icon

Jak jste oblíkli vašeho chlapečka na vítání občánků?

partyzanka91
24. kvě 2016

ahoj, sice máme čas až do podzima, ale už teď přemýšlím co Peťulkovi obleču na vítání občánků. U Míši bylo jasný že připravíme krásné šatičky, přeci jen holčičky se dají naparádit víc. U kluků je to střídmější - mě se dost líbil nápad dát malému čepičku se jménem (tak to měla jedna rodina co šla s náma na vítání s Míšou). Můžete mi poslat pár foteček Vašich chlapáků jak jste je na vítání vyfikli vy? Pro inspiraci. Děkuji a moc se těším na fotky

lavita
24. kvě 2016

měl svetřík a tmavý kaťátka a malou kravatu 🙂

caboonek
24. kvě 2016

Manšestráčky, košili a vestičku a bekovku

medved09
24. kvě 2016

Koupila jsem v CA sametový oblek - kalhoty, vesta, košile, motýlek. Byl k sežrání 🙂

monikadejna
24. kvě 2016

Nijak zvlast jsem to neresila, dostali jsme docela pekne mansestrove laclacky, k nim svetle body a navrch kostkovanou kosili s kratkym rukavem, skoro stejnou jako mel manzel (kupovala jsem spis pro legraci a nahodou se naslo vyuziti). Ale klidne bych ho tam vzala i ve slusnejsich dupackach, jsou to porad jen mimina, netreba z nich delat male dospele a cpat je do nepohodlnych kalhot aj.

eldrag
24. kvě 2016

body se slonem a hnede polodupacky... fakt jsem to neresila...

verka4d
24. kvě 2016

Normálně body,tepláčky a capáčky,fakt mě nenapadlo něco takového řešit. Je tam spoustu dětí,na jejich oblečení si myslím až tak nezáleží,hlavně že jsou v čistém. Stejně se tam každý ze známých spíš dívá,na koho je dítko podobné nebo jak se jmenuje. U nás byla vždy mnohem větší a důležitější sláva křtiny,to jsme si pak dali záležet ... 🙂

cherris
24. kvě 2016

Náš prcek ještě není na světě, ale rozhodně mu pořídíme oblek 😎 , líbí se mi, že bude patřičně vyfiknutý, ale každý to bere jinak, hlavně, že se bude líbit rodičům 🙂