Hnízdečko pro miminka, jak jste spokojeni?
Ahojte, jak jste spokojeni s hnízdečkem? Hlavně po praktické stránce. Jak dlouho se cca používá? Vleze se tam mimco jeste po půl roce?
Ja zatim zkusenost nemam, taky jsem ho chtela porizovat, ale ted mam pocit, ze kojici polstar dokaze splnit stejnou roli tak vaham, zda nemit jen ten (pouzivam ho uz ted na spani atd).
Za mňa zbytočnosť ako ďalšie iné veci...miminu je najlepšie na zadech, v 6m už bude tráviť väčšinu dňa na zemi na brušku
Hnízdo bylo super, dostala jsem ho jako dárek, sama bych si ho nekoupila. Využili jsme cca tři měsíce, pak přes den byla na hrací dece a v noci se mnou v posteli 🙂
Přiznám se, že jsem nějak nepochopila, na co to je. Malá jako miminko buď doma spala v postýlce nebo byla na hrací dece, takže pro mě by to byla zbytečnost.
my máme hnizdo do těď a to má malá 9.měsíců,spi sice v rozvazaném,ale u nás je stale v pernamenci a byl to nejlepší kup.Daleko vetši vyhození penež byl pro me třeba kojicí polštář.
ahoj já jsem si ho sama ušila a malá má 5.měsíců a sice ho musím rozvázat aby se mi tam vlezla ale je to super můžu si jí vzít do postele.
Mám nedonošená dvojčata, takže se v hnízdečku cítila víc bezpečně, protože v podobných pelíšcích strávili oba několik měsíců v inkubátoru v nemocnici. Měli tam vymezený prostor a nemuseli být pořád jen zavinutí. Spali v nich třeba u prarodičů, když jsme tam byli na návštěvě. Šila nám je babička. Vydrželi do cca 3 měsíců (korigovaného věku podle původního termínu, kdy se měly děti narodit), pak už měli oba tendenci se točit na bok a překážely jim okraje, ale co do velikosti by jim vydržely déle.
Hnízdo jsme měli a používali do cca 3měsíců, pak se už malá potřebovala víc hýbat. Ale na ležící miminko úplně super, určitě doporučuji 🙂
Za mě obrovská spokojenost s hnízdečkem. Až taková, že jsem si koupila dvě. První bylo dost malé a našemu malému bylo ve 3.měsících malé. Koupila jsem větší a kvalitnější a to je úplně super. Synovi je 5.měsíců a ještě nám pár měsíců poslouží. Máme ho daný na gauči a malý v něm spinká přes den, i si v něm jen tak leží a hraje si.
Děkuju moc všem 🙂 A máte nějaký tip odkud objednávat, aby to vyšlo finančně rozumně? Ještě si to teda rozmyslíme, ale abych zhruba věděla, jak se to cenově pohybuje. 🙂
@pajushak https://deti.bazos.cz/inzerat/73046298/Prave-us...
Paní pošle na výběr látky..
Hnizdecko jsem synovi sila, myslim, ze se moc povedlo, par kamaradek na mne loudilo usiti na zakazku :D takze jsem se strasne tesila, jak v nem bude syn spinkat.. no chyba lavky. Mozna tak prvni mesic, kdyz byl jeste aspon trosku spavy, ale jinak se v nem moc neohral. Meli jsme ho na sedacce, aby nelezel jen tak a mel vymezeny svuj prostor (prijde mi to i takove prehlednejsi) a aby nebyl sam v loznici v postylce. Nicmene cca od druheho mesice doma proste nespi, jedine u prsu, jinak jen v venku v kocarku. Lezeni v hnizdecku v bdelem stavu neprichazi v uvahu, rve. Druhy mesic vyzadoval chovani cca od tretiho mesice si oblibil vibracni lehatko, ze ktereho ma prehled, co se kde deje. Hraci deku taky moc nemusi, jen dopoledne na 20minutek po ranim kojeni. Takze za me neee, pokud by byl vice lezici a spici miminko, tak bychom ho uzili vice 😕
@eofab Kde jste kupovali, prosím? 🙂
Chci si je nechat ušít u známé, pro dvojčata, která čekáme. Můžu se zeptat, jaký rozměr mám zadat, aby nám chvilku vydržela?
@oveckaluky Taky by mne zajímalo 🙂 Díky všem za radu..
Ahoj,dostali jsme jako darek a SUPER!Male byly ctyri mesice a stale ho pouzivame... Kdyz jezdime za rodinou a prespime tam,tak ho vozime take-mala je v nem pak spokojenejsi-mam pocit,ze si i v "cizim" prostredi,pripada "jako doma"...

Skvela vec.malej je v nem pořád.mame ho v kolibce,pripadne vyndam na sedacku a polozim do nej.nelezi v prostoru.takze za me jo.v pulroce si myslim ze se taky vleze