icon

Jakou ložní soupravu do postýlky? Komoda s pultem - ano/ne ? 🙂

peta2020
17. únor 2021
squezy
17. únor 2021

@peta2020 ja mela děti (dvojčata) do 4 měsíců v zavinovackach a pak ve spacich pytlech, takže jsem kupovala ložní prádlo třeba zbytečně. Vubec neexistovalo, aby děti spali pod perinkou 🙂 Takže za mě jen prosteradlo. Komodu s pultem jsme kupovali. 3 mesice jsem kluky na tom prebalovala, pak jsem prebalovala kdekoliv bytě, jen pod ne dala podlozku, ale mame ji do ted, protože mi to slouží jako "šatník" pro oblečení.

klokanka31
17. únor 2021

@peta2020 Já koupila polštářek s peřinkou a mantinelem v sadě. A k tomu asi 4 sady povlečení 🙂

mamikry
17. únor 2021

@peta2020 Deti mi dlouho spaly v zavinovacce, pak jsme presli na spaci pytel, max. prehozeny lehci dekou. Perinky dostaly az pozdeji. Komodu jsem mela z Ikea a prebalovala na ni z boku, ale nebylo to moc pohodlne. Na dalsi mam klasicky prebalovak, cekam, ze na nem bude nejvys pul roku, pak budeme prebalovat na zemi. Komodu s prebalovakem bych koupila v pripade, ze nemate jiny ulozny prostor a pak v ni bude male mit veci. Jinak bych neporizovala.

dunkap
17. únor 2021

@peta2020 mám tři děti a každé po zavinovačce spalo pod peřinkou až do té doby než přešly na velkou postel, což bylo po druhém roce. Komodu s pultem jsem také měla pro každé,pro mě je super že mám všechny věci po ruce a neběham po baráku kde jsem zase nechala podložku a pleny. A když je větší nehoda máš po ruce i věci na převlečení.

zuzroko
18. únor 2021

Nakoupila jsem polštářek i peřinku, spoustu povlečení. Ve finále používám cca od 2 měsíce spací pytel, nejdřív se zavázanýma ručičkama a pak klasický s rukama venku. Do 6m měla v postýlce ještě hnízdečko, poté jsem koupila mantinel přes celou postýlu. Malé je 14m a stále spí v pytli bez jakékoliv přikrývky 😃 dost cestuje a každou chvíli je na jiné straně 😃
Přebalovací komodu mám z Ikei a používáme do dnes, nikam mi neutíká, já se nemusím ohýbat a vše mám při ruce 😊