icon

Jaké jsou nejlepší plenky? Prosím značku a důvod

gosa22
3. říj 2013

máme Pampersky (zelené), nové Premium nám opruzují zadeček...je dobrá nějaká jiná značka?

Strana
z2
speedygon
6. říj 2013

U nás jednoznačně nejhorší Pampers Sleep and Play-sice se malá neosypávala, ale téměř vždy protekly. Vyzkoušeli jsme potom ještě mnoho značek a vše ok...jen pozor na igeliťáky-ty jsme měli jednou a nenadchly mě tím, že jsou neprodyšné, tak jsem nebrala(ale opruzeniny nebyly naštěstí). Nejraději mám Huggies Premium, které jsou nejpružnější a dobře sedí, dále jsme měli Huggies Classic, Pampers Active Baby, Pampers Premium Care, potom výhodný jumbopack kauflanďáckých plen, EUROSHOPPER pleny(malému budu kupovat přes den, na noc má Pampers a později Huggies), máme ještě zbytek Helen Harper(již se myslím nevyrábí) a nevím, jaké ještě jsme zkoušeli...Bylo toho hodně a opravdu vše u dcerky prošlo, tak v to doufám i nyní, jelikož se snažíme brát pleny v akci(krom těch EUROSHOPPER)...ale zatím máme doma ještě bohatou zásobu Pampers New Baby 2 a Huggies Premium, tak budu kupovat jen na to denní nošení EUROSHOPEER, které, ač obyč, nikdy neprotekly zatím 🙂

gintare
6. říj 2013

Látkovky 🙂 Z jednorázovek ekologické Babylove Nature - není v nich ten smradlavý chemický sajrajt co v Pamperskách.

klaire22
27. říj 2013

Já sice látkuji, ale když už sáhnu po jednorázovkách, tak šáhnu po Baby love z DM.

teerka
27. říj 2013

už plenkuji čtvrtým rokem a stále se vracím k plenám z albertu. Ze začátku na obě děti babylove, (odpovídají kilům dítěte, mají gumičky) dále jen z albertu červený balík (mají gumičku i na zádech a miminku se nezadaří prokakat až na záda).Měla jsem gigapack zelených i oranžových pampersek a stejně jsem většinou sáhla po těchto z albertu. Nějak jsem ty pampersky nemohla dovypotřebovat. Albert- jsou větší než udávaná velikost, já jsem přešla na ty větší až teď v 18 měsících. Cena je super. Jinak dobré jsou asi i sleep and play, mají také ty gumičky, ale nesmí se ti mimi po nich osypávat. Obyč. zelené pampers jsou pěkné a maličké a nedělají takový rundel. Ale nepraktické. Zelené TESCO a obyč. CLEVER z billy srovnatelné s albertovkama, ale bez gumičky a dražší, ale mají hezčí obrázky. Ale materiál a prodyšnost bude podobná. Takové mám já zkušenosti. Jen jsem zvědavá, kam ty ceny došplhaj, protože pamatuji pleny albert za 119 a po třech letech 169. Jen tu mateřskou mám na druhý dítě poloviční :(

dezyre
27. říj 2013

Pampers Activ baby, nejlehčí, nejpružnější okolo bříška, krásně tvárné. Ostatní pleny mě oproti pamperskám připadly jako fošny.

maudn
27. říj 2013

pampers premium care do 3- vsakuje se stolice do spodní vrstvy, neměli jsme v životě opruzeninu, pampers active- neprotíkají, dlouho vydrží, tyto a ty první používáme od začátku, jednou jsme dostali sleep and play a asi 4 po dvou hodinách protekly

lluciferek
27. říj 2013

U nas jednoznacne vyhraly pampers premium care, jelikoz maji drazky, ktere pohlcuji ridkou stolici a jsou lehke, tenke a jemne k dets.pokozce. Od velikosti c. 4 jsme presli na pampers active baby. Jsou pruzne a vydrzi celou noc. Na denni spani jsme pak z ekonomickeho hlediska zvolili babydream plenky. Jedny z nejhorsich plinek, pro nas byly albertovske, pampers play a ty obycejne tesco.

loafeer
27. říj 2013

Zelené Pemprsky, Tesco plínky- ty mi přišly kvalitou úplně stejné. Tedˇ jsme si oblíbili Toujoules z Lidlu a u ev. dalšího děcka budu používat jen tyhle. Jsou pěkně savé, tenké, jsme spokojení. Taky nebyly špatné Babylove z DM, ale ty jsme používali v době, kdy malý ještě nechodil a byly fajn.
Oranžové Pemprs pro nás shit

gletnulka
27. říj 2013

Jedině Babylove z DM, nebo Babydream z rossmanna. Nejsou parfemovane, neprotekly u prvniho syna a zatim a ni u dcery a s tema jejich slevama a kcema cenove velmi prijatelne

svoba
27. říj 2013

Pampers jsou moc převoněné, malý byl taky opruzelý. Beru jedině eco Babylove z DM drogerie. Jsou přírodní, bez parfemace, neprotékají, drží fest, za skvělou cenu, k tomu si udělej zdarma kartičku do DM drogerie a budeš mít slevu na další věci a automaticky slevu na miminkovský vzboží. Doporčuju!

ivarei
27. říj 2013

Nejlepsi jsou ty, ktere miminku vyhovuji. Duvod - kazde dite je jine. U dvojcat jsem pouzivala pro kazdeho jine. Pro Adamka byly bezvadne Tesco (zelene), Anince vyhovovaly Huggies a takove s klokanem, myslim, ze ze Sparu. Nevyhovovaly Pampers a Baby Love.

jaa
27. říj 2013

u nás vedly bílé Pampers..Bez problémů..Tesco,po těch byla úplně spálená,že jsme měsíc léčili defakto popáleniny 3st.Ostatní neměly dobrou savost ap..

janinek
27. říj 2013

Kvalitni znackove moderni latkove. V nejhorsim pak teda k prirode i zadeckum setrnejsi Naty plinky.

hehena
28. říj 2013

taky se připojuji s látkovkami! třeba kapsovky blueberry, bum genius... nebo kvalitní svrchňáčky a do toho vícevrstvá plena - jednoduché, praktické přebalování .)

a pokud jednorázovky, tak babylove, mají i eko řadu. naprostá hrůza značka Rosmann a to hlavně tím, že praskaly a vypadával z nich ten gel. malej to měl všude. to jsem si říkala, že ještěže nemám holčičku, abych kontrolovala kam všude se jí to chuděře dostalo :(

Strana
z2