Kalhoty na drobnou holčičku
Ahoj, dceři jsou čerstvě dva roky, chystám se odplenkovávat, ale snad všechny kalhoty co má doma ji padají, když nemá plínku (nosí látkovky). Poradíte kde sehnat nějaké pro štíhlou holčičku?
Děkuji,
@zelnahlava Ty jsou taky siroke :/
@luj89 Mam stejny problem, dcerka meri 86 cm, ale v pase ji sedi velikost 74. Nejvic se ji priblizuji leginy F&F nebo C&A, ale na zimu ji necham usit (nebo se pokusim) o nejake na miru, protoze by ji foukalo zezadu do zlabku, kdyz by si drepla.
@zelnahlava Máme duopack tepláčků z lidlu a ty jsou široké i přes látkovky 😀. Ale legíny to teda nejsou, tak nevim.
@puhelin je fakt, že FF ji jsou dost natěsno s látkovkama, ty by asi šly 🙂
@ivi88 Pepco nemám ráda, kvalita šílená většinou. Jo, softshelky mám taky od kamarádky a v pase má střih 74, na délku ze střihu 92
Mám ten stejný problém u kluka. Je třetí měsíc bez plenky a tudíž mu nedrží pořádně kalhoty. Je hodně vysoký a štíhlý, vždy musí mít slipy a tepláky se zavazováním. Máme něco z Nextu, F&F a leginy z Lidlu 86tky ale Lidl má prostě po každé jinou velikost.
Syn je taky hubenější a sedí mu dobře oblečení od dupeto díky nápletu v pase. Je tam ještě všitá guma, která se dá regulovat.🙂
Moje dcera je taky drobna,takze jsem ji temer do vsech leginek vsivala gumu,abych je v pase zmensila. To bylo pro nas jedine a nejjednodussi reseni. Nemusela jsem tal slozite shanet co nejuzsi obleceni.
Dcera ma 22mesicu, 10kilo, na delku 86, nosi hlavne Next a F&F. Prijdou mi nejuzsi.

A co legíny, třeba z Lidlu? 🙂