Ekologické jednorázové pleny. Jaké se vám osvědčily?
Potřebovala bych poradit, jaké pleny se vám osvědčily. Chtěla bych nějaké ekologické. Malá má plenu už jen na spaní. Používala jsem pro ní pleny Alana z DM a byla jsem spokojená. Teď je přestaly prodávat a nahradily je jinými a po těch se mi malá osypává. Je atopik.
Malá má něco přes 14 kg. Používaly jsme ty s beruškou. Na obale bylo něco růžového. Ty větší jsme zkoušely a ty jí moc neseděly.
My měly v porodnici Attitude (vyrábějí se i větší), malá se mi po nich neosypala, neprotekly (teda protekly jen jednou a to byly málo dotažené), nejsou vůbec parfémované. Teď už jedem v látkovkách, poslední balík těch Attitude dojedem na cestách a k doktorce.
http://www.kikko.cz/internetovy-obchod/ekologic...
zkušenost bnohužel nemám...v porodnici nám davaly moltex, ale taky nejsou 100% odbouratelné...
Díky za vaše reakce. Zatím mám od bbn zásobu Alan a uvidím, jestli budeme potřebovat nějaké další. 🙂

@marcela72 a kolik tvoje malá váží? Já mám doma zásobu (několik balíků) plen Alana, ale už je nevyužijeme, je bez plen, tak kdybys chtěla odkoupit. Samo že za menší cenu než v dm.