icon

Jaká je vaše oblíbená značka dětského oblečení?

senja
25. kvě 2009

Takove tema jsem nenasla. Ale pokud existuje, klidne me tam presmerujte 😉

Zajimaji me znacky (obchody) obleceni nejen pro kojence, ale take pro odrostlejsi deti 😎 Maminky pochlubte se, jake znacky nejradeji nakupujete pro svoje zlaticka 😵

skurinka
25. kvě 2009

tak ja mam rada H&M,tam maji pekne veci a ani moc drahe a vydrzi a hlavne tam kupuju kalhoty.
C&A-taky pekne a dostupne veci financne ,ale tam se me nelibi kalhoty .a tady kupuju zase bundy,
takko je dobry
a pak par veci Benetton,esprit 🙂

beruska2x
25. kvě 2009

Next, HM, CA, Cherokee..

erikasadek
25. kvě 2009

ahojte ja mam rada gap.... Zara. vertbaudet pacia sa mi veci od bebe dior açe nemam nato.... 😀

georgine
25. kvě 2009

pro dospele jednoznačně sport..adidas,neco umbro, nike málo kdy..
detské tesco,zase sport_sportisimo,ťamani,výprodeje.. tka nejak obecne co se mi líbí beru 😀

boty v zirafkových obchodech, bata,sport 😉

niebau
25. kvě 2009

pro dospělé- abercrombie, american eagle, aeropostale, Ajc by arizona, a jinak vše co se mi líbí
pro děti- next, early days, h§m, gap

kristi
25. kvě 2009

HM, Next, Zara a Cherokee.

trixi
25. kvě 2009

Zara, Gap, Mothercare, Next, Original Marines (krasne letne veci), Tommy Hilfiger, H&M atd.

karotky
25. kvě 2009

Baby Club(C/A),Cherokee(Tesco),KidVantage,Next,Frog,Impidimpi,K/Y,..................různě to kombinuju, 😵
Botičky nakupuju v Renu,Humanicu,Hypernově apd.

jeudi
25. kvě 2009

adidas a puma,ale ne porad to bych se nedoplatila,prevazne boty tam kupujem

suki
25. kvě 2009

Boty jedině Žirafky nebo nějaký český...drahý je to teda 😝 😲
A jinak klasika Cherokee, HM, CaA, ale fakt to Tesco má dobrý věcičky 🙂

bihan
25. kvě 2009

Mám hrozne rada značku Frugi - je to biooblečko z UK, občas niečo kúpim z Nextu, spodné prádlo pre malú (body, tričká) od Petit Bateau, La Redoute.

bihan
25. kvě 2009

A zatiaľ som ešte u nich topánky nekupovala, ale hrozne sa mi páči táto značka www.shooshoosusa.com

senja
autor
27. kvě 2009

Mne se prave hodne libi detske vecicky v Marks & Spencer. Co na ne rikate?

kristi
27. kvě 2009

senja, ja vcera koupila Mie 3 krasny tilka, ale fakt super za 329 Kc. pro maly kluky tam maj fakt pekny veci. Jo, a super ponozky, jinde nekupuju 🙂

lucaska
27. kvě 2009

senja, aj my mame par veciciek z tejto znacky super kvalita ale u nas tento obchod s detskymi vecickami neni tak nemam az taku moznost.............my najviac next, hm, nike , adidas, cheroky ..............

titkovamiriam
27. kvě 2009

H M,next,zara a inak vsetko co je kvalitne bavlnene a nie moc blaznivo farbene.

majula
27. kvě 2009

Aj v Zare majú celkom fajn vecičky...(aj pre mamičky 😵 😵 😵 )

glizinka
27. kvě 2009

No ja som závislá na Nexte 😵 to je moje potom HM,MEXX 😵 🙂 😉 inak myslím,že je tu podobná témička "Nákupné maniačky"tam sa tiež rozoberajú značky oblečka baby tam dávajú aj linky na veci 😵 ale dlho som ju nevidela idem pohľadať 😉 🙂