Hnízdečko pro miminka, jak jste spokojeni?
Ahojte, jak jste spokojeni s hnízdečkem? Hlavně po praktické stránce. Jak dlouho se cca používá? Vleze se tam mimco jeste po půl roce?
My jsme spokojení velice, máme hnízdo od MMMoje, je skvělé. Malý má půl roku a spinká v něm hrozně rád, když teda zrovna nespí se mnou v posteli🙂 Není schopný ze z něj vykulit, takže ho to udrží kde má a nikde necestuje...velikost v pohodě
@alcar Jsi hodná, ale budu potřebovat dvě, čekáme dvojčata. Už to mám domluvené, jen bych potřebovala ty rozměry - těch větších, máme málo mista v ložnici, tak je budu mít u sebe a chtěla bych, aby aspoň 4-5 měsíců vydržely.
@alcar jo, ted koukám, že máš taky po dvojčatech 🙂
@vanea a můžu se zeptat na vnitřní rozměr, prosím?
Maly ma 5 mesicu a porad pouzivame. Dokud se mu v nem bude libit necham. Da se dole rozvazat, tak muze slouzit jeste dlouho. Kupovala jsem sity od nejake pani za 390,- a jsem spokojena..
@oveckaluky jasne zítra změřím, ma vydržet cca do roka🙂
Nám se osvědčil velký péřové polštář ve spojení s kojícím polštářem a malá tam spala jak mimino🙂.
@vanea Moc děkuju, jste zlatá :-*
@oveckaluky Nafoceno, je tam i šmudla ve 2,5kg když jsme ho přivezli, jak v tom plaval a i teď, kdy má přes 8kg už =) Jinak je to ze stránek http://www.mmmoje.cz/produkty/1/hnizdecka-pronb... , vel 2 vhodná 0-12m, více o velikosti zde http://www.mmmoje.cz/pece=)
Ještě doplním, že hnízdečko máme dole utáhlé na max, zatím není potřeba ho povolovat.při povolení se dá roztáhnout dole (na jedné z fotek jde vidět), cca od půlky je pak trochu širší.
@vanea Moc moc děkuju, jste zlatá :-*
@vanea Moc děkuji :-*
Super. Ale už ve 3 měsíci jsem rozvazala šňůrky, jinak už bylo male
Obnovují diskuzi.. Jake máte zkušenosti s hnízdě? U první dcery jsem neměla, teď nad tím uvažuji. Pokud jste spokojeni, odkud jste prosím kupovali a je něco, na co je dobré dát si pozor? Moc děkuji 😊
@alcar Dobry večer ,krásné hnizdecka,také jsme občas využily v naší velké posteli
Nicméně si myslím ze miminkum je nejlíp u mamy ,pritisknute ,nebo přisate..
A kor dvojčátka.. si myslím ze by rady byly spolu furt..jako v brisku maminky..tak me napadlo..hnizdecko "velikého obě deti společně
Pěkné dny i noci klidne..