icon

Hnízdečko pro miminka, jak jste spokojeni?

dzejnule
26. bře 2017

Ahojte, jak jste spokojeni s hnízdečkem? Hlavně po praktické stránce. Jak dlouho se cca používá? Vleze se tam mimco jeste po půl roce?

Strana
z2
markiiska
26. bře 2017

Skvela vec.malej je v nem pořád.mame ho v kolibce,pripadne vyndam na sedacku a polozim do nej.nelezi v prostoru.takze za me jo.v pulroce si myslim ze se taky vleze

mku
26. bře 2017

Ja zatim zkusenost nemam, taky jsem ho chtela porizovat, ale ted mam pocit, ze kojici polstar dokaze splnit stejnou roli tak vaham, zda nemit jen ten (pouzivam ho uz ted na spani atd).

lv
26. bře 2017

Je to hezká věc, když byly holky malé nebylo to, tedy alespoň ne tak rozšířené jako teď.. půl ročnímu asi už ne, většinou se už otáčí, když nespí, je většinou na břiše..
@mku pokud máš ten, tak bych hnízdo nekupovala

stratilikova
26. bře 2017

Za mňa zbytočnosť ako ďalšie iné veci...miminu je najlepšie na zadech, v 6m už bude tráviť väčšinu dňa na zemi na brušku

sunnurse
26. bře 2017

Hnízdo bylo super, dostala jsem ho jako dárek, sama bych si ho nekoupila. Využili jsme cca tři měsíce, pak přes den byla na hrací dece a v noci se mnou v posteli 🙂

scruffy
26. bře 2017

Přiznám se, že jsem nějak nepochopila, na co to je. Malá jako miminko buď doma spala v postýlce nebo byla na hrací dece, takže pro mě by to byla zbytečnost.

dendulevrtule
26. bře 2017

my máme hnizdo do těď a to má malá 9.měsíců,spi sice v rozvazaném,ale u nás je stale v pernamenci a byl to nejlepší kup.Daleko vetši vyhození penež byl pro me třeba kojicí polštář.

verca156
26. bře 2017

ahoj já jsem si ho sama ušila a malá má 5.měsíců a sice ho musím rozvázat aby se mi tam vlezla ale je to super můžu si jí vzít do postele.

dvork
26. bře 2017

Mám nedonošená dvojčata, takže se v hnízdečku cítila víc bezpečně, protože v podobných pelíšcích strávili oba několik měsíců v inkubátoru v nemocnici. Měli tam vymezený prostor a nemuseli být pořád jen zavinutí. Spali v nich třeba u prarodičů, když jsme tam byli na návštěvě. Šila nám je babička. Vydrželi do cca 3 měsíců (korigovaného věku podle původního termínu, kdy se měly děti narodit), pak už měli oba tendenci se točit na bok a překážely jim okraje, ale co do velikosti by jim vydržely déle.

leoter
26. bře 2017

Hnízdo jsme měli a používali do cca 3měsíců, pak se už malá potřebovala víc hýbat. Ale na ležící miminko úplně super, určitě doporučuji 🙂

eofab
26. bře 2017

Za mě obrovská spokojenost s hnízdečkem. Až taková, že jsem si koupila dvě. První bylo dost malé a našemu malému bylo ve 3.měsících malé. Koupila jsem větší a kvalitnější a to je úplně super. Synovi je 5.měsíců a ještě nám pár měsíců poslouží. Máme ho daný na gauči a malý v něm spinká přes den, i si v něm jen tak leží a hraje si.

dzejnule
autor
26. bře 2017

Děkuju moc všem 🙂 A máte nějaký tip odkud objednávat, aby to vyšlo finančně rozumně? Ještě si to teda rozmyslíme, ale abych zhruba věděla, jak se to cenově pohybuje. 🙂

eofab
27. bře 2017

@dzejnule Já jsem objednávala přes Facebook u jedné paní a opravdu naprostá spokojenost. Když budete chtít, můžu vám poslat odkaz. Platila jsem nějak kolem 1.000,-, ale ta investice podle mě stojí za to.

dzejnule
autor
28. bře 2017

@eofab Dnes mi hnízdečko dojde. Paní mi jej ušila za 450,- 😀 🙂

alcar
28. bře 2017

Ja ted poridila na dvojcatka kluky. Budou narozeni o mesic drive, takze si myslim, ze jim v nich bude dobre a vyuziji se. 🙂

eofab
28. bře 2017

@dzejnule Já měla to první taky za 450,- ale to bylo hrozně malé. Tak jsem pak objednala právě už o dost větší a za víc peněz a s tím jsem byla teprve spokojená.
Tak uvidíte, třeba budeme spokojená hned s tímhle 🙂

dzejnule
autor
29. bře 2017

@eofab Přijde mi celkem velké, ale ano uvidíme 🙂 Prosím vás a kolik cca vaše hnízdečko váží? Já si to pořád představovala, že je to poměrně bytelné a třeba v tom i mimčo přenesete, ale to jaksi ee 😀

dzejnule
autor
29. bře 2017

@eofab Jinak mé vypadá takhle - samozřejmě je oboustranné.

pajushak
29. bře 2017

@dzejnule Kde jsi objednávala?

luska__
29. bře 2017

holky, jen mám dotaz - tyhle hnízdečka, které jsou asi ručně šitá -mají správně tu část na záda? myslela jsem, že miminka musí být na rovném.
to splňuje jen mimiconcept, co jsem tak našla. ty mají na ty záda "zpevněný"

dzejnule
autor
29. bře 2017
dzejnule
autor
29. bře 2017

@luska__ Já jsem obrázek hnízdečka posílala na konzultaci poradkyni a ta mi řekla, že v tom problém nevidí, pokud dno (ty obdelníčky) není nějak extra vystouplé a robustní. Že stejně se tam dává ještě plenka nebo slabší deka.

luska__
29. bře 2017

@dzejnule DĚKUJU za odpověď 👍

eofab
29. bře 2017

@dzejnule To naše hnízdečko podle mého nemá ani 1 kg. Je to lehké. Ale na přenášení to není.

eofab
29. bře 2017

@dzejnule My máme takové. Syn ho miluje

hop_ita
29. bře 2017

Hnizdecko jsem synovi sila, myslim, ze se moc povedlo, par kamaradek na mne loudilo usiti na zakazku :D takze jsem se strasne tesila, jak v nem bude syn spinkat.. no chyba lavky. Mozna tak prvni mesic, kdyz byl jeste aspon trosku spavy, ale jinak se v nem moc neohral. Meli jsme ho na sedacce, aby nelezel jen tak a mel vymezeny svuj prostor (prijde mi to i takove prehlednejsi) a aby nebyl sam v loznici v postylce. Nicmene cca od druheho mesice doma proste nespi, jedine u prsu, jinak jen v venku v kocarku. Lezeni v hnizdecku v bdelem stavu neprichazi v uvahu, rve. Druhy mesic vyzadoval chovani cca od tretiho mesice si oblibil vibracni lehatko, ze ktereho ma prehled, co se kde deje. Hraci deku taky moc nemusi, jen dopoledne na 20minutek po ranim kojeni. Takze za me neee, pokud by byl vice lezici a spici miminko, tak bychom ho uzili vice 😕

mischalinka
18. bře 2018

@eofab Kde jste kupovali, prosím? 🙂

oveckaluky
18. bře 2018

Chci si je nechat ušít u známé, pro dvojčata, která čekáme. Můžu se zeptat, jaký rozměr mám zadat, aby nám chvilku vydržela?

mischalinka
18. bře 2018

@oveckaluky Taky by mne zajímalo 🙂 Díky všem za radu..

newwi
18. bře 2018

Ahoj,dostali jsme jako darek a SUPER!Male byly ctyri mesice a stale ho pouzivame... Kdyz jezdime za rodinou a prespime tam,tak ho vozime take-mala je v nem pak spokojenejsi-mam pocit,ze si i v "cizim" prostredi,pripada "jako doma"...

Strana
z2