Jaké máte zkušenosti se zimní obuví značky Loap?

elishor
15. zář 2014

Opět přichází zima a vybírání obuvi a obleční na zimu. Nikdy jsem nezkusila zimní obuv značky Loap. A tak váhám? Nemáte Zkušenosti?

frantiska85
16. zář 2014

Kvalita odpovídá ceně. Nebrat.

helcenka
16. zář 2014

Se zimními botami této značky zkušenost nemám. Ale syn měl teď boty jarní sportovní od téhle značky a musím říct, že spokojená jsem. Má je od jara a po celou dobu boty drží, neztratily tvar, nikde netlačí. Cenově mi přijdou průměrné.
Asi budete muset vyzkoušet sami. Já např. měla boty zimní, které měly být údajně velmi kvalitní, a spokojená jsem vůbec nebyla. Každému sedne botka jiná. Důležité je, aby nepromokaly a netlačily. Zkuste spíš pročíst nějaké recenze a zkušenosti.

elishor
autor
16. zář 2014

Souhlasím s vámi, že jarní i letní boty této značky jsou výborné z vlastní zkušenosti, ale na zimní boty jsem právě nenašla žádné recenze. Je pravda, že se mi zatím u dětí udělali lepší službu boty dražší.

veruska007
16. zář 2014

Zimní jsem měla pro sebe a staršího syna, spokojenost.

helcenka
16. zář 2014

@elishor - četla jsem recenzi na jedny tyto botky, tedy na konkrétní typ (pro byla to botka dívčí) a tu si moc chválili, že je lehounká a nepromokne a dobře sedí, ale to už bylo tuším někdy loni a myslím, že už se zrovna tenhle typ ani nevyrábí.
Koukala bych asi na to, zda mají botky membránu, aby nepromokaly. A některé tyto botky mají i atest. Ovšem ani to nezaručí, že každému budou vyhovovat...

irisek88
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ver.kkk
20. říj 2014

Dnes jsem na ně koukala a i zkoušela synovi (v lednu 2 roky), jsou super lehké, což se mi moc líbí, jsou i na vyšší nárt, jdou krásně roztáhnout, ale taky váhám, bojím se kvality, a rozmýšlím velikost:-/přijde mi že 24 je hooodně velká, ale zase chci aby vydržely celou zimu no:-/tak nevím

nellygray
20. říj 2014

My jsme měli loni zimní pro syna, byly dobré, lehké, dostatečně teplé, ale po sezóně (a to byla velmi krátká !) úplně přestaly lepit suché zipy. 😒 Kupovala jsem je přes net ve Sportisimu, tak jsem je šla reklamovat. Nebyl s tím problém a vrátili mi peníze. Sice jsem myslela, že je letos budu mít pro dceru, a nebudu muset řešit aspoň jedny boty, ale co už, aspoň bude mít nové, a holčičí. 🙂

ivu_cha
25. říj 2014

Nemáte někdo zimní boty Loap teď doma? Jestli jde vyndat vložka, byli byste ochotní mi ji přeměřit, prosím? Zajímala by mě délka a šířka vložky v nejširším místě.

patrik1010
8. dub 2016

Loap boty = katastrofa
Loni v listopadu jsem koupil synovy ( 6 let) zimní boty Loap. Původní cena 990kč slevněná na 569kč, boty jsem řádně prohlédl, měli systém aquamax, kolem chodidla pogumované, pružné, ohebné, uvnitř hřejivý kožíšek - synovi pohodlné, tak jsme je vzali. Po necelých 4 měsících běžného chození, hlavně do školky se na botech v zadní části podrážky totálně rozpadli paty, začali odpadávat kousky gumy a celá pata se i vevnitř zbortila, do bot začalo téct. Boty jsem ihned reklamoval ve Sportisimu, po měsíci mi přišlo vyjádřební, že reklamace se zamítá, prý vada vznikla špatným užíváním. Totální blbost, co se týče reklamované podrážky, tak rozpadlé byly jen paty, přední i střední část podrážky byly jako nové, takže aby synek takto zničil byoty, musel by chodit jen po patách a šoupat s nima neustále o zem několik klometrů, pak by je takto zničil. Podle mě jednoznačná nekvalita materiálu. Když jsem boty z reklamace vyzvedával, za mnou stála rozčílená maminka a reklamovala nově koupené dětské botasky a hádejte jaké značky? Opět Loap a kupodivu závada na podrážce.
Já osobně jsem měl dvě zkušenosti se značkou Loap, pře léty jsem si koupil ve výprodeji sandáli za 350kč, vydrželi necelou sezonu, utrhli se mi přesky od podrážky, s hrůzou jsem zjistil že přesky k podrážce nebyli přišité, ale jen přilepené.Takže po prvním zmoknutí šli do ... Další rok jsem si narychlo před odletem na dovču do Řecka koupil další sandály, výběr byl bídný, tak jsem vzal zase Loap, tentokrát za 599kč a přesky byly už přišité k podrážce. Pátý den nošení mi v Pireusu u pobřeží odpadla celá podrážka, tak jsem se vracel na hotel 40km skoro bosky.
Takže po těchto zkušenostech jsem se se ,,značkou'' Loap nadobro rozloučil. Další špatné zkušenosti mám se značkama Fare, Crossroad a Mckilnely.
Pokud můžu doporučit, tak mám dobrou zkušnost s botaskama Mizuno a zimní boty Hi-Tec nebo Nike. Jsou sice dražší ale vyplatí se do nich investovat - hlavně u dospělých.