Jakou ložní soupravu do postýlky? Komoda s pultem - ano/ne ? 🙂
@peta2020 Já koupila polštářek s peřinkou a mantinelem v sadě. A k tomu asi 4 sady povlečení 🙂
@peta2020 Deti mi dlouho spaly v zavinovacce, pak jsme presli na spaci pytel, max. prehozeny lehci dekou. Perinky dostaly az pozdeji. Komodu jsem mela z Ikea a prebalovala na ni z boku, ale nebylo to moc pohodlne. Na dalsi mam klasicky prebalovak, cekam, ze na nem bude nejvys pul roku, pak budeme prebalovat na zemi. Komodu s prebalovakem bych koupila v pripade, ze nemate jiny ulozny prostor a pak v ni bude male mit veci. Jinak bych neporizovala.
@peta2020 mám tři děti a každé po zavinovačce spalo pod peřinkou až do té doby než přešly na velkou postel, což bylo po druhém roce. Komodu s pultem jsem také měla pro každé,pro mě je super že mám všechny věci po ruce a neběham po baráku kde jsem zase nechala podložku a pleny. A když je větší nehoda máš po ruce i věci na převlečení.
Nakoupila jsem polštářek i peřinku, spoustu povlečení. Ve finále používám cca od 2 měsíce spací pytel, nejdřív se zavázanýma ručičkama a pak klasický s rukama venku. Do 6m měla v postýlce ještě hnízdečko, poté jsem koupila mantinel přes celou postýlu. Malé je 14m a stále spí v pytli bez jakékoliv přikrývky 😃 dost cestuje a každou chvíli je na jiné straně 😃
Přebalovací komodu mám z Ikei a používáme do dnes, nikam mi neutíká, já se nemusím ohýbat a vše mám při ruce 😊

@peta2020 ja mela děti (dvojčata) do 4 měsíců v zavinovackach a pak ve spacich pytlech, takže jsem kupovala ložní prádlo třeba zbytečně. Vubec neexistovalo, aby děti spali pod perinkou 🙂 Takže za mě jen prosteradlo. Komodu s pultem jsme kupovali. 3 mesice jsem kluky na tom prebalovala, pak jsem prebalovala kdekoliv bytě, jen pod ne dala podlozku, ale mame ji do ted, protože mi to slouží jako "šatník" pro oblečení.