icon

Hnízdečko pro miminko - ano či ne a jaké?

zirafa1
9. dub 2016

Uvitam vsechny zkusenosti a nazory maminek, ktere MAJI nebo MELY hnizdecko-poridily byste jej znovu? Pripadne jake? Velice dekuji.

Strana
z3
san_gimignano
8. led 2017

@smazicka Jasne, fungoval úplně bez problému 😉 Malému bude rok a pořad spi v hnizdecku, jen jsem mu ho rozbalila 😉😊

svatuse
8. led 2017

Driv jsem o hnizdecku pro miminko taky uvazovala, ale ted muzu rict, ze za me je lepsi investice kojici polstar. Behem tehotenstvi jsem na nem spala, ted ho pouzivam pri kojeni a za pomoci deky z nej pro malou udelam hnizdecko, ve kterem rada lehava..

odula
8. led 2017

@smazicka no tak já jsem třeba hnízdo vůbec, ale vůbec nevyužila. Naštěstí jsem si ho ušila, tak mi není líto peněz. Máme a využíváme péřovou zavinku a ta nám nějak sedla líp. Monitor dechu máme dráťák angel care a spokojenost, už jede na třetí děcko.

smazicka
8. led 2017

@san_gimignano Jaké máte hnízdečko? Měla jste monitor dechu umístěný pod matrací postýlky?

smazicka
8. led 2017

@odula my máme po prvním dítku Nany

smazicka
8. led 2017

@ponickova .Monitor máme Nany, tak snad by to bylo v pohodě, když by byl pod matrací postýlky. Jaký máte vy? Také jste ho měla pod matrací? A hnízdečko máte jaké?

swizz
8. led 2017

Hnízdečka na internetu vypadají krásně ale ty ceny přemrštěné. Já osobně to kupovat nehodlám ale myslím že by mohlo být vhodnou alternativou pelech pro kočky nebo malé pejsky koupený ve zverimexu. Vypadají úplně stejně a stojí okolo 400...ušetříte tak min. 12 stovek 😉

odula
8. led 2017

@swizz to jo, ale matrose asi nejsou tak hlidany. Nejlepší ušít. Me vyšlo na dve stovky ;)

slenuska
9. led 2017

Uvazuju o koupi,ale ty ceny..nesije nekdo z okoli? Dekuji za tip😉

zirafa1
autor
9. led 2017

Já jsem nakonec od hnízdečka upustila, pořídila jsem stejně jako výše píše svatuse jen kojící polštář Candide Multirelax 3v1 a byla jsem opravdu spokojená. Měla jsem ten plyšový, v němž se miminku velice líbilo a využijete jej i vy již v těhotenství 🙂

ponickova
10. led 2017

@smazicka: My máme také Nany a opravdu bez problémů. Monitor dechu máme pod matrací a funguje naprosto v pohodě. A objednávala jsem hnízdečku na mimibazaru, od uživatele Aňulak - vyjde na 549,- ... což je trochu příjemnější cena. Původně jsem taky váhala, protože jsem narazila jen na hnízdečka nad 1 500 Kč a popravdě to mi přišlo moc. A nakonec jsem narazila na tuto paní. Zpracování moc hezké, ale bohužel nemohu posoudit s těmi drahými. Ale my jsme moc spokojení. Brali jsme od ní i zavinovačku a mantinely, vše za příjemné ceny. (prosím neberte to jako reklamu, jen dávám tip - sama jsem to řešila, tak to třeba někomu pomůže)

san_gimignano
10. led 2017

@smazicka Sila mi ho jedna pani tady z koníka.A monitor pod matraci, jak je v návodu.

horymili
10. led 2017

@slenuska zkuste zadat "hnizdecko" na fler.cz...myslim ze je tam nekolik sicek co sije za slusne ceny...nebo na fcb skupina STYL nejen pro deti - JMstyle

san_gimignano
10. led 2017

@swizz Vzhledove to sice vypadá jako pelech, ale kdyz se mašle rozvaze, ten tvar se zmeni a větší mimco muze mít i nozky ven. Navíc materiál levnějších pelechu pro zvířata je děs běs. Ale proti gustu... 😉

ponickova
10. led 2017

@san_gimignano: Souhlas, taky bych malé miminko fakt nedala do pelechu pro kočky... ;)

smazicka
11. led 2017

Já už mám objednané a vyjde na 549,-

mr_falko
11. led 2017

mame a ma ho v postylce a spi v nem v noci...naprosta spokojenost, sila mi ho na zakazku kamaradka

swizz
11. led 2017

No já si právě myslím že nejlepší varianta je ušít si to, nebo poprosit šikovnou kamárdku co to zvládne. Pozastavila jsem se nad těmi přemrštěnými cenami na internetu (kolem 1600) a proto jsem jako druhý paradox uvedkla ty pelíšky pro zvířátka....ale pořizovat to nehodlám😉

san_gimignano
11. led 2017

@swizz ta cena je jak kde. Kupovala jsem přes pani zde na konikovi, ušila cca za 800,- Kč. Používáme ho od narozeni uz 11mesicu. Za mě to byla dobra investice, to jsem utratila víc peněz za jiné blbosti 😂 Objednala jsem pak i kamarádce k narozeni dcerky a je taky moc spokojena.

mamka37
28. led 2017

na sbazaru je více lidí co je šijī a vyjdou od cca 500 - 800 ☺ taky uvažuju o jejich koupi.

nevesta2708
28. led 2017

Já miminku ušila hnízdečko. Materiál výjde na 249,- a je to od srdíčka😍

terezicaopica
13. únor 2017

Taky jsem přemýšlela o tom, že bych si jej ušila. Kde se dají koupit ty výplně? Taky někde v látkách?

saraella
28. bře 2017

krásná hnízdečka najdete na bebedesign.cz 👍🙂

winter
16. kvě 2017

Já si dnes objednala toto, snad splní svůj účel.

http://www.bebedesign.cz/hnizdecka/mracky-se-st...

saraella
25. kvě 2017

Na to jsem také koukala 🙂 Nakonec jsem si objednala se sloníkama😀 http://www.bebedesign.cz/hnizdecka/hnizdecko-se... Hrozně se mi líbí ta kombinace růžové s šedou❤ Doufám, že se bude malé líbit 🌷

winter
26. kvě 2017

Mě se právě taky líbí kombinace růžové a šedé. Hnízdečko už máme doma a je moc pěkné. Kvalitní materiál i zpracování, velikost se mi zdá také dobrá. 🙂 Vyzkoušíme až v červenci. Pokud se foto povede, tak ho sem vložím. 🙂

saraella
16. čer 2017

Já si objednala z www.bebedesign.cz a jsem opravdu spokojená🙂 je velmi kvalitně zpracované a dostatečně prostorné, takže doporučuji😉

great.girl
22. čer 2017

Hoky zajimalo by mne jak to je potom s pranim, kdyz si mimi ublinkne nebo se procura? da se hodit do pracky, prip. do susicky- nemate prosim zkusenost?

winter
22. čer 2017

@great.girl Zatím jsem neprala, když je úplně nové, ale vůbec bych se nebála ho dát do pračky na 40 st. a usušit na vzduchu nebo v sušičce.

ewik84
23. čer 2017

@swizz pelechy pro zvirata nejsou site z latek s atestem pro deti do tri let. Tudiz vam nikdo nezaruci kvalitu materialu, toxicitu barev a ve vetsine pripadech jsou plnene mrcenym molitanem, coz bych teda k mimcu nedala ani na sto metru - prach a opet latky buh vi ceho. Hnizdecka pro miminka - kupovane u kvalitnich vyrobcu - musi byt sita z netoxickych latek, plnena necim bez alergenu a pratelnym - takze vetsinou dutym vlaknem. Vzhledem k tomu, ze jsou sita z atestovanych latek, nemusite se bat vyrazek a pripadne nejake otravy, kdyz to bude treba miminko davat do pusy...takze asi tak. Ale pokud vam tech usetrenych par stovek stoji za zdravi vaseho ditete...je to jen a jen vase volba. 🙂

Strana
z3