Jaké kalhoty pro čtyřměsíční miminko?

lenkret
1. zář 2014

Zajímalo jaké kalhoty nosí v tomto počasí vaše čtyřměsíční miminka. Dáváte jim vesměs dupačky nebo polodupačky nebo už nějaké zateplené kalhoty? Od kolika st. tak zhruba nosí miminka zateplené kalhoty? Mám strach, aby mu jen v dupačkách nebyla venku zima. Přidám samozřejmě ponožky....

monivo
1. zář 2014

Dupačky nebo polodupačky a přes to třeba ještě tepláčky. Potom už bych klidně dala i punčocháče. A při větší zimě je pak vhodná u tak malého miminka kombinéza. Ať už slabší nebo opravdu teplá na větší zimu.

jarkalada
1. zář 2014

já dávala různě slabé/silné overaly a pod to příp. punčošky. Navrch různě tlusté deky 😀 Pak do mrazů kombinézu. Kalhoty jsem nepoužívala, přijde mi to pro ta mrňata hrozně nepohodlný

baara15
1. zář 2014

Já dávám punčošky, tepláčky, ponožky.

bunny123
1. zář 2014

To je skvělá otázka, taky dávám jen polodupačky s capáčky, malá je v zavince a pod dekou, ale je fakt, že už to brzy bude málo. Maminky, podělte se se zkušenostmi! Děkuji.

daskagal
2. zář 2014

Já dávám na ven rifličky a ponožky zatím. Je teple zabalená. Později přidám punčošky a buď ty rifle nebo takové teplejší tepláčky. Na opravdovou zimu mám kombinézky.