylo nepraktické.
malá má 27 měsíců a bodýčka používáme, až nebude mít pleny, bodýčka mít nebude, pak budem mít už jen ty delší tilka, aby netáhlo na záda 🙂
Synovi je 3,5 roku a na noc je má stále, dáváme je ještě pod pyžamo. Syn není obalený tukem, tak ho nemá co hřát. Po týdnu ve školce už jsme opět od pondělí doma s rýmou 😢 .
Do 2 let jsme měli poslední. Pak už ne, už byly trička a slipečky. Od chození na nočník je to krajně nepraktické.
Dcerka měla bodyčka jen do roku a půl, dokud měla plenky. Na nočník chodí čůrat i sama a i venku si sama zajde, takže body by nerozepla. Na spinkání má ještě plenku, takže používáme zatím overálky.
synovi budou dva a nosí je stále... A asi i chvíli ještě nosit bude... Dokud se nenaučí na nočník... A i kdyby, pořád si myslím, že je pro té dítě rychlejší rozepnout mezi nohama, než stahovat kalhotky/slipy... Ale to uvidíme časem... Vím, že určitě poslední body měl starší syn kolem velikosti 92, což je tak ty 2-2,5 roku...
Syn má téměř 21 měsíců a pomalu končíme. Ještě je nosí na spaní, ale jinak už ne. Zkoušíme trénovat na nočník a tak nás to oba zdržuje. Začíná nosit nátělníky. A když je tepleji a nemá nátělník, tak stejně nosí delší trička, tak mu je zakasám do tepláčků/kalhot a hotovo.
My měly bodýčka do té doby,než začala dcerka chodit na nočník,nebo spíš,dokud měla plínku. Větší body jsem také kupovala (velikost 104),ale ty využila pak už jen v létě na spinkání, místo pyžamka. 😉
Do roka, pak bylo leto, tak mel jen triko a potom natelnik a triko....vadilo mi to zapinani...na noc ma pyzamo zasoukany do kalhot a v zime fleecovy overal...
Cca do 2 a ctvrt, loni byla dlouha zima, tak body dostaval, i kdyz uz chodil na nocnik. A pak i pozdeji, dokud jsem nemela nakoupene natelniky, obcas v chladnem pocasi, ale to jsme mu ho nezapinali, aby se sam mohl svleknout a curat.
2 roky a stále je nosí 🙂
Jak začne na nočník, tak už jsou nepraktická, že se to občas vymáhá v tom nočníku a taky na čurání už to není praktické pořád rozepínat.
skoro do dvou let, pak jsem to kvůli nočníku zrušila 😉 😉
Do velikosti 98, pak už se ani snad nedaly moc sehnat, ale ještě teď, někdy ve 3 letech si říkám, jak by byly praktické (kdyby nechodil na nočník), aby netáhlo "na flígr":o)))
Do letošního léta takže skoro do dvou let, vycházelo to na vel. 98, větší se snad ani nevyrábí, bohužel. Včera na hřišti při pohledu na holá záda a bříško jsem si na body hned vzpomněla, praktická to věc 🙂
Do teď dávám bodyčka, zatím velikost 98, malý má ještě plíny tak je to v pohodě, občas dám tílko a na plínu šoupnu trenky, aby to drželo a naprosto v pohodě 🙂

Bodyčka jsem dávala v zimě (jejich 2 roky), dobře drží pleny a nefouká na záda. Letos jsou sice už bez plen ale několik (vel.92,98) jsem si jich schovala zase kvůli zádům.